Meterstand doorgeven water

Geplaatst op: 09.01.2021

Tips Het gemiddeld verbruik is 50 m³ per persoon per jaar Probeer één van deze mogelijkheden: Controleer of u wel de juiste meter hebt gelezen. Hebt u uw verhuizing al doorgegeven?

Neem contact  met ons op zodat wij dit voor u kunnen oplossen. U kunt uw meterstand doorgeven via: de pagina Meterstand doorgeven. Besparingstips: was- en vaatwasmachine Ook hier loont het de moeite om te kiezen voor nieuwe en zuinige toestellen: De nieuwste wasmachines verbruiken 35 tot 50 liter water per wasbeurt.

Een gemiddeld gezin verbruikt 84 liter per persoon per dag. Kies voor een model met twee knoppen: een grote om te spoelen met 6 liter en een kleine om te spoelen met 3 liter. Opnemen meterstand Heeft u een watermeter Type 1, noteert u dan alleen de cijfers in het zwarte gedeelte van het telwerk. Je kan jouw verbruik van jouw digitale watermeter eenvoudig opvolgen via mijn water-link.

Besparingstips: douche en bad Neem wat vaker een douche in plaats van een bad. Door onze facturatie- en meterstandenverwerking door het jaar te spreiden, kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn en de meterstand doorgeven water zo laag mogelijk houden. Met cookies, soms van derden. Waarom moet ik zelf mijn meterstand opnemen. Nog steeds niet gevonden. Navigatie Home.

  • Nog steeds niet gevonden?
  • Facebook Twitter Linkedin Whatsapp. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren.

1. Opnamenummer vinden

De brief is ter vervanging van de meterstandkaart die u tot voor kort van ons ontving. Opnamenummer vinden Uw opnamenummer is uw persoonlijke code. Een watermeter is een rond, plastic doosje. Indien je beschikt over een digitale meter, dan wordt jouw meterstand automatisch doorgegeven. Nog steeds niet gevonden?

U vraagt dat beter meterstand doorgeven water de syndicus, dan kan je  hier jouw meterstand doorgeven met jouw codenummer, meterstand doorgeven water. U merkt ook dat de rode cijfers van het telwerk draaien. Mogelijk krijgt u geen drinkwater van Waternet. Lees meer over mogelijke lekken en de lektest Lees meer tips over hoe je  water kan besparen Kom meer te weten over de waterscan.

Links een watermeter met 5 cijfers op de zwarte vlakken.

Hoe geef je de meterstand door?

Veel watermeters hebben een klepje dat u eerst moet optillen om de meterstand te kunnen zien. Gebruik hiervoor het waterspaarformulier. Bent u op vakantie?

Geef uw meterstand door in 4 stappen? De watermeter kan zich op verschillende plaatsen in huis bevinden. Voor het doorgeven van uw meterstand heeft u uw opnamenummer nodig. Meterstand doorgeven, meterstand doorgeven water.

U kunt zelf gemakkelijk uw watermeter aflezen.

Geef je de meterstand niet door?

Heeft uw meter maar 4 vakjes? Geen zorgen, u kunt uw meterstand vaak bij thuiskomst alsnog doorgeven. Hebt u een uitnodiging per e-mail? U ontvangt de brief of e-mail in de maand voorafgaand.

Lees wat u kunt doen.

Kijk er loodrecht op, dan wordt jouw meterstand automatisch doorgegeven, meterstand doorgeven water. Wanneer moet ik mijn meterstand doorgeven. Kan ik de meteropnamedatum aanpassen. Indien je beschikt over een digitale meter, anders lees je misschien de verkeerde rij van het telwerk. De brief is ter vervanging van de meterstand doorgeven water die u tot voor kort van ons ontving.

Bij de digitale meter vind je de meterstand in het midden van de watermeter, op het schermpje. U krijgt ieder jaar een nieuw opnamenummer.

Main navigation

Ga naar de watermeters in de kelder. Jaarlijkse meterstand doorgeven   1. Geef uw  meterstand online  door of bel lokaal tarief om uw meterstand aan ons door te geven.

Snel en gemakkelijk Voorkom bijbetalen Ook voor een verhuizing Binnen n minuut gedaan. Zet dan een 0 voor uw meterstand zodat u 5 cijfers kunt invullen. Jaarlijkse meterstand doorgeven.

Zie ook:

Gedicht verjaardag overleden moeder

Royal enfield te koop marktplaats

Clash of clans town hall level 12


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Milouda 10.01.2021 17:03
Opnemen meterstand  Heeft u een watermeter Type 2, noteert u dan alle cijfers van het telwerk.
Osama 12.01.2021 10:05
Ofwel beschikt u over een analoge watermeter of over een digitale watermeter.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021