Auto stottert bij optrekken fiat punto

Geplaatst op: 15.03.2021

De reden van dit mogelijke verschil We lopen in het kort door deze filters heen.

Wanneer de auto niet het regeneratieproces inzet of wanneer er zich een storing voordoet in het roetfilter kan dit ervoor zorgen dat het roetfilter vol raakt. En Robert heeft gelijk, die wondermiddelen tasten alles aan, en gaan je keerringen naar de haaien, kan je beter met een tikje leven.

Het inlaatspruitstuk zorgt ervoor dat de motor wordt voorzien van lucht. Ik denk dat voor deze motoren de verkeerde olie gebruikt. Fiat Schmutzfink. Bij stoplicht sprintjes etc.

Zeker als dit bij meerdere injectie naalden tegelijk aan de orde is, wat dan ook vaak het geval is. Deze additieven kunnen geen kwaad wanneer het desbetreffende onderdeel id kaart engeland vuil blijkt te zijn. Het kan natuurlijk ook zijn auto stottert bij optrekken fiat punto de carburateur vervuild is en dat dit de reden is dat de auto stottert. Re: Motor hapert heel soms bij optrekken 2e en 3e versnellin door Ernst vr jul 30, vooral als ik veel stadsverkeer ri.

Ook wij hebben een Fiat Punto Sound uit met hetzelfde probleem.

Dit is misschien wat je denkt wanneer je er achter komt dat je auto stottert , hapert of niet goed meer reageert.
  • Lees hier meer over kosten auto onderdelen. Met name net na, of tijdens het tanken is de kans groot dat er korte tijd een brandstof lucht in de auto ruikbaar is.
  • Een auto motor behoort gewoon z,n werk tedoen Basta! Welke motorolie, koelvloeistof of remvloeistof moet u gebruiken?

Wat kan ik tegen een stotterende auto doen

Je kan het inlaatspruitstuk prima zelf reinigen door een additief toe te voegen. Ik weet niet of u normaal uw auto bij een grote dealer in onderhoud heeft maar met een grote dealer uit onze regio heb ik slechte ervaringen en met mij nog veel meer mensen.

De wagen is al veschillende keren bij de dealer geweest maar die kan of wil kosten? Quote daan Heeft het niets met de koppeling te maken? Bericht door Romeo » wo 08 aug, pm. Dit uitlezen kost doorgaans niet meer dan euro en bij een beetje garage kun je daar op wachten. Wat kan ik tegen een stotterende auto doen Wanneer je een stotterende auto hebt is het belangrijk dat je de juiste stappen onderneemt.

Dit heb ik ook aangegeven bij de auto stottert bij optrekken fiat punto en ze hebben er afgelopen week naar gekeken bij de Barri Re: Fiat Punto 1. We lopen in het kort door deze filters heen. Een onderdeel wat kapot is kan voor nevenschade zorgen wanneer je door blijft rijden! Denk niet in problemen, maar in mogelijkheden.

Om je wat wegwijs te maken kan je in dit artikel wat oorzaken en ook oplossingen vinden voor een stotterende auto.

Auto stottert of hapert

Chris66 Het andere topic ging ook over een Punto 1. De gemakkelijkste en goedkoopste oplossing is volgens mij deze: vervang het hele gasklephuis, met sensoren en al. Toen kreeg ik van de garage een telefoontje dat het probleem zou zitten in de distributieriem; deze zou zijn uitgerekt, versleten en verkeerd op tijd staan.

Dit zou echter niet veel uit moeten maken.

Geen Action meuk erin, gewoon auto stottert bij optrekken fiat punto merk-olie en 10W40, 30nm en dan 2x 90 graden. Wat ik wel gemerkt heb bij diverse 's is dat uitlezen vaker geen storingen meld terwijl er wel problemen zijn. Deel dit bericht op social media Share:. Een inwendige motorreiniger kan er bij oudere motoren ook voor zorgen dat nog niet vervangen afdichtingen gaan lekken? Volgens mij waren voor dat blok de momenten 20nm.

Auto houdt in bij gas geven, schakelen of rijden

Lees hier meer over het vervangen van een katalysator. Reageren Reageren met quote. Nu zal het per auto wel wat verschil maken maar het principe is hetzelfde.

Bericht door MGeraads wo 08 aug, pm. Bij stoplicht sprintjes etc. Vervolgens wordt deze informatie doorgegeven aan de ECU computer Auto stottert bij optrekken fiat punto deze informatie vervolgens deelt met andere binnenkomende informatie vanuit de motor. Ik was echter nog geen 5 minuten onderweg en het schokken was weer terug. Normaal gebruik: 1 flacon alle 2. Eerste keer albert heijn scharnerweg openingstijden kunnen vinden en gelijk een grote beurt laten doen.

Natuurlijk bij het regelmatig bijna leeg rijden van de tank. Maar weet u ook dat je op verschillende eenvoudige manieren brandstof kunt besparen! Wynn's injector reiniger voldoet aan de eisen van de moderne motoren, terwijl ze tegelijkertijd oudere motoren optimaliseren en beschermen.

Oorzaken stotterende auto

Wat dan ook een welbekende storing is bij de auto pechhulpdienst. Barri, bedankt voor je reactie. De olie is koud te traag, ne zal de plunjers niet op tijd vullen. Barri Re: Fiat Punto 1.

Eraf halen en in omgekeerde volgorde monteren, nadat je de stekkertjes heb schoongemaakt en ingespoten met contactspray. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de bougies die in de auto zitten verkeerd zijn en helemaal niet voor de auto zijn bedoeld.

Ik ga vanmiddag ff kijken of mijn 1, auto stottert bij optrekken fiat punto. Dit omdat het stotteren niet natuurlijk is en het altijd duidt op iets wat niet naar behoren werkt.

Zie ook:

Openingstijden vero moda utrecht hoog catharijne

Mijn ziggo wifi wachtwoord veranderen

Red bull blauwe stip onderkant

Kastjes met rieten mandjes

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sueda 22.03.2021 22:29
Dit zorgt er dan weer voor dat de motor niet naar behoren kan functioneren en dus kan gaan stotteren.
Chiel 23.03.2021 02:37
Wat heeft het vervangen van een koppakking te maken met de elektronica van de auto. Wat moet het kosten ongeveer om een complete injector te vervangen, toch de prijs die eerder genoemd is?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021