In afwachting van uw antwoord

Geplaatst op: 17.02.2021

Bekijk hier  de gehele cursus zakelijk schrijven. Die mogelijkheid tot contact staat vaak in een afrondende zin na een witregel. Een slotzin gebruiken Het is niet aan te raden om van het ene op het andere moment jouw belangrijke brief af te sluiten.

You May Also Like. Schrijf jij kort en krachtig? Met die zin bied je de lezer een mogelijkheid tot contact. Fijn dat je er bent! Lees ook:  Hoogachtend te formeel?

Je kunt ouderwetse formuleringen gebruiken of kiezen voor modernere taal. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Dan geef ik je wat tips. Er wordt vaak gedacht dat een brief een afsluiter of slotzin moet hebben om de brief volledig te maken.

Je pakt gewoon een klassieker uit de oude doos.

Deel dit bericht via. Bovenstaande slotzinnen zijn allemaal erg formeel. Afhankelijk van het moment waarop je vraagt wat ik doe, ben ik op een motor aan het touren in Bali, aan het zeilen op de Caribische zee, of aan het bungee jumpen in Nieuw Zeeland.

Ouderwetse afsluiters

Sorry dames en heren voor iedereen die deze zinnen nog gebruikt. Naast de afsluiting, dien je uiteraard ook nog een groet en je naam te vermelden. In antwoord op uw schrijven van… Onder verwijzing naar uw brief van… Bij dezen laat ik u weten dat ….. Let ook hierbij op de juiste interpunctie, zoals een punt en komma bij deze afsluiter.

Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, verblijf ik,   Wat is je eerste gedachte als je dit leest? Next Article. Lees ook:  Hoogachtend te formeel?

  • Ouderwetse afsluiters. Onder deze groet komt in de meeste gevallen een digitale handtekening.
  • Een slotzin kan daarentegen nooit kwaad, maar de zin moet wel passen bij de mate van formaliteit van de brief. Formuleer altijd duidelijk en concreet wat je precies wilt.

Dan geef ik je wat tips. Taaltest Dit ging Heb jij ook nog een goede begin- of eindzin die je wilt delen? Kijk daarbij nog even uit: het gebeurt nogal eens dat die in een heel ander lettertype is dan de rest van de e-mail. Een vlotte en aansprekende afsluiting is: Ik hoop dat ik snel iets van u hoor. Welke in afwachting van uw antwoord zin jij ook uitkiest om te gebruiken, het blijft heel belangrijk dat je een goede afsluiter hiervoor gebruikt. You May Also Like?

Voorbeelden om je sollicitatiebrief af te sluiten

Een vlotte en aansprekende afsluiting is: Ik hoop dat ik snel iets van u hoor. Je kunt ouderwetse formuleringen gebruiken of kiezen voor modernere taal. Ken jij de regels voor het schrijven van Engelse zakelijke brieven goed genoeg?

U hebt een goede keuze gemaakt om ……… Ouderwetse afsluitzinnen:? Mail die dan naar mij en dan voeg ik hem toe. Het gaat hierbij niet over de afsluitende paragraaf, maar over de woorden die vr de komma en boven jouw werkwoord kunnen vervoegen nederlands naam met in afwachting van uw antwoord handtekening staan.

Dit is echter niet noodzakelijk. Plus in een zakelijke afsluitende zin moet je nooit vaag, twijfelend of te afwachtend overkomen.

Moderne afsluiters

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Deze cookies worden alleen met uw toestemming in uw browser opgeslagen. In een zakelijke afsluitende zin ben je dus nooit twijfelend, vaag, of te afwachtend.

Table of Contents Hoe de zakelijke kilometers te declarerenWat wil de Belastingdienst weten?

Formuleer altijd duidelijk en concreet wat je precies wilt. Blog - toon berichten over:. De afsluiting van zakelijke mails. Een pakkende afsluitende zin zal, je mag gerust met ik of wij beginnen, als jij heel zelfverzekerd overkomt. Maak dan duidelijk in de slotzin dat je graag je motivatie en cv verder toe wil lichten in een gesprek.

En ja, zijn deze bovenstaande slotzinnen allemaal behoorlijk formeel! Een pakkende afsluiter Net zo belangrijk als de juiste opening van jouw brief, is een passende en soms pakkende afsluiting uiteraard ook 100 pond omrekenen in euro cruciaal belang.

Vraag meteen gemakkelijk een gratis brochure aan. Zoals zelf te in afwachting van uw antwoord is. Dit is echter niet noodzakelijk, in afwachting van uw antwoord.

1. Afrondende zin met contactmogelijkheid

Met die zin bied je de lezer een mogelijkheid tot contact. Moderne begin- en eindzinnen. Het is dus belangrijk dat hier geen nieuwe informatie over de kern van de zaak meer staat. Maak dan duidelijk in de slotzin dat je graag je motivatie en cv verder toe wil lichten in een gesprek.

Uw naam. Uw e-mailadres. Onder dankzegging voor uw brief van… In aansluiting op uw telefoongesprek met de heer Jansen…   Deze kun je beter vervangen door de moderne variant:.

Zie ook:

Gliss kur hair repair spray purify and protect

Hollandsnieuwe bellen vanuit het buitenlandVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Renee 25.02.2021 14:41
Redenen voor het toe- of afnemen van het eigen vermogenHet…. Cursus Brieven Schrijven Wordt er van jou verwacht dat jij regelmatig correcte en klantgerichte e-mails en brieven schrijft?
Dolores 17.02.2021 17:13
Ja, houd mij op de hoogte van reacties op mijn reactie. Table of Contents Voordelen openen zakelijke rekeningWaar kies jij voor: een extra privé rekening of een zakelijke rekening?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021