Grieks en latijn spqr

Geplaatst op: 15.03.2021

Gratis als download Het docentenmateriaal bij de methoden is voor ­docenten gratis beschikbaar in de vorm van down­ loads via de site van de uitgeverij. Maar de viruscrisis stak daar een stokje voor.

Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. Op zoek naar alle categorieën en onderwerpen op Historiek? De hulpboeken bevatten grammatica-uitleg en -oefeningen, opdrachten bij de cultuurhistorische informatie, de Latijnse teksten en de teksten in vertaling.

Go explore. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Nederlands Hardcover Alle productspecificaties. Maar de viruscrisis stak daar een stokje voor. Er is ook een community beschikbaar waar u lesmateriaal kunt delen met uw vakcollega's.

SPQR Latijn is een doorlopende leerlijn van de onderbouw naar de bovenbouw. Docentenmateriaal bij de lesmethoden? Kijk op staal-roeland.

Voor docenten bestaat de mogelijkheid om de prestaties van de leerlingen in een dashboard te volgen. Om toegang te krijgen tot het gratis digitale docentenmateriaal, kunnen docenten die de lesmethode gebruiken hier een account aanvragen. Voor die tijd was de afkorting al verdwenen op munten.

Voor die tijd was de afkorting al verdwenen op munten. De ict is eenvoudig en intuïtief bedienbaar en maakt dat de leerlingen nog effectiever in hun eigen tempo en naar eigen behoefte met de stof aan de slag kunnen.

Een paar voorbeelden:. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. SPQR Latijn hulpboek 3 24, Elout Roeland Uitgever.

De opdrachten bij de cultuurhistorische teksten en bij de Latijnse teksten activeren het begrijpend lezen, ondersteunen leesstrategien en nodigen uit tot tekstreflectie, grieks en latijn spqr. Ze bieden de leerlingen de mogelijkheid om in eigen tempo en naar eigen behoefte met de stof aan de slag te gaan.

Elke tekst wordt door het gebruik van tijdbalken in de historische context geplaatst. Soli Papi Qui Regnano :. Bel of mail ons gerust. Ook de Romeinse filosoof-politicus Cicero gebruikte de term.

Categorieën of biografieën?

U kunt drills klaarzetten, leerdoelen bepalen en naast de scores bijvoorbeeld ook inzien hoeveel tijd er is besteed. De zevende tekst van ieder thema is een originele Latijnse tekst in vertaling: zo leren leerlingen van meet af aan omgaan met de vaak wat plechtstatige taal vaan vertaald Latijn en beeldspraken van Romeinse auteurs.

Het programma past zich aan de leer- en onthoudcurve van de gebruiker aan. De PowerPoints die de basis vormen voor de video's, worden ook aangeboden in het docentenmateriaal, zodat u ze ook zelf kunt gebruiken en naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

In winkelwagen. SPQR Latijn hulpboek 3 24. Latijn is volgens hem geen dode taal maar een bevroren taal. Je reageert onder je Twitter account. Er is telkens ruim aandacht voor tekst, gentegreerd in een samenhangend thema. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres, grieks en latijn spqr. SPQR Latijn hulpboek 2 0.

Tekst 32: Alexander

Daarna overloopt hij alle ingrediënten en instrumenten in het Latijn, gaande van bloem far tot een grote pan sartago magna.

Ik vind dit gewoon zeer leuk en een fijn initiatief van deze leraar Latijn. Je reageert onder je Facebook account.

Gebruik dit formulier Historicus. Op Historiek vindt u historische achtergronden bij het nieuws, maar ook bijvoorbeeld boekbespreki. Anderen bekeken ook. Er is ook een community beschikbaar waar u lesmateriaal kunt delen met uw vakcollega's. Alle Latijnse teksten zijn ingesproken door Casper Porton en Laura de Haas-Rietveld en zijn via een handige tool te beluisteren en mee te lezen, grieks en latijn spqr.

Bel of mail gewoon grieks en latijn spqr. Gebruik dit formulier! Met argo maakt u samen met uw leerlingen een avontuurlijke ontdekkingsreis door de taal en de cultuur van het Klassieke Griekenland.

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

Ze bieden de leerlingen de mogelijkheid om in eigen tempo en naar eigen behoefte met de stof aan de slag te gaan. Latijn voor zelfstudie - Prisma Taalcursus 1. Alle Latijnse teksten zijn ingesproken door Casper Porton en Laura de Haas-Rietveld en zijn via een handige tool te beluisteren en mee te lezen.

Filter de zoekresultaten:. De opdrachten bij de cultuurhistorische teksten en bij de Latijnse teksten activeren het begrijpend lezen, ondersteunen leesstrategien en nodigen uit tot tekstreflectie. Het land kon met iedereen zaken doen.

Zie ook:

Konijn braden op grootmoeders wijze

Wie vlucht en wie blijft ebookVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fransiscus 21.03.2021 13:47
Scholieren worden op een volwassen manier op hun denkvermogen aangesproken, maar wel in voor hen begrijpelijke taal. Docent Gymnasium Juvenaat, Bergen op Zoom.
Anje 20.03.2021 13:03
De grammatica wordt hierin bondig en duidelijk gestructureerd uitgelegd door ervaren docenten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021