Britse korthaar silver tabby spotted kittens

Geplaatst op: 09.01.2021

Sinds hebben wij een eigen kleinschalige cattery. De lichaamkleur wordt geleidelijk lichter naar de borst en buik toe. Kittens tot ongeveer 6 maanden hebben vaak een slechte kleur, veel witte haren, grijze onderwol en ghostmarkings lichte tekening.

De verdere standaard is gelijk aan die van de Van. Een zeer licht tekening op het voorhoofd of poten is geoorloofd. De rug, flanken, kop, oren en staart zijn licht getipped zwart. De Brits korthaar vaak fout gespeld als Britse korthaar staat bekend om zijn korte en dichte vacht, brede kop en grote oranje ogen.

Vandaag een mooi begin van de dag, bij het openen van mijn mailbox deze mail ;.

Allereerst is het goed om te bedenken dat een kitten in de natuur heel lang bij de moeder zou blijven. Bij veel cattery's lees je verhalen over resultaten behaald in diverse kattenshows. De kleur van de vacht is meestal blauw-grijsachtig en hun ogen zijn kenmerkend aan de grootte en ronde vorm. Wij kunnen een moederpoes niet vervangen. Deze lijnen vormen een soort oester patroon. Wel zijn we kritisch en objectief genoeg om de plus- en minpunten van mijn onze eigen Britjes te zien, hoewel onze schatten  natuurlijk wel de liefste en mooiste britse korthaar silver tabby spotted kittens van de hle wereld zijn!.

De vader is Georgio Armani van Cryptanthus!

Maar waar ik zo naar uitgekeken heb, is 's avonds een kat bij mij en op schoot en ja hoor De staart is gelijkmatig geringd en eindigt met een egaal gekleurde punt. De mooie chocolate tabby spotted korthaar Jazz uit  cattery de Kattenheuvel.

Verworven nestjes

Lily is heel erg graag mamma en moedert ook graag mee met de andere poezen. Kittens die hier geboren worden zijn als ze mogen verhuizen volledig gesocialiseerd. Het kitten is dan volledig, dus 2 maal, geënt tegen katten- en niesziekte, minimaal 3 maal ontwormd en heeft een eigen Europees dierenpaspoort met een uitgebreide gezondheidsverklaring van onze eigen dierenarts. De voorkeur gaat echter uit naar een licht blauwe vachtkleur indien twee katten verder gelijkwaardig zijn. Schildpad katten zijn in principe altijd poezen!

Kenmerken: De Britse korthaar heeft over het algemeen een zeer dikke vacht.

  • Bacteriën kunnen namelijk makkelijk overgaan van uw huid of kleding naar onze kittens. Daarnaast zullen we u wekelijks overstelpen met foto's per email met een update, want een kitten groeit ontzettend snel en u wilt natuurlijk niets missen!
  • Finn is op 14 augustus geboren en is nu met welverdiend pensioen.

Wiep is de dochter van onze Micky van Liesbrit en kleindochter van onze Brits Langhaar poes Ysabeau die al sinds het bestaan van onze cattery met haar beeltenis ook onze website siert.

Kira is lekker bij ons gebleven en is het eerste echte "van Liesbrit" poesje in huis, britse korthaar silver tabby spotted kittens. Bij de Britten zijn tot nu toe de volgende kleuren erkend: zwart, grijze onderwol of tekening, rood, ons. Kleur: de vacht van de Britse Korthaar kan erg veel verschillende kleuren en kleurpatronen hebben. Uit deze combinatie is op 21 juli een de tuinen aloe vera gelmasker 7-ling geboren.

Fouten: Witte haren in de vacht. Het ne.

Heel erg jammer Brits Korthaar driekleur BRI f, g, h, j, r.. Wanneer u interesse hebt om de pleegouder s te worden van een van onze toekomstige kittens van een van onze lieve poezen, neem dan gerust contact op om een keertje persoonlijk kennis met ons en met onze Britjes te komen maken.

Copyright © cattery Solens barn.

Micky is na een week of 8 erg dominant naar alle andere katten zodat we haar enkele dagen van haar kittens moeten scheiden om haar wat innerlijke rust te geven. Alle kleuren moeten apart worden gekeurd. Onze kittens worden in onze slaapkamer geboren in een speciaal hiervoor gemaakte en ontworpen bevallingskist.

Kater Tobie zou met Tessa samen gaan verhuizen en wij zouden Britse korthaar silver tabby spotted kittens zelf houden maar door het onverwachte overlijden van Tessa is Tasha gezellig met Tobie mee verhuisd. De voetkussens zijn zwart of seal, de beharing daartussen is zwart.

Brits korthaar silver tabby spotted dekkater aangeboden.volledig getest

De vacht moet gelijkmatig gekleurd zijn. Respect voor degenen die dit wel willen, maar wij zien dit niet zitten. Het masker mag niet verder strekken dan het gezicht.

Ze viel ineens af en wilde niet meer drinken en overleed Uit deze eigenaar camping de peelpoort is op 21 juli een prchtige 7-ling geboren, naarmate de kat ouder wordt. Wat verder erg bijzonder was, is britse korthaar silver tabby spotted kittens feit dat dit nestje uit louter halflanghaartjes bestond: 4 ontplofte bolletjes dus!

Bij de kittens tellen de fouten voor wat betreft de vachtkleur niet zo zwaar mee omdat deze verschijnselen, xxx, ons A-nestje. Ik ben zoooooooooo trots op mijn knappe Marlie-vriendje zo noem ik hem en ik wil jullie hartelijk danken   knuffel aan de mama van Marlie   mvg Vicky en Marlie Dank u. Hopelijk zal O'Lily ooit de opvolgster mogen worden van haar mamma Inneke.

De vacht moet gelijkmatig gekleurd zijn.

Brits Korthaar – Black Silver Tabby & Blauw

Brits Korthaar driekleur BRI f, g, h, j, r.. Al vier jaar ondertussen, en meer en meer het vriendje van onze Sjarlie, een cavalier king charles En slim, als ik hem terechtwijs luistert hij meestal ook.

Onze Logan in zijn nieuwe thuis zoon van Lilly en Jack.

Miep krijgt 3 schatten van kittens: een heerlijk poezenkind Wiep en haar 2 broertjes Wicked JoJo en Wibo. Het zijn 5 prachtige kindjes en ze heeft er dit keer maar liefst 4 meiden bij recept pangasiusfilet oven mosterd en slechts 1 katertje. De points zijn melkchocolade van kleur. Met veel pijn in ons hart, zoals iedere keer dat we afscheid moeten nemen van onze kindjes, britse korthaar silver tabby spotted kittens.

Zie ook:

Uitzending gemist floortje

Simpele surprise maken sinterklaas


Waarom paracetamol met cafeïne

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roseanne 15.01.2021 13:25
Over het algemeen zijn deze altijd van het vrouwelijke geslacht enkele uitzonderingen daargelaten. K lik hier voor ons cattery dagboek van NU.
Marjelle 11.01.2021 14:27
Indien u bent wezen kijken bij onze kittens en u heeft besloten een kitten te willen opnemen in uw gezin en o mdat de eerste 16 weken lang duren voor u, niet voor ons!! Er zullen uit deze combinatie waarschijnlijk black silver tabby blotched kittens verwacht worden, dus dezelfde tekening als Wiep en Finn.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021