2 dagen na nod testen

Geplaatst op: 07.12.2020

Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Onze reactie: "Gefeliciteerd!

In dit artikel vind je meer informatie over ovulatietests. In de luteale fase, de fase na je LH piek krijg je met de normale ovulatietest licht testresultaten die aanhouden. Begin juli komt ons wondertje Ook ben ik al eens misselijk geweest en mijn tepels zijn super gevoelig en pijnlijk, jeuken veel.

ML wil nog wachten met testen

Wel nog steeds krampen en een zeurend gevoel, trouwens. En volgens mijn vriend heb ik last van moodswings.

Profiteer van last minute prijzen. Het is dan raadzaam om je bloed te laten testen. Ik houd mijn cyclus in de gaten met een app op mijn telefoon.

Ga naar pagina ...

Ik had soms cyclus van 28 dagen en soms 22 dagen. Misschien kan die niks doen, maar je hebt zeker wel recht op een consult denk ik. Nee hoor, je bent niet de enige. Klachten die ik heb zijn misselijk met vlagen, hoofdpijn korte pijnscheuten over de gehele dag, en sinds gister enorme stekende borsten!.

Dus ik wou even met je meeleven! Wat een wonder jip en janneke!! Ik hoop dat je gauw een posi test heb of misschien weer een posi bloed onderzoek!

  • Zelf voor je NOD kun je met deze testen al een zwangerschap detecteren.
  • In eerste instantie dacht ik aan een late eisprong, maar toch ook maar even een zwangerschapstest gedaan op dag 23 met dit als resultaat. Schrik niet, het kan duiden op een innestelingsbloeding.

Van frenchsas In Zwanger worden. Ik zou dit zeker aanraden aan andere. En na 8 maand zwanger. Laat het weten na de test Temp, en ovu testen doe ik niet. Misschien latere eisprong gehad, ik weet niet of je dat bijhoudt.

Deze was negatief, niet zwanger stond er. Ik testte 4 dagen na NOD heeeeel licht positief ik wad de enige die het streepje zag haha. Maar who knows! Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Zwanger worden.

Je bent zwanger. Als je probeert zwanger…. Wachten is zoo zenuwslopend haha maar begrijp dat ik geduld moet hebben. Mijn opinie : zeer tevreden Klik op de foto voor een vergroting "Was echt niet zeker maar kijk! Moby hartslag knuffel.

Zie het nut er niet van in. In eerste instantie dacht ik aan een late eisprong, maar toch ook maar even een zwangerschapstest gedaan op dag 23 met dit als resultaat.

Misschien heb je wat steun aan elkaar!

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Had dus maar 1 test nodig om de zwangerschap te bevestigen. Van Smamab In Zwangerschap.

Ai dat is minder!!. Van felinevdp4 In Babynamen. Maakt je zo onzeker. Deze gebruiker bekijken.

Nu nog even doortesten om te kijken of het testresultaat donkerder wordt. En een enorm veel ongipijn krampen en steken alsof t zo door gaat breken. Aanmelden Inloggen. Het is sowieso even afwachten nu.

En je succes wensen. Tuurlijk mag je dat vragen. Zolang je nog geen bloed hebt gezien denk ik van wel, vooral als je eerst wel een regelmatige menstruatie had en niet net met de pil bent gestopt.

Zie ook:

Stevens fiets kopen in duitsland

Afstand meten wandelen app

Stekende pijn in duimgewricht

Groene zeep en spiritus

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hong 10.12.2020 05:08
Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Registreren Inloggen.
Damla 11.12.2020 22:27
Ik ben 20ste cyclusdag zwanger geraakt dit weet ik zeker omdat dat de enige keer was dat we het onveilig hebben gedaan. Als je probeert zwanger….
Tjesse 11.12.2020 03:46
Heb je getest en was deze negatief?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021