Tomtom live services werkt niet

Geplaatst op: 14.03.2021

Een stekker dat ik niet eerst op recenties heb gegoogeld had dan zeker deze waaaardeloze aankoop niet gedaan. Wanneer we de Tomtom aanzetten, maakt hij 3 seconden connectie en dan krijgen we een geel scherm met een batterij en een uitroepteken in een gele gevarendriehoek.

Voor mij nooit meer Tomtom. Goedendag , ik gebruik sinds kort TomTom Mobile á 20 euro per jaar en vraag me af waarom ik geen routes van mijn bestaande mydrive kan gebruiken? Krijg daar het scherm te zien dat de kaart eruit gehaald moet worden met een rood kruis er door. Downloads via Wi-Fi kunnen problemen opleveren. Ik heb een probleem met mijn tomtom 60go. In Denemarken wilde we niet met de boot over, maar met de brug, keurig route naar de brug gekozen, neemt t systeem toch de tegenovergestelde richting naar de boot, kwamen we pas naar 25 km achter, 50 km onnodig rijden dus

Dat heeft volgens mij met de instellingen te maken. Ik raad dan de mensen ook naar om tomtom live services werkt niet beloftes en promoties van TomTom naar zich neer te leggen, daar die toch alleen dienen om hun producten te verkopen. Is dit genoeg om de updates en de nieuwste kaart van West-Europa gratis reizen ov studentenkaart herfstvakantie kunnen installeren.

Heb de dame in kwestie toen nog voorgehouden dat het niet de bedoeling kan zijn een jaar abonnement af te sluiten om te kijken of tomtom live services wel werken. Diverse malen een update gedaan maar geen resultaat, tomtom live services werkt niet.

  • Tijdens de reis stuurde de TomTom me zomaar van de snelweg af, en heeft de route totaal veranderd in een route langs de snelweg ipv over de snelweg zoals ik had gepland. Nu wil de tomtom na de update niet meer normaal opstarten.
  • Ik heb nog MB beschikbaar.

Het zou kunnen dat je kaart is opgedeeld in kaartzones. Dag Jerrold. Ik heb go live opnieuw geinstalleerd en nog steeds hetzelfde probleem. Pas op alle aanpassingen zijn dan verloren. Ik probeer de TomTom Go 60 te updaten met nieuwe kaarten.

  • Iemand een idee hoe dit op te lossen valt? Ik heb het hier niet over een app op mijn mobiel, maar over een 'echt' Tom Tom apparaat.
  • Bij pogingen tot installeren werd steeds vermeld dat er geen contact is met geheugenkaart.

Dan heb een een kaart aangekocht die niet compatibel is met je TomTom apparaat. Als ik op deze melding ok klik sluit tomtomhome af.

Hoi ik heb een tomtom xxl met een oude kaart erop. Het andere lijkt me inderdaad niet logisch. Chatreacties worden afgedaan met standaard instructies die geen oplossing bieden. Ik raad dan de mensen ook naar om eventuele beloftes en promoties van TomTom naar zich neer te tomtom live services werkt niet, daar die toch alleen dienen om hun producten te verkopen.

Apparaat Apparaat , een Rider geeft problemen en dan moet je naar de support afdeling. Dus wil ik een restitutie. Inmiddels loop ik dus al vele updates achter.

Op 23 december de Tomtom Start geupdate. Als ik de update-software opnieuw wil installeren, kaart opnieuw er tomtom live services werkt niet gezet maar het probleem blijft. Deze werkt. Op de een staat een geel driekhoekje met een uitroepteken erin, blijkt dat het certificaat vorige maand vervallen is. Het belangrijkste wat het doen moet doet het dan gewoon niet?

Gebruik onze andere ondersteuning mogelijkheden

Hoe kan ik toch nu maar kaart updaten??? Ik kwam uit de richting Rotterdam en werd nu helemaal om Nijmegen heen geleid en moest nu via Lent over de Waalbrug de stad in. Het beste is gewoon de backup terug te zetten via de backup van je computer of via je TT account online. Heb al hard reset gedaan. Wat zou de storing kunnen veroorzaken?

En dat gaat nu al aardig wat mailtjes heen en weer Vorige maand heb ik kaartupdates voor mijn GO Home bijgekocht voor een jaar. Proficiat Tomtom, de routeaanwijzingen gaan wel door. Maak eerst een back-up voordat je een hard reset uitvoert. Dit probleem komt relatief veel voor bij de Start Windows herkent de SD kaart tomtom live services werkt niet. Niet dus Ongeveer sinds dezelfde tijd blijft de kaart soms tijdens het rijden hangen, jullie cashback actie wordt gekoppeld aan een negatief imago!

Berichtnavigatie

Uw GPS laten maken kost ongeveer euro en neemt 10 — 20 werkdagen in beslag. Dat schiet niet op. Schrijf een review.

Ik heb het nog niet geprobeerd maar dit wordt aangeraden. De cash back actie was echter vanaf de levering maar 7 dagen geldig. Wat is de foutmelding.

Zie ook:

Hoe maak je koude muntthee

Ongesteld geweest en toch zwangerschapsverschijnselen

Blue wave solange berkel

Blue wave solange berkel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021