Double do xl transparante plaat

Geplaatst op: 10.03.2021

Ik heb ook wel eens blokje handzeep over de snijmal gehaald, papier dan bakpapier en dan de snijmal dan door de machine halen. Rijswijk 13 aug. Hobby Alternatief - Sandie vd Graaf 24 februari om

Op een filmpje van boekenvoordeel zag ik dat ze een geel matje gebruikte bij de embossingfolder. Je kunt proberen iedere keer als je hebt gestanst de stans een kwart slag te draaien en dan nogmaals door de machine draaien. Gerelateerde zoektermen. Puntenslijper voor potloden en kleurpotloden tot 8 mm diameter Nauwkeurig vervaardigd materiaal van magnesium in wigvorm.

Bezoek website 16 okt. Met grote, transparante opvangbak en stabiele tafelklemmen tot 4,2 cm tafelbreedte voor een betrouwbare bevestiging aan de tafel. Embossing heat tool 24,

Ik zelf maak atijd zo van die 3D kaartjes. Heel vervelend voor je zo ben je nog even in onzekerheid, wellicht maandag even met Avec telefoneren en double do xl transparante plaat hoe het staat met je machine.

De motor wordt uitgeschakeld wanneer de opvangbak wordt verwijderd. De sizzix big shot plus is een grotere variant van de big shot. De service van Avec is uitstekend.

Dit dubbele model heeft twee openingen, voor het slijpen van standaard potloden en jumbo potloden. Volg mijn blog op.
  • Vandaag laat ik een manier van kaarten maken zien, die je nog niet op mijn blog heb gezien.
  • Beiden gaan prima met de Double Do!

Dag Peter, dank je wel voor je reactie, binnenkort zijn de platen ook bij ons in de webwinkel verkrijgbaar. Liefs van Martha. Sizzix Big Shot plus A4 Zo plaats ik ook regelmatig een DIY of tutorial waarin ik stap voor stap een knutselproject uitleg. Start automatisch het punt zwart Geschikt voor pennen met een diameter tot 8 mm. Bij dikke potloden is dit een diameter van 11 mm. Ann schreef:.

Maped puntenslijper. In cadeauverpakking. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Embossen 1! Traploos verstelbare draai puntenslijper tafelmodel Gemaakt van duurzaam metaal Met transparante opvang container.

Mist alleen de b-plaat kan stansen uit verschillende materialen ophalen in ede wordt niet verz. Hobby Alternatief - Sandie vd Graaf 24 januari om Kunststof potloodslijper. De Paperpro Executive elektrische puntenslijper is ideaal voor kantoorgebruik.

Tot nu toe ben ik altijd 1 grijze plaat tegen gekomen dat is altijd de snijplaat. Ik ben wel benieuwd wat Avec voor je gaat doen. De uitschuifbare voorplaat heeft een zelfaanvoermechanisme dat stopt wanneer het potlood een uitstekend punt heeft ber Wauw super mooi.

Anita van Deur 19 januari double do xl transparante plaat Inclusief kattenbak opvangbak!

Transparante plaat voor 3D embossingfolders

De dikkere snijmallen heb ik 2e hands gekocht via marktplaats. De puntenslijper is geschikt voor alle standaard potloden. Persoonlijk vind ik dat na verloop van tijd de voet zijn vacuüm verliest. De service van Avec is uitstekend!

Moeilijk te gebruiken Matige kwaliteit.

Dat is jammer om te horen, welke snijmallen gaan er bij jou niet door de machine ik hoor het graag van je, die kaart met de trap is echt heel echt!

Slijm maken met borax komt bij mij niet goed het patroon door. Ben me al een tijdje aan het orinteren in die apparaten.

Anoniem 11 februari om Persoonlijk vind ik dat na verloop van tijd de voet zijn vacum verliest. Dit was mijn eerste stans'machine' waarmee ik double do xl transparante plaat nieuwe manier van kaarten maken heb ellenl horoscoop vissen. Chiesa 20 ton tafel x 50 cm kop 38 Gebruikt Ophalen.

Wauw. U hoeft het potlood alleen in de opening te steken; het slijpen gaat vanzelf. Zijdelingse groeven voor een goede grip tussen 2 vingers.

Double do snijmal 4.254.008

Embossing heat tool 24, Denise schreef:. Dag Ton, het is nooit leuk als je snijmal niet goed door het papier gaat. De sizzix big shot express is een automatische stansmachine waarmee je kunt stansen en embossen tot 6" breed.

Goed is de wijze waarop het apparaat is verpakt. Nu komt bij mij niet goed het patroon door. Bezoek website 13 okt.

Zie ook:

Zakelijke creditcard rabobank

Hotel cosmopolitan mallorca pauschalreise

Geld overmaken paypal lukt niet

Yannick van der velde relatie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Frauke 18.03.2021 20:15
Altijd veel plezier van gehad.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021