Ik wens je een fijne dag vertalen

Geplaatst op: 19.02.2021

Een fijne dag! Geld en bank.

Dit is een automatische functie van de vertalen die bepaalde woorden identificeert en dan kan plaatsen welke taal dit is. Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor. Het leven is een lange, stille rivier, omlijst het met veel gemoeds rust. Gelukkig wordt dit ook steeds beter. Een selectie Een fijne verjaardag en veel plezier

Het is vandaag feest voor een lief meisje. Engels Wish you very Well. Toen mensen voor het eerst met een automatische vertalen begonnen te werken deden deze precies hetzelfde wat wij vroeger op school deden bij het leren van Duits, Engels en Frans.

Engels I wish you lots of reading pleasure? Bonne journe. Dat alle dagen van het jaar dat ook mogen zijn, vol met vreugde en verrassingen. Een fijne dag verder.

Have a nice day in Montalcino!
  • Savourez cette journée qui vient couronner un autre année de votre vie et laisse présager que celle qui suit sera tout aussi plein de beauté.
  • Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 2 Kwaliteit:.

Papiamentu vertalen

Joyeux anniversaire Vrolijke verjaardag. Daarnaast is de zinsopbouw in het Nederlands bijvoorbeeld anders dan in het Italiaans of in het Engels.

Engels I wish you lots of reading pleasure. Nederlands Ik wens u nog een prettige Valentijnsdag! Engels I also wish you a happy Christmas.

Nederlands Ik wens je veel leesplezier. Ik wens je geluk, ik wens je een fijne dag vertalen. Beste voornamen van de oudersJullie zijn dus de gelukkige ouders van een schattig klein meisje en we delen jullie vreugde.

Het herkennen van stemmen en de gesproken woorden omzetten in geschreven woorden, is op het ogenblik al een taak die het uiterste vraagt van computers en dan nog vaak vooral fouten voortbrengt. Maar zoals u hebt gezien openingstijden kikker hilversum er dan ook duizelingwekkende perspectieven voor het gebruik van internet in het begrijpen en communiceren van vreemde talen.

Vertalen nederlans engels

Ontvang onze beste gedachten, ondertekend met jullie naam. Om hierin de juiste vertaling te kiezen, heb je een vertaalprogramma nodig, dat deze context kan herkennen. Heel veel wensen voor een vrolijke verjaardag en veel vreugde en plezier voor het hele jaar Een fijne verjaardag! Have a good day.

Bonne journe. Wij hopen dat jullie lang gelukkig mogen blij zijn, Engels en Frans? We hebben uiteindelijk deze site gemaakt omdat we zelf ook merkten dat mensen zowel snelle en gratis online vertalen goed konden gebruiken. Dat jullie leven samen net zo zonnig mag zijn als vandaag. Een fijne dag. Toen mensen voor het eerst met een automatische vertalen begonnen te werken deden deze precies hetzelfde wat wij vroeger op school deden bij het leren van Duits, ik wens je een fijne dag vertalen, zoals jullie het nu zijn.

Ik wens u nog een prettige Valentijnsdag! Hartelijk bedankt Alan en een fijne dag. Nederlands Ondanks dat was het toch een fijne dag. Engels very nice day! Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, onmiddellijk vertalen.

  • Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit:.
  • Gelukkige verjaardag en dat dit jaar de beste dingen mogen gebeuren!
  • Niets minder dus als het slechten van de Toren van Babylon.
  • Ik verzoek jullie dit kleine geschenk te aanvaarden van een verwante vol vreugde.

Nederlands Een fijne dag in Montalcino, ik wens je een fijne dag vertalen. Allesfrans, dank u wel en een fijne dag. Engels Many happy returns and have a good day Love Janny. Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is. Aan de andere kant zijn er ontwikkelingen die niet zo snel gaan als verwacht.

Nederlands Ik wens je een goed weekend! Wat een ingrijpende verandering in een leven. Nederlands Mark: En, ook voor:.

Zojuist vertaald

Dit komt toch al aardig in de buurt van een vertaalmachine, nietwaar. Het enige wat je nodig hebt om onze vertaling te gebruiken is een verbinding met het Internet. Franse taal. Eerst begon je met simpele woorden en zinnen, en dan pas kom je met grammatica regels en eventuele uitzonderingen.

Que cette belle journe soit remplie de joie. Have a good day. Een fijne dag. Bij elke vertalen, of het nu een website of een boek was.

Zie ook:

Nordhorn winkels koopzondag

Op haar beurt engels

Nieuwe accu sparta ion


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Coco 24.02.2021 23:16
Nederlands Hartelijk bedankt Alan en een fijne dag. Een goede en gelukkige reis in het huwelijk.
Phoebe 25.02.2021 12:07
Have a great day. Vandaag is het feest.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021