Type test speed text

Geplaatst op: 10.01.2021

De app biedt uitdagende paragrafen die je moet typen. Meer ».

Tools and utilities. Facebook Twitter YouTube. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store. Met zijn hulp kun je op natuurlijke wijze leren typen en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Beschrijving This app lets you test your typing speed. Info over toestemmingen.

Op nieuw tabblad openen. Details bekijken. Downloaden APK 3. Beschikbaar op PC. Website bezoeken. Aantal juiste tekens ingetypt.

Sunnah For Kids Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Typing Fingers LT Geclassificeerd als 4 van 5 sterren.

De beschrijving van Typing text test your speed

Dit is typen apps voor snel typen app met snellere vingers naar toetsenbord type. Toevoegen aan verlanglijstje. De typsnelheidssnelheidstest en Hindi-typemissiesnelheidstest-app voor computertoetsenbordtypetests.

Aanmelden om deze app bij Microsoft te melden. De app biedt uitdagende paragrafen die je moet typen. Gebruik de APKPure-app om Typing text test your speed te upgraden; snel, gratis en spaar je internetdatabundel.

Uitgever priyankasrivas. Teken, zinsoefening. Learn English Words Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Sunnah For Kids Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Dat zijn kinderen die typen om het toetsenbord te versnellen met testen van typen om sneller te typen type test speed text de app te downloaden.

Typing speed test Tags

Typing text test your speed 1. Er is een tijdteller afhankelijk van de lengte van de tekens in een alinea.

Deze applicatie is voorbereid voor mensen van alle leeftijden, ervaringen en capaciteiten. Door te klikken op Registreren stem ik ermee in dat ik informatie, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services.

There is help button inside app which has type test speed text instructions for the app. Nieuwe releases. Het regelmatig gebruiken van deze applicatie kan je typsnelheid verbeteren. De app biedt uitdagende paragrafen die je moet typen. Dat zijn oefenvormen en aanraaktyperingstests met toetsenbordtypetest.

Beschikbaar op

Het snel typerende toetsenbord is bedoeld om de typsnelheid of snelheidsmeetmeester voor de snelheidstest-app te verbeteren. Toevoegen aan verlanglijstje. Using this application regularly can improve your typing speed for sure! Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store.

  • Beschrijving This app lets you test your typing speed.
  • Dat zijn kinderen die typen om het toetsenbord te versnellen met testen van typen om sneller te typen en de app te downloaden.
  • Typsnelheid in woorden per minuut.
  • Hoe u de schending hebt ontdekt en alle overige nuttige informatie.

Met zijn hulp kun je op natuurlijke wijze leren typen en de resultaten zullen verbluffend zijn, type test speed text. This app lets you test your typing speed! Deze app aan Den haag appartement vakantie rapporteren. Handtekening: 15b83b3efe6ffd3badfe. Ondersteunde taal English United States. Dat zijn kinderen die typen om het toetsenbord te versnellen met testen van typen om sneller te typen en de app te downloaden.

Typing text test your speed Dat zijn oefenvormen en aanraaktyperingstests met toetsenbordtypetest.

De beschrijving van Typing speed test

Gebruik de APKPure-app om Typing text test your speed te upgraden; snel, gratis en spaar je internetdatabundel. There's a time counter of 60 seconds. Als u altijd al beter wilde zijn in het typen op uw telefoon, dan is het typen van de snelheidstest de ultieme tool die u kunt gebruiken.

De te leren typevaardigheden met typeteksttest voor het typen van master U kunt een master typen in online typetest in het Engels met typist-woordoefening of snelle vingers naar snel testtype! Update van: Uploaded by: Requires Android: Android 4.

Zie ook:

Gemeente groningen woz 2020

Gele vlekken witte shirts voorkomen


Prijs siematic keuken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hinke 14.01.2021 23:45
Door te klikken op Registreren stem ik ermee in dat ik informatie, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services.
Yanaika 11.01.2021 18:39
Categorie Hulpprogramma's en hulpmiddelen.
Manuela 18.01.2021 11:37
Categorie Hulpprogramma's en hulpmiddelen. De typsnelheidssnelheidstest en Hindi-typemissiesnelheidstest-app voor computertoetsenbordtypetests.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021