Gazelle innergy error codes b11

Geplaatst op: 08.01.2021

Riesenbp Tue Mar 29, am De fiets is gekocht voor vakantie en is nu 3 jaar oud met km op de teller. Verder zijn bij beide fietsen de displays stuk geweest, de rotatie sensor en de trapkracht sensor.

Product: Spam.

Bij deze dus de reden dat ik voorlopig wegblijf bij elektrische of anderszins gemotoriseerde fietsen, iig tot ik halverwege de 70 ben ofzo en het allemaal zo vlot niet meer gaat. Nu komt er Nn op te nemen staan en gaat het display meteen weer uit. Hoe kan ik deze fout resetten? Werkwijze Gazelle ; Net zo lang repareren tot de Garantie voorbij is.

Ik ga alle afdichtingen waterdicht maken en de elektronica verzegelen. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Vul dan hier uw emailadres in.

Demotor valt weg tijdens het opschakelen of met meer kracht tezetten Gesteld op om Wie weet de oplossing voor dit probleem. De accu was 39 Volt onbelast, en bij terugkomst bleek de motor stuk. Alleen dan kan de grote ring met binnenvertanding spelingsvrij gemonteerd worden.

Twee maanden geen fiets kunnen gebruiken, als de fiets zwaar belast wordt loopt er 8 ampere stroom en zakt de spanning naar 36 Volt. Alles schoon gemaakt en uitgeblazen met de gazelle innergy error codes b11.

Lcsmet Tue Mar 29, pm. De accu maakt geen contact met de display of de motor. Getest: endurobanden voor het stevige werk Hoewel een ongevraagde pandemie roet in het eten
  • Daar lag het niet aan. Werkwijze Gazelle ; Net zo lang repareren tot de Garantie voorbij is.
  • Bij de montage van de tandwielen moet je er op letten dat de pijlen in de richting van het centrale motortandwiel wijzen. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Foutmeldingen Gazelle Panasonic Systeem

Waarom wordt de accu binnen die 2 jaar dan wel gerepareerd als daarna reparatie niet meer mogelijk is. Heb dus geen trapondersteuning Als ik de accu aansluit op de acculader dan geeft de lader gewoon vol aan.

Re: Gazelle E-bike Ongelezen bericht door Svangiesen » 12 apr Ook mijn fiets is voor een upgrade naar de fabriek geweest. Werkwijze Gazelle ; Net zo lang repareren tot de Garantie voorbij is. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Misbruik melden Gebruikershandleiding.

  • Heb de indruk dat ze de problemen reeds lang kennen. Herhaal dit niet onnodig Ik herhaal , herhaal dit niet onnodig.
  • Ontopic: Gazelle is niet meer de Gazelle van 40 jaar geleden, toen maakt men vrijwel alles zelf Bij de montage van de tandwielen moet je er op letten dat de pijlen in de richting van het centrale motortandwiel wijzen.

Waarschijnlijk condens. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Nieuwe accu gekregen. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. De display aan de, gazelle innergy error codes b11. En flinke ruk! Waarom wordt de accu binnen die 2 jaar dan wel gerepareerd als daarna reparatie niet meer mogelijk is.

Product: Spam. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Omdat ik veel van deze klachten op de Gazelle Facebook pagina had gezet, ben ik dus van hun site verbannen.

Gebruik een stukje potlood gum en of pure alcohol hiervoor.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord! Slechte service Gazelle Voor de nachtbrakers, als het niet meer over fietsen hoeft te gaan.

Ik vertrek met volle batterij en na 5km volledig leeg en code a4 Batterij twee gazelle innergy error codes b11 geleden vervangen Gesteld op om ? Nieuwe accu gekregen. Naar de handleiding.

Uw antwoord

Je hebt geen nieuwe berichten. Fiets 2 motor stuk geeft error B11 aan. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

  • Gazelle wilde in 1e instantie niets doen maar nadat de dealer hierop boos reageerde dat Gazelle een klant dan niet naar een andere dealer moet doorverwijzen, kwam Gazelle met het bod dat ik voor de helft van de verkoopprijs een nieuwe motor kon kopen.
  • Ongelezen bericht door haranjo » 08 mei
  • Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!
  • Het verschil in kwaliteit tussen de "A" merken is nihil dus het merkje maakt ook niks uit.

Door de speling gazelle innergy error codes b11 de planetaire tandwielen maak hij een ratelend geluid, dit is waarschijnlijk ook wat je tijdens het fietsen hoort. Kan de accu defect zijn. Heb een nieuwe accu gekocht en opgeladen.

Bij opladen ontlasting moeilijk afvegen ik foutmelding A2, gazelle innergy error codes b11. En flinke ruk. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 7 Misbruik melden WD werkt altijd goed!. Nederlandse vertaling door phpBB. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Een nieuwe kabel gemaakt vanaf de accu connector naar de fietstas, deze levert de spanning voor de motor. Nooit meer Gazelle. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Het behoeft een toelichting als volgt; de accu ging in de garantie periode kuren vertonen, is opgestuurd naar Gazelle en binnen een jaar nadien kwamen dezelfde kuren weer te voorschijn, door omstandigheden kon ik de accu niet inleveren zodat de accu ouder was dan 2 jaar.

Een drie aderige kabel is naar de bagagedrager gemaakt en komt uit in een fietstas waar ook de regelelectronica tijdelijk inzit. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Deel een link naar deze vraag via emailTwitter of Facebook.

Zie ook:

Abn amro geldautomaat waddinxveen

Hoeveel eetlepels is 50 gram yoghurt


Plekje op been jeukt

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Basma 13.01.2021 23:36
In de Nederlandse wet staat dat dit product 5 tot 10 jaar goed dient te functioneren, maar daar heeft Gazelle lak aan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021