Engels nederlands vertaling

Geplaatst op: 21.12.2020

Sterk mee oneens. Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren?

In de 17e eeuw zelfs zodanig dat een schrijftaal ontstond die tegenwoordig stijf en gekunsteld aandoet, vooral door sterke invloed van de woordenschat van het Frans en de grammatica van het Latijn. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

Tot dat moment verschijnt het wel tussen de zoekresultaten, maar is het woord gemarkeerd als niet gecontroleerd. Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding.

Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, geeft u toestemming voor de inzet van cookies. Sleep uw Word-.

Jij kunt helpen door spreektaal of regionale uitdrukkingen waar jij bekend mee bent aan het woordenboek Engels-Nederlands toe te voegen. Wilt u meer ah openingstijden goudse rijweg. Uw teksten worden nooit opgeslagen.

Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Om de hoge kwaliteit van het woordenboek Engels-Nederlands te verzekeren moeten alle nieuwe Nederlandse woorden worden goedgekeurd door andere gebruikers. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde engels nederlands vertaling vertalen, engels nederlands vertaling.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Nederlands is de taal van ongeveer 24 miljoen mensen in Nederland en België. Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Het Nederlands dialect is daarbij vergeleken harder ik klank.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal engels nederlands vertaling. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, s. Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.

Linguee Apps

Heeft aan u deze vertaling geholpen? Sleep hier om Word. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Engels engels nederlands vertaling het werk Een wereld vol vertalingen. Gratis downloaden Nee, bedankt? Vertalingen voorzien door. DeepL Translator Linguee. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Zojuist vertaald

Laten we contact houden. Tekst van. Probeer DeepL Pro!

  • Bedankt voor uw feedback.
  • Alleen afzonderlijke.
  • Open menu.
  • In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Sponsored links:. Onthoud mijn gegevens. Registreer engels nederlands vertaling als gebruiker op bab. Geleidelijk groeien spreektaal en schrijftaal uit elkaar. Heeft aan u deze vertaling geholpen.

Sleep hier een.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Feedback versturen. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Bekijk hier uw verbruik. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling.

Is zevende meest gesproken taal in Europa. Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken, engels nederlands vertaling.

Dit dialect is zachter en gebruikt een meer wat oudere woordenschat.

Zie ook:

Ww tot welke leeftijd

Weer malaga januari 2020

Verjaardagskaart man tekst

Adidas superstar white olive

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mina 22.12.2020 01:14
RTL Z Nederland. Geleidelijk groeien spreektaal en schrijftaal uit elkaar.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021