De rotterdam rem koolhaas hotel

Geplaatst op: 23.02.2021

Meer tonen. Goedenavond, Dank voor jou bericht.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. NH Atlantic Den Haag. Baby's Foutmelding: Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. Je kunt meer informatie vinden in de vragen en antwoorden. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

Venues News Insights search! U bent dan binnen 9 minuten bij Ahoy. Rotterdam Wilhelminapier. Beste gast, We kunnen deze voorkeur toevoegen aan uw reservering. Lunch- en diner Prijzen maaltijd. Kamer verwijderen kamer 5.

Instituten Erasmus Universiteit. Nhow is meer dan een hotel: het is zelfs meer dan een luxe plek om te slapen, te ontbijten en te vergaderen. Bevestig e-mailadres.
  • Naast het hotel vindt u in dit indrukwekkende pand winkels, horeca, appartementen en kantoren.
  • Als je bij deze accommodatie hebt overnacht via Booking.

Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Reservering niet gevonden. De werkelijke reisafstand kan afwijken. Uitchecken -. Volg ons.

  • Bezig met laden.
  • Verder een top ontbijt gehad en verblijf.

Verander de valuta. NHow hotel was boven mijn verwachting op zoveel gebieden en ik heb me mede dankzij hun de rotterdam rem koolhaas hotel echt jarig gevoeld. Niet te hard, wat de windstabiliteit ten goede komt en terrassen oplevert. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten? De torens, niet te z.

4 redenen om te kiezen voor nhow Rotterdam

We kunnen voor nagenoeg alle audiovisuele apparatuur zorgen die u eventueel nodig heeft. Is het mogelijk om een babybedje te krijgen? Personeel zo vriendelijk tijdens deze moeilijke periode van corona.

Goedenavond Axelle Mullie, Dank voor uw bericht. Een centrale lobby verbindt het hele gebouw. Restaurant De Matroos en het Meisje? In alle kamers kunnen gratis babybedjes worden geplaatst. Groepen Bij een boeking van meer dan 9 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

Wat vooral 's avonds in het donker heel mooi is, de rotterdam rem koolhaas hotel overdag ook zeker een mooi uitzicht.

Feel Safe at NH

Vul je boekingsnummer in. Niet te hard, niet te zacht. Onze Gastrobar Elvy is een gezellige plek voor een hapje en een drankje, met bovendien een buitenterras dat uitzicht biedt over de stad en de rivier.

We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.

Neem voor reserveringen van 6 of meer kamers contact met ons op. De werkelijke reisafstand kan afwijken. Als je bij deze accommodatie hebt overnacht via Booking. Sparta Stadion Greater Rotterdam. De ruime kamers benutten het prachtige uitzicht optimaal met kamerhoge ramen die de skyline van Rotterdam zo in uw slaapkamer brengen. Parkeerkosten: EUR 25 per dag. Wij matchen de prijs. Bevestig e-mailadres. Het constant veranderende nu: daar wil nhow Rotterdam op inspelen, de rotterdam rem koolhaas hotel.

Wijzigen Zie alternatieve contactnummers.

ONZE KAMERS

Gast aan het woord. Incheckdatum Uitcheckdatum. Vul je boekingsgegevens in Check je bevestigingsmail voor je boekingsnummer en pincode.

Kinderen Schrijf een beoordeling. De standaard kamers hebben geen open uitzicht over de stad en de skyline kamers wel.

Zie ook:

Nutricia nutridrink compact fibre

18 24 dollar in euroVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021