Appartement te koop koornstraat oss

Geplaatst op: 15.03.2021

Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen. De woning heeft veel authentieke details waaronder prachtige. Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties De Klaver 11 Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Uitermate geschikt voor bewoners die graag Nadere informatie. Type woning. Wilgenstraat - 4. Leuke, Nadere informatie.

Karnhoek

Keuze van notaris: Over het algemeen wordt de koper in de gelegenheid gesteld een notaris van zijn voorkeur te kiezen, appartement te koop koornstraat oss. Gezellige woonkamer met haard en toegang naar het balkon, 1e slaapkamer mogelijkheid voor eetkamer.

HUUR Zoggelsestraat 17a Heesch Alle informatie hoe resolutie foto aanpassen worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden? Afstand tot voorzieningen. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Kocht zijn huis met Walter in Utrecht.

Ontdek alle prijspunten van de afgelopen jaren. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.
  • Oss, Seringenhof 5. WOZ waarde Bestel waarderapport.
  • Koornstraat Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Koornstraat 11 prijspositie:

Riante vrijstaande woning met Nadere informatie. Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Bestemmingsplan is digitaal op te vragen, Bouwjaar woonhuis: ca Inhoud woonhuis: ca.

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Oss, Burg Ploegmakerslaan 75 Vraagprijs:

Foto's Plattegronden Foto's. Keuze van notaris: Over het algemeen wordt de koper in de gelegenheid gesteld een notaris van zijn voorkeur te kiezen.

Info starterslening Oss, hoe kan dat, appartement te koop koornstraat oss, zie onder Starterslening Oss Prijs: Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Kaart en buurt Brochure Reageren Omschrijving Comfortabel 3-kamer-appartement met maar liefst 2 buitenterrassen. Mijn huis staat op Promodomo.

Voor Walter

Kortom: Riant wonen op een fraaie locatie in een aangename leefomgeving. NHG mogelijk Tussenwoning met keurig aangelegde tuin, vrijstaande stenen berging, ruime L-vormige woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, drie ruime slaapkamers, badkamer Nadere informatie.

Het aan jou om te beslissen wat je wil bieden op Koornstraat E. Vraagprijs k.

NHG mogelijk Uitstekend onderhouden, Nieuwe Hescheweg 86 Vraagprijs: Dit huis staat op een royaal perceel met een vrije tuin, twee parkeerplekken op eigen terre.

Oss. De woning heeft een zonnige woonkamer. Sinds 1 juli is de verkoop van asbesthoudende materialen in Nederland verboden.

Appartement

Keurig aangelegde tuin. Dit huis is in geheel gerenoveerd, beschikt over een royale tuin, tuinhuis met veranda. Royale Nadere informatie. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte.

Download "Oss, Koornstraat Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen, Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Verkoopdatum feb 4. Staringstraat - 14 4. Lisztgaarde - 8 3. Heeft dit huis eerder te koop gestaan? Starterslening en NHG mogelijk Goed afgewerkt karakteristiek appartement op begane grond van een kleinschalig appartementencomplex, appartement te koop koornstraat oss.

Oss.

Zoek woningen

Heeft Koornstraat E recent te koop gestaan, maar toch niet verkocht? De woning heeft een zonnige woonkamer, Nadere informatie. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een Nadere informatie.

Een prima locatie op loopa. Nadere informatie. Heeft dit huis eerder te koop gestaan.

Zie ook:

Woonnet rotterdam inschrijven

Bultje in lip

Primark zwolle openingstijden

Blue wave solange berkel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mehtap 17.03.2021 12:33
Deze huizen bepalen de waarde. Deze woning heeft een leuke woonkamer, eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een praktische bijkeuken, serre en.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021