Seks in stopweek maar nog niet ongesteld

Geplaatst op: 11.03.2021

Ja som, alle risico's die je bewust neemt zijn je eigen keuzes. Wanneer een vrouw zwanger is vindt er geen ovulatie plaats, dus er komt geen eitje vrij.

Video toevoegen. Als je de pil daarna 7 dagen goed slikt, is het weer veilig. Allemaal niet veilig, maar zwanger wordt je er niet van. Je moet er wel rekening mee houden dat je ook met de volgende strip op vrijdag moet beginnen! Cinnie , 71 Vrijdag heb ik mijn laatste pil ingenomen nu is zaterdag de condoom gescheurd en hij is klaargekomen in mij ik heb maandag een morning afterpil gehaald en ingenomen.

Pilgebruik remt de eisprong, daarom krijg je hierna ook de schijnmenstruatie.

Reactie infoteurmaar je hebt een keer onveilig gevreen. Nu ben ik weer ongesteld. Dit zou ik graag uitstellen, gaat dat. Aangezien ik direct een stopweek had moeten inlassen? Kan dit zijn omdat ik de vorige stopweek heb verkort en dat mijn menstruatie hierdoor in de war is geraakt.

Het maakt dus niet uit of je de pil doorslikt of niet. Ook dan beschermt de pil je tegen zwangerschap.
  • Je kunt dan zwanger raken. Print Deel Facebook Twitter.
  • Ik twijfel wel ook al staat er dat je niet vruchtbaar bent in de stopweek. Daarna haal je de pillen bij de apotheek.

Deze is zonder recept te koop bij de apotheek. Manoek , 3 Hallo, Ik heb in de stopweek na mn ongesteldheid onveilige sex gehad. Ik zit nu in mijn stopweek sinds woensdagavond. Ik twijfel wel ook al staat er dat je niet vruchtbaar bent in de stopweek. Dan kun je zwanger worden. Zondagavond toen ik thuis arriveerde dacht ik dat het niet zo slim zou zijn om 3 pillen tegelijkertijd in te nemen dus heb ik een stopweek ingelast.

Zo simpel is dat. Ik heb sex gehad met mijn vriend in de stopweek en kodi tv zenders installeren was ook ongesteld, hij hield het niet meer vol om nog langer te wachten. Zo gebruik je de pil De pil zit verpakt in een doordrukstrip, seks in stopweek maar nog niet ongesteld. Alleen vrouwen kunnen de pil slikken. Antwoord : De pilpauze verkorten ofwel de stopweek korter maken is zelfs nog veiliger dan gewoon 7 dagen stoppen met de pil.

Weet jij het antwoord?

Daphne , 76 Beste meiden, Zolang je gewoon elke avond braaf de pil slikt is er niks aan de hand. Doe de Anticonceptie Quiz. Marleen 13 januari Gold in this category.

Eigenlijk is het beter om dit niet te doen. Anoniem89 Ik ben na mijn stopweek nu alweer 5 dagen aan de pil en ik bloed nog steeds. Volgens mij was ik de week voor de stopweek 1 keer mijn pil vergeten en daarom ben ik nu zo bang. Ook als je dan nog bloed verliest. De anticonceptiepil is een kleine pil die een meisje elke dag slikt. Nu is het woensdag en ben ik nog niet ongesteld geworden!

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Iemand , Hallo Ik ben na een jaar weer eens begonnen met de pil te slikken. Dus mocht je onlangs iets heftigs hebben meegemaakt — het sterfgeval van een dierbare, een verhuizing naar een ander land, of iets anders wat veel indruk heeft gemaakt — zou dit de schuldige factor kunnen zijn.

Jerramaina , 19 Kan je zwanger worden als je sex hebt gehad als je ongesteld bent in de stopweek? Je zou het kunnen beredeneren wanneer je de werking van de pil kent.

Dit weekend heb ik onveilige seks gehad, kan het wezen dat ik zwanger ben! Alvast bedankt. Je wordt dan ongesteld wanneer je ongesteld zou worden zonder invloed van de hormonen in de pil.

De bloeding kun je waarschijnlijk ook al snel verwachten. Ik zag echter dat erboven nog een pilletje "zondag" stak. Je mag de stopweek namelijk niet langer maken dan wedstrijd ajax vandaag live ziggo dagen. Antwoord seks in stopweek maar nog niet ongesteld Als de pil voor langere tijd wordt doorgeslikt is de kans aanwezig dat er lichte onregelmatige bloedingen komen tijdens het slikken van de pil.

Als je dan nog ongesteld bent is dat geen probleem. De kans op zwangerschap is kleiner dan n op de tweehonderd per jaar.

Mag je de stopweek langer maken?

Mocht je serieus PCOS vermoeden, neem dan contact op met je huisarts. Heb ik kans op zwangerschap? Voor je gezondheid is een pilpauze met bloeding niet nodig.

Ruby36 Hallo Ik heb vorige week donderdag me laatste pil geslikt het is alweer bijna donderdag en ik ben nog steeds niet ongesteld ik heb er erg de zenuwen van en weet niet wat ik moet doen kan ik donderdag de pil gewoon slikken.

Je kunt dan zwanger raken. Of is dat onnozel.

Zie ook:

Herberg st petrus facebook

Korte bob in laagjes 2020

Wat te doen tegen knoflookgeur in je haar

Excel formule percentage stijging berekenen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Farouk 15.03.2021 17:05
Op het einde van mijn pilstrip die stopt op een zondag kwam ik er dus achter dat dat het pilletje was van die zondag… Ik ben aan de stopweek begonnen en ipv zondag terug te beginnen ben ik uit gewoonte maandag weer begonnen. Ga na of je dit hebt gedaan.
Brianna 18.03.2021 14:49
Ik heb optie 2 gedaan. Ik ben donderdag weer begonnen met slikken na mijn stopweek en donderdagavond seks gehad.
Cris 20.03.2021 19:05
Anoniem , Hallo, Ik heb in de week na mijn menstruatie, 1x de pil vergeten te slikken op de 5de dag.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021