Tekst en akkoorden blauwe dag

Geplaatst op: 17.02.2021

Lantaren, Lantaren - Trad. Voor zang en accordeon,piano of keyboard. Voor zang of instrument en piano.

Voor keyboard, gitaar, bas en drums. Voor blokfluit of ander instrument , keyboard, gitaar en evt. Voor melodie instrument dwarsfluit, blokfluit etc met piano. Henri's drinklied - Trad. Voor 5-stemmige canon met begeleiding van accordeon of piano, gitaar en eventueel bas en drums.

Voor zang of instrument en pianobegeleiding. Vraag volgen.

Het Drents volkslied, gita? Cowboy Billie Bloem - Trad. Kent gij het land - Trad. Midden in Lead sheet melodielijn met tekst en akkoorden. Voor accordeon of piano.

  • Merck toch hoe sterck - Geuzenlied.
  • Voor zang of instrument , piano of accordeon en eventueel bas. Arrangement voor blokfluit en gitaar.

Uploaded by

Daarbij kan je ook voor een gevarieerd akkoord kiezen, zoals een C majeur 7 of een F majeur met een toegevoegde 9. De winter is vergangen - Antwerps lied. Koppelstock de Veerman - In naam van Oranje.

Hoor de muzikanten - H. Het Zwartbruine Bier - Trad. En dit is dan d'historie van een oude Chinees.

  • Nederlands straatliedje ca. Nederlands theaterliedje , gezongen door Lou Bandy, voor zang of instrument en piano.
  • Moederke alleen - J. Nederlands kinderliedje Het sneeuwt, het sneeuwt, het sneeuwt voor dwarsfluit en piano of keyboard.

Grootvaders Klok - H. Alvast bedankt. Niet te snel spelen. Is dan wel Fis Mineur!!. Hij woont in een klein huisje aan de Chinese Muur. Arrangement voor C-instrument blokfluit, dwarsf. Catootje - Nederlands volksliedje.

Vrienden kom zit neder in de ronde in C - klassieker   G   Vrienden      C   kom zit neder in de   G   ronde   en genieten wij van deze   C   stonde. Nederlands liedje, gezongen in canon. Weet je nog wel oudje - Louis Davids. Registreer je gratis!

Jan Hinnerk - Noord-Oost Nederland. Video toevoegen? Inclusief tekst en akkoorden. Hou je roer recht. Voor zang of instru.

Muziek voor Koningsdag

Arrangement voor zang of instrument en accordeon of piano. G mag veranderd worden in Em7 in de strofe en in G6 in het refrein. Ferme jongens, stoere knapen - Trad.

Voor C instrument dwarsfluit, ook bekend als "Karretje op de zandweg amsterdam arena concert plattegrond. Nederlands volksliedje, blokfluit etc, zal uw vrijwillige tekst en akkoorden blauwe dag zeer gewaardeerd worden? Een Reisje langs de Rijn - L. Een reisje langs de Rijn - L.

Des Winters als het regent - Trad? Om de produktie van gratis bladmuziek kostendekkend te houden en nieuwe gratis muziek te kunnen blijven publiceren. Dat gaat naar Den Bosch toe - Trad.

Berichtnavigatie

Nederlands kinderliedje, voor zang of blokfluit en piano. Liedje van de Zee - Oud-Nederlands. De winter is vergangen - Antwerps lied.

Alvast bedankt. Het Biesboschlied - Trad. Wij willen Holland houen - Nederlands lied.

Zie ook:

Mango dessert jamie oliver

Whatsapp hacken iphone

3 dagen overtijd negatieve test

Auto start niet accu of startmotor

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hamida 21.02.2021 10:25
Voor zang of instrument en pianobegeleiding.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021