Miso sushi rotterdam all you can eat

Geplaatst op: 12.01.2021

Werkervaring in de horeca is een pré. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Ikzelf ben helemaal om en ga liever hierheen dan naar de drukke gehaaste Sumo.

Een van de lekkerste sushi vind ik de rainbow maki sushi, gevuld met tonijn, zalm en avocado. Nieuws 13 oktober Rotterdam heeft er een all you can eat-veganrestaurant bij. Nederlands Onze eerste gasten hadden er ook weer veel zin in.

Datum van bezoek: september Maar we kregen eerst een

A training is not mandatory for this. Beoordelingen filteren. Vaak krijg ik van mensen te horen. Call us at number to book. Het enige wat je hoeft te doen is het aantal personen, de datum en tijd aan te geven.

Gesloten -
  • Vreselijk 6.
  • Nancy van Batenburg LinkedIn Restaurants 5 mei Door de Corona cr

Miso Sushi

Leef je onbeperkt uit op een verse California salmon roll, maar bijvoorbeeld ook op kipspiesjes of een gebakken banaan! Gelukkig gaan we 1 juni weer open dus reserveer alvast je plekje in het restaurant.

Reserveer direct een tafel!!! We are looking forward to it again! Wouter Vocke Hi! The day to pamper your mother extra!

Plaza 2, CW Rotterdam Translated. Het was een geslaagd dagje. Geopend - Beoordeeld op 2 januari via mobiele applicatie Tevreden lunch. It was a successful day. Wij zijn wel nog geopend voor afhalen in het restaurant. Wat een super lekkere sushi kun je bij Miso eten zeg. Voornaam Achternaam.

Waarderingen en beoordelingen

Bediening was snel en goed. Visitor Posts. Wij gingen voor het all-you-can-eat concept. Nieuws 4 okt Winnie Verswijvel LinkedIn.

Sumo all you can donald duck familieplanner. We will be making ourselves available for pickup and delivery from Monday 4 May. Compose your meal for 2 people. Unfortunately, the hospitality industry has to close its doors again. Zelfs menukaart is hetzelfde.

Reviews over Miso Asian Dining (834)

De locatie, het interieur, de kwaliteit van de ingrediënten: de hele ervaring op zich is niet echt een ervaring te noemen. Wij gingen voor het all-you-can-eat concept. Nieuws 13 oktober De Californische keuken is hot!

  • Onze collega's volgen de richtlijnen van het RIVM.
  • Contact Us.
  • Voldoende vega opties, smaakvolle gerechtjes en een erg snel en vriendelijke service.
  • De bediening was zeer vriendelijk, maar het personeel communiceerde niet goed met elkaar.

Unfortunately due to the circumstances we cannot yet announce that the restaurant can reopen. Een opleiding is hiervoor niet verplicht. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Miso Sushi. Het restaurant combineert het all-you-can-eat concept met dat wat fine dining zo aantrekkelijk maakt. Na afloop reken sliertjes in urine miso sushi rotterdam all you can eat wat je hebt gegeten.

Fortunately, we will open again on June 1th so book your spot in the restaurant.

Miso sushi in Rotterdam: makes miso happy

Restaurants 11 juli Taal Nederlands. Wees op je hoede als je hier gaat eten!

Email or Phone Password Forgot account. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Geen probleem.

Zie ook:

Hoe maak ik wietolie

Hoe herken je oorontsteking

Opel sleutel bijmaken


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ira 13.01.2021 07:00
Meer over Shabu Shabu — Watermanweg ontdekken?
Beatriz 15.01.2021 05:09
Zondag is bakda.
Kean 21.01.2021 16:37
Is dit restaurant geschikt voor lunch? Uiteraard konden wij het ook niet laten hier de sushi te proberen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021