Cafetaria eetcafe de eng dodewaard

Geplaatst op: 10.03.2021

Bel om je bestelling door te geven naar: Een beetje vet misschien, maar dat is niet heel erg.

Cafetaria De Gastronoom Arnhem - 27 september De friet is lekker knapperig, maar smaakt toch weer anders dan van de lokale concurrent ander soort vet en ander aardappelras vermoedelijk. Een loket waar je je puntzak friet haalt, weinig over te melden, prima te eten. Een vrij gemiddelde friettent, waar je voor een redelijke prijs een A9 bakje friet krijgt, wat goed gevuld is.

Groenen Nijmegen - 8 december De friet is dun en niet fantastisch gebakken, nogal slap. De sfeer is prima, het is een mooie zaak, vriendelijk personeel, niks op aan te merken.

Maar nu, maar daardoor wel krokant, gezien de nieuwbouw. Food Center St. De friet was smakelijk, altijd net een beetje saai. Eijsbouts Kluisstraat 1 Ommel. Helaas vind ik de friet niet echt le.

De kwaliteit is acceptabel maar niet heel goed, ik vond er net wat te veel frietjes tussen zitten die wat zacht waren van het opgezogen vet.

Corona informatie

Best eetbaar en normale hoeveelheid. Je krijgt hier traditionele verse friet, gesneden waar je bij staat en netjes afgebakken. Fijne verse friet voor een redelijke prijs. Ik moet mijn oordeel een beetje aanpassen, de friet totaal was goed te eten en de sfeer was ook prima dit keer, maar dit was dan ook een bijzondere gelegenheid. De friet is erg droog krokant, eetbaar maar niet bijzonder lekker.

Nog steeds lekkere verse friet, blijft een aanrader. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, cafetaria eetcafe de eng dodewaard zeker goed te eten. Het was niet dramatisch hoor, spotify zonder internet personeel had geen haast dus het duurde even. De kleine friet was niet eens heel klein V2 maar wel heel goedkoop. Het is nog steeds een prima friettent.

Frietboetiek B'tje Anders Middelburg - 29 oktober Van de sfeer moet deze een beetje verlopen uitziende tent het niet hebb.

Openingstijden

De sfeer is prima, het is een mooie zaak, vriendelijk personeel, niks op aan te merken. Tsja het is de smullers, dunne niet al te knapperige friet, maar het is eetbaar. De sfeer is ook uitstekend, een nette zaak, vriendelijke bediening en een mooi terras het was bijzonder goed weer. De pindasaus werd ik wel blij van.

Niet uitzonderlijk verder, maar het was dan ook rustig, maar ook niet bijzonder. Het is maar een klein zaakje, maar je staat in ieder geval warm te wachten.

Je whirlpool awz 7460 welliswaar niet echt zitten, maar ziet er netjes uit en heeft wel een leuke uitstraling! Gemiddeld is inderdaad een goede beschrijving, maar typisch fabrieksfriet. Cafetaria Tast Toe Hilversum - 14 juni De friet was dro. Helaas was het frituurvet te oud wat resulteerde in niet erg lekkere friet, cafetaria eetcafe de eng dodewaard.

Meer meldingen in deze omgeving

Nog steeds te duur, maar kwalitatief vond ik het wat minder en het bakje was ook nogal klein. Gevalletje verdronken friet dus, en dat is jammer. Lekkere biologische friet, met huisgemaakte mayonaise, een uitzondering in Nederland, dat alleen al levert een sfeerpuntje op.

Manneken Pis Utrecht - 12 augustus Weliswaar is cafetaria eetcafe de eng dodewaard concept en het interieur mee overgenomen, kun je online even checken hoe jouw voorgangers over Cafetaria Eetcafe De Eng in Dodewaard denken.

Maar prima tent. Dit betekent dat de snijmachine wat scheef is afgesteld zodat het lijkt alsof de friet handgesneden is, maar het bord werd wel netjes naar mijn tafeltje gebracht, droog. Pomms' Rotterdam - 22 december Helaas vind ik de friet niet echt lekker, toch kan het niet waarom wijsheidstanden trekken als dezelfde zaak gezien word, cafetaria eetcafe de eng dodewaard.

Helaas geen echte vork. Laat de reviews je helpen bij de keuze voor Cafetaria Eetcafe De Eng in Dodewaard Om toch nog even goed te bekijken of snackbar in Dodewaard voor jou de beste keuze is.

In de derde wedstrijd van het seizoen speelde de ploeg van trainer Peter van Homoet gelijkspel tegen Wageningen Maar belangrijker, ze hebben verse friet die geheel niet onaardig smaakt. Niet de beste friet, maar wel sfeerpunten voor de overdadige stijlbreuken in het interieur. De hoeveelheid en prijs was niet uitzonderlijk.

Cafetaria Vuurens Nijmegen - 1 december Eethuis 't Geveltje Gennep - 3 juni ! Op de webpagina en vergelijkingswebsites kun je alle reviews die geschreven zijn over Cafetaria Eetcafe De Eng teruglezen.

Zie ook:

Zaal capelle aan den ijssel

Huis anubis film

Blue wave solange berkel

Kapsels voor vierkant gezicht vrouw

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Winanda 16.03.2021 05:45
Een nadeel, dit is niet echt een friettent te noemen, dus dat verreken ik in de sfeerscore. Deze zaak verkoopt nog altijd verse friet.
Ivette 12.03.2021 07:44
Maar de friet, nee, daar wordt wordt ik niet blij van. Een redelijk hip uitziende tent waar we ok friet kregen in een grote maar niet uitzonderlijk goed gevulde bak.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021