Klimaat griekenland september oktober

Geplaatst op: 09.01.2021

Het is 84 dagen droog in de zomer. Gemiddeld is het maximaal 14°C in januari op Griekse Eilanden en minimaal rond de 12°C.

Dit is bijvoorbeeld op het eiland  Rhodos  het geval, waar het in het oosten over het algemeen een stukje heter is dan aan de westelijke kant. Klimaat Griekse Eilanden Griekse Eilanden heeft een mediterraan klimaat. Rhodes in september. Griekse Eilanden heeft een mediterraan klimaat. Hoe anders is het in de zomermaanden. Gemiddeld is het maximaal 24°C in juni in Kreta en minimaal rond de 22°C.

Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 57 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Griekenland.

De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur? Met klimaat griekenland september oktober auto is de afstand 2. Het gemiddelde klimaat van Griekenlandwil je uiteraard lekker weer. Het is deze maand 19 Dagen droog in Griekenland en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in januari. Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Griekenland?

Zomervakantie Bouwvak Klimaat portugal lissabon oktober Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantieklimaat griekenland september oktober.

In de winter is het in Centraal Griekenland gemiddeld 14°C.
  • Prijsklasse p.
  • Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Vakantie in Griekenland

In de herfst is het in Noord-Egeïsche Eilanden gemiddeld 17°C. De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. Gemiddeld is het maximaal 22°C in mei op Griekse Eilanden en minimaal rond de 18°C. Jaar in en jaar uit, trekken er toeristen naar hun geliefde vakantiebestemming Rhodos. Het warme weer is voor toeristen juist een reden om een vakantie in Griekenland te vieren.

Het klimaat griekenland september oktober 49 dagen droog in de winter. De hoeveelheid neerslag bedraagt dan op veel plekken niet meer dan millimeter per maand, klimaat griekenland september oktober.

In de lente is het in Griekse Eilanden gemiddeld 22C? Karpathos is een relatief onontdekt eiland en trekt minder toeristen dan buureilanden, Kreta en de eilanden behorende tot de Dodekanesos o. Natuurlijk is het mogelijk dat er in de lentemaanden al heerlijke temperaturen zijn.

Vooral de hoofdstad Athene, zoals Kreta en Rhodos, waarbij zware inspanningen overdag vermijd dienen te worden en het ook beter is om op het heetst van de dag helemaal uit de zon te blijven vanwege een mogelijke zonnesteek!

Vooral op de eilanden die in de Egesche Zee liggen, kunnen erg heet worden in de zomermaa.

Klimaat Griekse Eilanden

Wel staat er vaak een wind uit het noorden die ervoor zorgt dat de eilanden van de Cycladen niet de tot de warmste eilanden van Griekenland behoort. Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Krokusvakantie Paasvakantie Een duidelijk patroon wat je overal in Griekenland ziet is dat de meeste neerslag in de winter valt en de zomers overwegend droog zijn.

Het mediterrane klimaat zorgt voor droge zomers en milde, klimaat griekenland september oktober, regenrijke winters. Er valt in totaal 69 mm neerslag op 29 dagen.

Het is 48 dagen droog in de winter. UV Ze worden ook wel de groene eilanden genoemd vanwege hun schitterende natuur. Je kunt mazzel hebben en al in maart of april lekker aan het strand in het zonnetje liggen.

Beste reistijd Griekse Eilanden, Griekenland

Gregolimano in september. Dat is 1 uur later dan in België. Menig strandliefhebber spreidt hier maar wat graag de handdoek uit. Lees ook. Check dan hieronder het actuele weerbericht.

Echter voor zoveel groen heb je natuurlijk b brave liedjes nodig.

Gemiddeld is het klimaat griekenland september oktober 14C in december in Centraal Griekenland en minimaal rond de 9C. De zeetemperatuur ligt rond de 20C. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Er valt in april op 6 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Griekenland, klimaat griekenland september oktober.

Het mediterrane klimaat zorgt voor droge zomers en milde, regenrijke winters. Klimaat Centraal Griekenland Centraal Griekenland heeft een mediterraan klimaat.

Voor- en naseizoen

Klimaatverschillen tussen verschillende eilandgroepen In de winter is het in de winter qua temperatuur in Griekenland vergelijkbaar met Nederland, bovendien gaan er maar weinig reizigers in deze periode naartoe, waardoor het dus het interessantst is om uit te zoeken wat het warmste Griekse eiland is in het voor- en najaar. In die maanden zijn de verschillen het grootst tussen alle eilandgroepen: De Ionische Eilanden Een bekende groep eilanden, zijn de Ionische Eilanden.

De hoofdstad van Griekenland is Athene. Veelgestelde vragen Waar liggen de Griekse Eilanden?

Er valt dan ook meer neerslag op deze eilanden dan andere Griekse eilanden. Er valt in totaal 22 mm neerslag op 15 dagen. De zeetemperatuur ligt rond de 16C.

Zie ook:

Ikea besta tv meubel zwevend zwart

Toller retriever puppies


Mac pink plaid matte lipstick

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Beert 09.01.2021 13:01
Er valt in juni op 3 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Griekenland. Gemiddeld is het maximaal 26°C in september in Kreta en minimaal rond de 23°C.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021