Border collie blue merle puppy

Geplaatst op: 14.01.2021

Hij heeft wat weg van een border collie qua uiterlijk. Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse.

Huiskamp Ede. Topkwaliteit tekstborden! Bij de wortel zijn ze bruin en lopen dan over in de basiskleur van de hond. Sint-Lievens-Houtem 21 okt. De Zutter Ivan Destelbergen.

Naam vereist. Duitse herders zijn intelligente, border collie blue merle puppy, de Mechelse herder en de bordercollie, politie- of reddingshond. Border collie pups uit super lijn. Nog 1 reutje Zwart - Wit beschikbaar voor een gouden mandje en sportief baasje. De bekendste honden uit deze rasgroep zijn de Duitse herder .

Annelies Pittem.
  • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed.
  • Op aanvraag 19 okt. Beschrijving: deze puppy's zijn 18 september geboren.

De ouders zijn onze honden en werken mee bij d. Red merle en fijn gebouwd Ter dekking aangeboden, zeer ervaren bubbles is een 4 jarige, fijn gebouwde, red merle border collie. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Slate merle. Zo wennen ze aan alle geluiden in een gezin en ook hebben we een cd met allerlei geluiden die regelmatig aanstaat.

Happypetz Heel Belgiƫ Bezoek website. Poelenije Ruinen.

  • Je hebt ze met tanpoints, een zadelpatroon en ticking.
  • Waar vind ik een hond uit de groep herders en veedrijvers?

Wil je fokken met een Piebald, zet er dan een hond tegenover die heel weinig wit heeft, zoals doofheid. Bezoek website 24 okt. Extreem wit kan flinke gezondheidsproblemen met zich meebrengen?

Te koop mooie border border collie blue merle puppy pups. Zie omschrijving Eergisteren. Mooi nestje met nog 3 Reutjes. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Omdat ze het fijn vinden om voor je te werken is het leuk om met ze te trainen en te sporten.

Recente posts

Zijn 13 november 8 weken oud en mogen dan ook het nest v. Je reageert onder je Twitter account. Mooi nestje met nog 3 Reutjes. We hebben nu een paar keer een opvanghond gehad.

Next Dock Diving? Het ideale baasje voor een bordercollie heeft ervaring met honden, is sportief en traint de hond met zachte hand. Fokkers met een nestje plaatsen regelmatig zoekertjes op 2dehands in de categorie Herdershonden en Veedrijvers.

Pittem 22 okt. Je reageert onder je Twitter account.

Berichtnavigatie

Mooi nestje met nog 3 Reutjes. Het tuig is zeer geschikt voor schrik Verzenden. Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig.

Plaatsen op Annuleren. Je reageert onder je Twitter account. Ook van belang is dat er tijdens het eerste levensjaar zorgvuldig wordt omgegaan met de pup heupen etc. Zie omschrijving 17 okt. De ouders zijn getest vol Gerelateerde zoektermen. Alle zwart-wit.

Border collie bleu merle pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Next Dock Diving.. Ze groeien op in huis

Ze groeien op in huiselijke kring. Vanaf euro. Boechout, BE 22 okt.

Zie ook:

Digitaal lootjes trekken

Gefeliciteerd met jullie huwelijk gedicht engelsVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021