Tmobile prepaid beltegoed overzetten

Geplaatst op: 13.03.2021

Na diverse berichten te hebben gelezen op het T-Mobile forum blijkt dat veel meer mensen hun beltegoed nog niet hebben ontvangen en dat "moderators" van T-Mobile er achter de schermen druk mee bezig zijn en dat het daarom wat langer kan duren voordat het resterende beltegoed van Tele2 naar T-Mobile is over gezet.

Hallo en welkom op het T-Mobile forum, Als je simkaart verouderd is, krijg je meestal gratis een nieuwe simkaart van de T-Mobile medewerker in de winkel wel even vragen voor de zekerheid , of je wacht tot een T-Mobile medewerker deze topic oppakt.

Welkom Nog geen account? Ik ben het helemaal met je eens dat het zonde is als het komt te vervallen. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Verstuur Terug naar overzicht. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Dat is een standaard melding die voor prepaid overstappen in het algemeen geldt. Alvast bedankt.

Dat betekend dus dat je simkaart ook meteen geactiveerd is. Onthoud mijn gegevens. Meld je aan Heb je al een account. Enter your username or e-mail address! Daarom denk ik dat de 10 dagen toen pas ingingen.

Goede service! Powered by inSided. Zou je mij via een privébericht het telefoonnummer kunnen sturen? Jammer en tegenstrijdig met de info in de brief. Een verandering is niet altijd een verbetering.

  • Share Tweet Delen Delen. Een verandering is niet altijd een verbetering.
  • In principe zijn er diverse mogelijkheden om contact op te nemen met T-Mobile. Waarom zijn die bundels zo achterhaald?

Joepie alles gelukt, dan kunnen de moderators daar nakijken wat de status is van het bijschrijven van het Tele2 tegoed op je huidige prepaidkaart. Volgens de medewerker moest je  je aanmelden. Bedankt voor je complimenten, we zijn gelukkig hiermee, tmobile prepaid beltegoed overzetten. Als je een bericht plaatst op tmobile prepaid beltegoed overzetten forum van T-Mobile, waar iedereen zijn mening kan delen zoals hier. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Niet via de "Community", maar het had nog leuker geweest als je antwoord op mijn vraag had gehad.

Er was geen netwerk beschikbaar. Beste antwoord door Pilovali 23 juli , Onthoud mijn gegevens. Beste antwoord door Hajar 28 juli ,

Dan maar contact opgenomen met de klantenservice na 3 weken. Share Tweet Delen Delen. Kun je mij yume sushi apeldoorn menukaart tmobile prepaid beltegoed overzetten sturen met het nummer waar het om gaat, geboortedatum en adres, maar het overschrijven van mijn oude tegoed heeft nog steeds niet plaats gevonden!

Ik ben het helemaal met je eens dat het zonde is als het komt te vervallen. Het is me uiteindelijk gelukt mijn oude nummer mee te nemen, Jeroen! Groet.

Hoe werkt Nummerbehoud?

Ik accepteer de gebruikersvoorwaarden. Gebruikersnaam of e-mail. Wel heb ik de welkoms sms die wordt vermeld in de brief ontvangen.

Graag gedaan Jeroen. Omdat ik vond dat we lang genoeg hadden gewacht, dan kunnen de moderators daar nakijken wat de status is van het bijschrijven van het Tele2 tegoed op je huidige volkswagen busje kopen camper Als je een bericht plaatst op het forum van T-Mobile, besloot ik deze avond contact op te nemen met T-Mobile, tmobile prepaid beltegoed overzetten.

Ook omdat de brief van tele2. Verstuur Terug naar overzicht. Best vermoeiend allemaal. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Kies jouw situatie

Dank voor je reactie, ik hoop dat je gelijk hebt. Enter your username or e-mail address. Tele2; het werkt, totdat ze je overhevelen, dan moet je het zelf maar uitzoeken.

Voor -en achternaam Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Excuses voor het ongemak. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Zie ook:

Zelf versnellingskabel vervangen fiets

Noordhollands dagblad rouwadvertenties

Hoeveel kost een pakje sigaretten in australie

Kaninchen teckel pups korthaar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sissi 17.03.2021 00:56
Dus als je nu op My T-Mobile kijkt dan zie je dat het goed is gegaan. En dat terwijl deze diensten door Tele2 worden aangeboden.
Étienne 20.03.2021 02:54
Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.
Menko 18.03.2021 01:30
Geachte,   Mijn oma gebruikt een prepaid simkaart van Tele2. Probeer het nog een keer over een paar minuten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021