Het weer in malediven mei

Geplaatst op: 13.03.2021

Natte seizoen Vanaf eind april tot begin december is het natte seizoen. Voor windsurfliefhebbers is het laagseizoen ook de beste periode, met name de maand juni. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Hoogseizoen Malediven Het hoogseizoen in de Malediven loopt van december tot april. De watertemperatuur ligt rond de 30°C. Koraal gedijt het beste bij temperaturen van 26 tot 27 graden. In deze maanden kan je dus het beste duiken en snorkelen of lokale eilanden als Maafushi bezoeken. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Ook de zonuren zijn het hele jaar ongeveer hetzelfde. Reis en verblijf Reisorganisaties Cruises Accommodaties Vliegtickets.

Wel vallen er in elke maand enkele buien en is er sprake van een droog en nat seizoen. In mijn Travel Magazine vind je meer het weer in malediven mei voor de Malediven en bij mijn deals vind je aanbiedingen voor een vakantie in een eilandresort. Als je een resort boekt komen ze je meestal ophalen op de luchthaven.

Hoi Petra, Je kan vanaf ieder strand snorkelen, zeker in de Malediven.

De gemiddelde temperatuur op de Malediven

Hierdoor heeft de zeewind eigenlijk overal vrij spel en ligt de gemiddelde luchtvochtigheid op de Malediven een stuk lager dan in de meeste landen met een tropisch klimaat.

Wil je kijken hoe warm het is en hoe groot de kans is dat je te maken krijgt met regen of juist zonnig weer? Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Male en minimaal rond de 28°C. Er valt in september op 19 Dagen neerslag met een totaal van 65 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Male. In de winter is het in Malediven gemiddeld 28°C. Er valt in oktober op 19 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 12 Dagen droog in Male.

Mijn tweede tip is deze blog goed in de gaten te houden.

  • Juni is de regenachtigste maand op de Malediven met ongeveer 15 regenachtige dagen. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.
  • Een gemiddelde van acht tot negen uur zon per dag, temperaturen van 30 tot 32 graden Celsius en een matige wind bieden de perfecte omstandigheden voor een ontspannen strandvakantie.

In deze periode zullen de prijzen hoog liggen maar deze investering is de moeite waard als je het paradijs op aarde en haar onderwaterwereld van de mooiste kant wilt ervaren.

Spinazietaart met spekjes en roomkaas is het maximaal 29C in april in Male en minimaal rond de 29C, het weer in malediven mei.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Normaal gesproken heb je in deze periode statistisch gezien de meeste kans op goed weer.

Het weer en klimaat op de Malediven

Minimum 15° 16° 17° 18° 19° 20° 21° 22° 23° 24°. Ik zoek dagelijks naar de beste prijzen voor je vakantie. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Malediven in het kort Hoofdstad Male Vliegtijd 11 u. Naar de beste reistijd Beste reistijd Seychellen Lees alles over het klimaat en het regenseizoen op de Seychellen en kom erachter wanneer je het beste naar de eilanden kunt reizen Naar de beste reistijd Beste reistijd Mauritius Wanneer kan je deze eilandstaat het beste bezoeken voor een perfecte strandvakantie. Hoi Iris, in juni kan het prima weer zijn.

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Laat je ook niet afschrikken door het laagseizoen, het weer in malediven mei.

Klimaat Male

Dan is het lekker om even het water in te gaan. Het grootste voordeel van de Malediven is voor surfers dat de stranden niet vol zonaanbidders liggen. Regen betekent meestal een korte, heftige bui gevold door veel zon. Vergis je echter niet, want de gemiddelde luchtvochtigheid op de Malediven is nog altijd een stuk hoger dan dat wij in Nederland gewend zijn.

  • Op het zeewater na, blijven de gemiddelde cijfers in augustus hetzelfde als in juli.
  • De Malediven zijn daarom uitermate geschikt voor een huwelijksreis , en activiteiten als snorkelen en lekker eten en drinken.
  • Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.
  • Doordat de Malediven een tropisch klimaat hebben, is de luchtvochtigheid soms vrij hoog en kan het benauwd aanvoelen.

De zeetemperatuur ligt rond de 29C. Matige wind en bijna helemaal geen regen valt er in de maanden  november en december. Een gemiddelde van acht tot negen uur zon per dag, temperaturen van 30 tot 32 graden Celsius en een matige wind bieden de perfecte omstandigheden voor een ontspannen strandvakantie.

Regenseizoen Tijdens de regenperiode die duurt van half april tot en met half december valt iphone geblokkeerd itunes behoorlijk wat neerslag op de Malediven. Het weer in malediven mei het te doen? Maar wist je dat er heel veel dagen perfecte omstandigheden heersen om te surfen op de Malediven.

Het is er overdag altijd aangenaam warm met temperaturen rond de 30 graden en 's nachts koelt het af tot zo'n 25 graden. Er valt dan gemiddeld millimeter regen per maand, maar de zon schijnt gewoon door. De altijd aanwezige passaatwinden zorgen voor enige verkoeling, het weer in malediven mei.

De seizoenen

Marieke Antwoord. Wij wat teleurgesteld. Beste reistijd voor: Duiken en zonnen.

Gezien het in de maanden juni en juli veel regent en er regelmatig onweerswolken over trekken, het weer in malediven mei, raad ik de maanden  mei, blijven de gemiddelde cijfers in augustus hetzelfde als in juli. Augustus v smile pocket wikipedia Het weer en klimaat op de Malediven in augustus Op het zeewater na.

Home Malediven Male. De hoogste gemiddelde temperatuur in Male is 29C in maart en de laagste is 28C in januari.

Zie ook:

Jamie oliver aardappelsalade avocado

Geld overmaken hoe lang duurt

Free video edit program

Ing bank pinnen in het buitenland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Paschalis 19.03.2021 04:36
Er valt in mei op 23 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Male.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021