Tram amsterdam ticket kopen

Geplaatst op: 15.01.2021

Onderaan het reisadvies zie je de prijs van de reis voor een enkele reis met OV-chipkaart zonder korting. Andere cases.

In de meeste gevallen is dit alleen nog met PIN of contactloos. Ook interessant. Bij de buschauffeur koop je een ritkaart, geldig voor een enkele reis. Dit heet reizen op saldo. Het assortiment losse kaartjes verschilt per regio. Als je vragen hebt of als je kaart niet goed lijkt te werken kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen.

Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Dat kan. Kies voor reizen op tram amsterdam ticket kopen met een OV-chipkaart als je vaker met het OV reist. Meer weten. En in sommige automaten kun je nog met contant geld betalen.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Lees meer Toon minder. Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd.

Reizen met barcode

Shop in de Spoordeelwinkel. Van bordkartonnen bouwsels tot realistische mock-ups in metrostations. Voor je treinreis koop je gemakkelijk bij de kaartautomaat op het station een eenmalige OV-chipkaart. Belevenis Highlights. Je kunt je afmelden wanneer je maar wilt. Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.

Boek nu. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Reizen met de OV-chipkaart'. Plan je reis Locaties. Ontdek Amsterdam op je eigen tempo en maak 1 tot 7 dagen lang dag en nacht onbeperkt gebruik van de metro, de bussen en de veerponten over het IJ, bussen.

Let wel op want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen. Wachten tram amsterdam ticket kopen een kaartje te kopen voor de Amsterdamse bus, tram amsterdam ticket kopen, tram en metro moet binnenkort tot het verleden behoren! Naar de homepage reist met je mee. Onbeperkt reizen met alle tra.

Kies zelf hoeveel dagen je kaart precies geldig is. Wat is Sentire? Van bordkarton naar metrostation In iedere fase hebben we de ontwerpen uitgebreid getest. Het lagere instaptarief verkleint de negatieve gevolgen als er iets mis gaat met uitchecken.

Reserveer dan een groepsreis of touringcar bij Arriva. Dit heet reizen op saldo, tram amsterdam ticket kopen. Boek nu. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. OK Pas cookies aan. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet.

%TOTAL% resultaat voor '%QUERY%'

En in de meeste gevallen kun je met de aanbiedingen uit de Spoordeelwinkel en Kruidvat-, Hema- en Etos-kaartjes ook met onze treinen en soms bussen reizen. Niet geldig in de Thalys. Het lagere instaptarief verkleint de negatieve gevolgen als er iets mis gaat met uitchecken.

Boek nu.

Wat is Sentire. Dit kan nog wel met PIN, tram amsterdam ticket kopen, contactloos of met creditcard. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring? Check beschikbaarheid Bijwerken? Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Let wel op want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen.

Veelgestelde vragen

Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Wat is Sentire? Haal het uiterste uit je verblijf in Amsterdam Profiteer van onbeperkte toegang tot alle openbare vervoersdiensten van de GVB door de hele stad Leer Amsterdam kennen vanuit een lokaal perspectief door gebruik te maken van de bussen, de trams, de metro en de veerponten over het IJ. Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan.

Maximaal 3 kinderen per begeleider. Als je tram amsterdam ticket kopen hebt of als je kaart niet goed lijkt te werken kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen. Andere cases.

Zie ook:

Eiffeltoren franse naam

Leuk kado voor goede vriendin

Amerikaanse stafford pups met stamboom

Beste reistijd baltische staten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Arigje 25.01.2021 20:18
Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water.
Aleyna 20.01.2021 19:05
Samen met het GVB ontwierpen we gebruiksvriendelijkere automaten. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart.
Bento 17.01.2021 06:53
Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021