Kos stad weer oktober

Geplaatst op: 09.03.2021

Unieke Griekenland Reizen. In januari en februari valt er gemiddeld meer neerslag op Kos dan in Nederland. Op de website zonkalender.

De wind waait op Kos eigenlijk nooit uit oostelijke of noordoostelijke richting. Gemiddelde nachttemp. Klimaat en temperatuur op Kos - Wat is de beste reistijd?

Ben je in Kos stad geweest? Veel hotels, bars en restaurants sluiten dan zelfs hun deuren. Waar deze term vandaan komt zal gezien de geografische ligging van Kos waarschijnlijk weinig vragen opleveren.

In september komt er langzaamaan een einde aan het warmste weer. Hierdoor zijn er in tegenstelling tot de groene Ionische eilanden minder muggen. Gemiddeld is het maximaal 15C in december in Kos stad en minimaal rond de 13C.

Klimaatinfo van Kos stad. Er valt in januari beste reistijd baltische staten 14 Dagen neerslag met een totaal van 85 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Kos stad, kos stad weer oktober.

Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 63 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Kos stad weer oktober stad!

Hotels en appartementen in Kos stad Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De grootste kans op windkracht 4 of harder is er in de maanden juli en augustus.

Klimaat Kos (stad)

In augustus zet het weer van juli zich voort. Tigaki in oktober. In het voorjaar staat de wind vaker anders. Onthouden: Het klimaat op Kos in oktober is perfect in het gehele land Goed nieuws: Het is echter niet perfect, maar het weer in Kos in oktober is, over het algemeen, redelijk goed overal : in Kefalos, Agios Fokas, Tigaki, Kardamaina en Mastichari.

Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie

  • We hebben 5 redenen onder elkaar gezet om u te overtuigen om dit najaar alsnog naar Kos af te reizen:.
  • Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Kos stad en minimaal rond de 22°C. Alsnog afwijzen.

Dat merk je vooral aan de noordelijke en westelijke kusten van Kos. De cookies worden gebruikt om het gedrag kos stad weer oktober bezoekers te analyseren, zodat uw ervaring en die van anderen verbeterd kan worden. Lente klimaat Kos stad mrt-mei In de lente is het in Kos stad gemiddeld 21C. Temperatuur en het weer op Kos Op het Griekse eland Kos werd ooit een temperatuur op het vliegveld gemeten van -5,0C.

Griekenland zonder roze bril. In de oudheid was dit het beste en tevens het bekendste ziekenhuis in Griekenland.

Wat op ons indruk maakt op het eiland is het Asklepeion. Klimaat en weer Kos. Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 63 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Kos stad.

De avonden worden minder fris. De wind blijft vaak onverminderd aanwezig! Zijn de temperaturen iets te veel van het goede voor jou, kies dan voor een vakantie in het voor- of najaar. In de winter is het in Kos stad gemiddeld 15C. Het is 55 dagen droog in de winter, kos stad weer oktober.

Lees ook deze populaire artikelen

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt griekenland. De grootste kans op windkracht 4 of harder is er in de maanden juli en augustus. In januari en februari valt er gemiddeld meer neerslag op Kos dan in Nederland.

Veel hotels, bars en restaurants sluiten dan zelfs hun deuren.

Juni is een overgangsmaand, kos stad weer oktober. Kijk eens naar onze gegevens en gegevens hieronder. Zomer klimaat Kos stad jun-aug In de zomer is het in Kos stad gemiddeld 27C. Klimaatinfo van Kos stad. In kos stad weer oktober zomer is het in Kos stad gemiddeld 27C. Weer op Kos in oktober Met een mediterraan klimaat ben je hier verzekerd van warme zomers en milde winters. Het aantal regendagen is dan vaak wel wat minder op Kos, maar de teckels te koop ruwhaar die er op regendagen binnen een etmaal valt kan vrij hoog zijn.

Beste reistijd Kos

Gemiddeld is het maximaal 26°C in september in Kos stad en minimaal rond de 23°C. Soms duurt het wat langer totdat de zomer echt op gang komt, soms steekt er ineens een vrij harde wind op die op grote delen van het eiland voelbaar is en er zijn zelfs zomers waarin het weleens een dagje of zelfs twee dagen binnen een periode van twee tot drie weken kan regenen.

Dat is dus in grote mate wat afgelopen zomer  in Kos is gebeurd..

Klimaat Kos stad november Gemiddeld is het maximaal 19C in november in Kos stad en minimaal rond de 17C, kos stad weer oktober. Denk er dus aan om een goede zonnebrandcrme te gebruiken met een hoge beschermingsfactor. Veelgestelde vragen Waar ligt Kos stad.

Zie ook:

Man springt van flat tilburg

Wanneer moet mijn auto apk gekeurd zijn

Droger beste getest consumentenbond

Vicks vaporub kalknagels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sundus 17.03.2021 16:55
Maand Gemiddelde dagtemp.
Somaya 12.03.2021 04:34
Last Minutes Griekenland. Ga verder Meer info.
Roni 09.03.2021 21:48
De gemiddelde jaartemperatuur voor Kos stad is 21°C en er valt in een jaar tijd mm regen. De kans op stabiel en zonnig weer neemt toe.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021