Harry potter theme park england warner bros studios

Geplaatst op: 14.03.2021

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reisbelevingen die je echt wilt proberen. Of je wel of niet aan het einde de gids wat geeft en hoeveel lijkt me ook niet kloppen.

Hier kan jezelf een kijkje kan gaan nemen naar alle sets en magische objecten van een tovenaar. Een beoordeling schrijven.

Studio Tour London - het maken van Harry Potter. Stukken van Londen gezien die we anders zeker gemist hadden. Dit is een van de hoogtepunten van mijn tijd in Londen. Dreuzels mogen Zweinstein niet in, maar fans van Harry Potter kunnen nog altijd de Warner Brothers Studio in Londen verkennen, waar de films werden opgenomen.

Studio-tour vooraf en bied een uniek kijkje achter de schermen van de Harry Potter-films. Als u fan bent van Harry Potter, voor leuke activiteiten zoals een jacht op de Gouden Snaai. Ga vervolgens naar het historische Oxford en maak harry potter theme park england warner bros studios kleine groepswandeling maximaal. Neem er zeker een mee als je met kinderen bent, is een bezoek aan Londen niet compleet zonder de Warner Bros Studios en Oxford te verkennen waar zich meerdere magische filmlocaties van de films bevinden.

Het best ga je dus zo vroeg mogelijkmeteen al rond openingstijd.

Bekijk alle Harry Potter-tours in Londen. De eerste tour begint om uur of om uur in het weekend. Familie reis.
  • Pancras en maak de reis met een dubbeldekkerbus.
  • Conny v heeft een beoordeling geschreven dec.

Topbezienswaardigheden in Londen

Beveilig uw toelatingskaart vooraf, vermijd het gedoe van het rijden in het Londense verkeer en ga achter de schermen van het maken van Harry Potter met dit Warner Bros. Londen Harry Potter-tours Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden. SuzieCV heeft een beoordeling geschreven apr.

We look forward to welcoming you back for another visit again in the future. Pak de trein naar Watford Junction, in het noordwesten van Londen, en neem daar de Harry Potter dubbeldekker naar de studio. Zeer leuke ervaring. Wanneer je met jonge kinderen naar de Studio Tour gaat, neem je best een balpen mee.

  • Chuck C heeft een beoordeling geschreven apr.
  • Wij hebben genoten van begin tot einde van de Tour. De wereld wacht op je Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reisbelevingen die je echt wilt proberen.

Neem de bus vanuit Londen centrum for deze magische dagtour in de Warner Brothers Studio. De tour vertrekt meermaals per dag vanaf Leicester Square. Als je alles wil zien, dan zal je zeker drie vier uur nodig hebben.

Neem er zeker een mee als je met kinderen bent, voor leuke activiteiten zoals een jacht op de Gouden Snaai. Het model is zo neergezet dat het licht elke vijf minuten van dag naar nacht en weer naar dag veranderd.

Een echte aanrader.

Navigatiemenu

Grantham 7 bijdragen 4 nuttige stemmen. Zo de moeite waard. Misschien kan hier nog iets in veranderd worden.

Aan de backlot vind je ook het caf van de studio tourook met de drie kinderen onder de 12 in onze groep. Een beoordeling schrijven. Algemene info Tickets zijn alleen online te koop en zijn snel uitverkochtdus zorg dat je op tijd je tickets regelt. Het eten en drinken is wel vrij prijzig. Gids Cate deed het fantastisch, waar je naast wat te eten ook een echte boterbier proberen.

Platform 9 ¾

Verken de studio, die de thuisbasis is van verschillende locaties die worden gebruikt in de beroemde filmfranchise. Dit is een van de hoogtepunten van mijn tijd in Londen. Dit 'Warner Bros.

Een digitale gids met headphone kost 4,95 per persoon. Attracties in Londen 1 Theems. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Zorg dus dat je zo vroeg mogelijk komt. Grantham 7 bijdragen 4 nuttige stemmen. Voor het hele gezin. Bezoek de 15e eeuwse School of Divinity die werd gebruikt voor de ziekenafdeling op Hogwarts!

Harry Potter Filmlocaties

Een must voor een Harry Potter ventilator. Bespaar uzelf de moeite van het uitzoeken van de openbaarvervoersroutes van Londen wanneer u zich liever op Harry Potter concentreert tijdens deze handige dagtocht naar Warner Bros.

Treed in de voetsporen van Harry, Ron en….

In hoe veel tijd Warner Bros bezoeken. Met deze ervaring kunt u ontspannen op een pluche bus op weg naar de studio's en tijd doorbrengen met het onafhankelijk verkennen van Harry Potter filmsets! Mijn zoon was met ….

Zie ook:

Hopi navajo den haag

Oenobiol autobronze teint ingredienten

Goedkope kleurlenzen op sterkte

De woeste hoogte hoenderloo

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021