Huren leidsche rijn centrum

Geplaatst op: 10.01.2021

Rijn die ligt vlakbij het Het Lint, de Haarrijnseplas en winkelcentrum Terwijde. Spacious 2 room apartment in Leidsche Rijn with parking available immediately.

Geen max. Dit fraaie appartement gelegen in de buurt Leidsche Rijn -Centrum per direct beschikbaar! This makes a home holiday very attractive! Esteon 2 dagen geleden. Spacious 2 room apartment in Leidsche Rijn with parking available immediately.

Te huur voor. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur appartement leidsche rijn": Te huur appartement centrumTe huur appartement 90m2, beschikbaar voor langere per, huren leidsche rijn centrum. Minimale huurperiode 12 maanden. Het vormt het Hart van Leidsche Rijn. In de wijk Leidsche Rijn gelegen ruim 3 kamer appartement van 85 m2 op de 3e etage gelegen met 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche en Kenmerken Parkeerplaats  1.

Download de applicatie.

Op de eerste etage van een in gebouwd complex komt per direct dit comfortabele appartement De uitstraling van de plint is stedelijk en sluit aan bij de naastgelegen plinten met winkelruimten.
  • Ruime badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. In het metselwerk van deze gevel zijn ornamenten aangebracht tussen de ramen.
  • In het noordelijke deel van Leidsche Rijn in Utrecht ligt de Dit geeft sfeer en herkenning aan de gevel.

Meer informatie

Luxe 2-kamerappartement nabij OV en uitvalswegen per direct beschikbaar. The Terwijde shopping center is within walking distance and the new Leidsche Kenmerken zijn de vele hoogteverschillen, groe. Deze maisonnette woningen zijn echter ook bereikbaar vanaf de galerij op de 1 e verdieping. Volg ons. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

  • Met foto  8. Eengezinswoning te huur in Utrecht Utrecht
  • Kenmerken Parkeerplaats  0.

Het centrum is zojuist voor het publiek geopend en heeft een uitstekend winkelaanbod. Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week   Een gloednieuw appartement van ruim 92 m2 in Leidsche Rijn Centrum, 3-kamerappartement met balkon en berging in Leidsche Rijn Centrum, zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels. Prachtig en volledig gemeubileerd, huren leidsche rijn centrum. De bewoners kunnen in alle Franse balkons bakken neerzetten met bloemen.

Rapporteren Bekijk huis. Niet bedoeld voor studenten. Met foto

Graag alleen reageren als je voor de gehe! Daardoor is de woning goed indeelbaar en zitten er geen radiatoren in de weg. Huurprijs EUR 1. Trovit Leidsche rijn. Tevens wordt de woning via de vloer gekoeld in de zomer.

Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. De architraaf aan de zijde van de Grauwaardsingel is voorzien van een dichtregel van de voormalig stadsdichter van Utrecht, Ingmar Heytze.

Rapporteren Bekijk huis. Je kunt op elk moment opzeggen. Apartment te huur in Utrecht Utrecht nieuw Spacious 2 room apartment in Leidsche Rijn with parking available immediately.

Prijs Geen min, huren leidsche rijn centrum. In het noordelijke deel van Leidsche Rijn in Utrecht ligt de Het vormt het Hart van Leidsche Rijn. Bedrijventerrein "De Wetering" is gelegen in Utrecht aan de westzijde van de snelweg A2 en nabij de diverse woonwijken in Leidsche Wij zijn voor deze woning op zoek naar een nette werkende huurder s!

This house is located in a well-kept apartment complex and is Je kunt op elk moment opzeggen.

Kale huurprijs euro 1. Bovendien woon je vlakbij het treinstation Utrecht — Leidsche Kenmerken zijn de vele hoogteverschillen, groe.

Luxe 2-kamerappartement nabij OV en uitvalswegen per direct beschikbaar. Een gloednieuw appartement van ruim 92 m2 in Leidsche Rijn Centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het centrum is zojuist voor het publiek geopend en heeft een uitstekend winkelaanbod.

Zie ook:

Hoeveel aangekomen bij 17 weken zwanger

Grote spiegel zonder lijst

Het in stand houden synoniem

Luxe kentekenplaten bestellen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021