Auto ruikt verbrand na rijden

Geplaatst op: 17.02.2021

De motor was volgens de meter niet oververhit. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Gesmolten kabeltjes in de buurt van je uitlaat of blok?

Dat je de auto ruikt is wel normaal. Ruik je niet gewoon de uitlaatgassen dan, dat stop ook vanzelf als je hem uitzet. Als het de roetfilter is dan is het nog zo erg niet. Registreren Inloggen. Geschreven op 3 augustus door Simon.

De meeste geuren denk ik inmiddels wel te herkennen en vaak klopt het ook. Toen ik vroeg of de koppeling dan slipt zei hij dat dat waarschijnlijk niet zo was, auto ruikt verbrand na rijden. Laatst aangepast: Zeker als je agressief rijd, sommige type,s staan bekend als olie zuipers. Dit kan een gevolg zijn van te snel en slordig tanken, maar het kan ook betekenen dat er een lek zit in de ontluchtingsslang of brandstofinjectielijn.

PeterPagina's: [ 1 ]    Omlaag.

En nu met de cynische modus uit Roffel.
  • Gelukkig heeft ze een uitgebreide autoverzekering   waarmee ze verzekerd is voor Pechhulp Binnenland.
  • Had ik niet verwacht en onbegrijpelijk dat een garage je hiermee op pad stuurt!

Rook van onder de motorkap, koelvloeistof op het wegdek. Eerst een uur of 2 warmrijden over N-wegen, dan de snelweg op en het tempo geleidelijk en wisselend verhogen, de eerste dag uiteindelijk af en toe de of aantikkend. Jammer, dure grap waarschijnlijk Ik was eerlijk gezegd al verbaasd dat er geen gevolgschade was. Ik ben een leek, dus weet niet of het een rare vraag is: maar is dit normaal? In dat geval is de lucht hetzelfde, maar komt dan niet van de koppeling maar van de remmen Advies U zou zo ver terug moeten schakelen dat de motor de auto kan houden en u tussendoor dus niet hoeft te remmen.

Welkom, Gast.

  • Weinig zo vervelend als een auto die niet werkt.
  • Geschreven op 3 augustus door Simon. Uiteraard ben ik naar mijn garage gegaan, maar hij zegt niets te kunnen vinden.

Zomervakantie niet helemaal zoals gepland. Vaak ruik je dan een sterke, smerige geur. Daarvoor was het me nog niet zo opgevallen, auto ruikt verbrand na rijden. Quote Vincewnt Vandaag een stukje gereden: na 1 km gingen lampjes aan van eerst ABS. Deze inrijmethodiek was mij destijds aangeraden door de verkoper bij wie ik mijn eerste zakelijke Audi 80D zo'n vierkante mocht bestellen van m'n baas. Op de plek waar het gloeiende licht vandaan kwam zat op deze plek: Foto 3 Dit losse onderdeel: Foto 4 Door de hitte ging deze natuurlijk gloeien.

Vol of defect roetfilter

In de meeste gevallen betekent de geur van verbrande olie dat er olie lekt op warme uitlaatdelen. Onderbroken en onvolledige regeneraties doen het roetfilter geen goed.

Toen ik uitstapte, zag ik dat mijn achterste rechterband op knappen stond.

Het eerste is gewoon wat waterdamp; da's normaal Het tweede is niet goed Omdat je uitlaat veel heter wordt omdat het de auto de heuvel op duwt, wordt de brandende geur ook sterker! De banden kunnen beter doorslippen dan de koppeling! Ik ga wel even bellen auto ruikt verbrand na rijden de dealer of ik binnenkort even langs kan komen.

Er liggen in ieder geval geen druppeltjes onder de motor, ook geen koelvloeistof. Hetzelfde na een openluchtbad de houtvaart haarlem korte maar zeer steile afdaling in de 1e versnelling.

1 Koppelingsproblemen

Hoi ik heb n vraagje, ik sta op het punt om n  bmw e90 te kopen, ik was zeker van mijn beslissing tot ik de motorkap opendeed en zag dat de geluidsisolatie op 2 plaatsen verbrand was Ook zou het kunnen zijn dat de versnellingen niet goed geolied zijn en er sprake is van oververhitting.

Meer lezen over een kapotte airco?

  • Dbv tom.
  • Als het een splinternieuwe is dan is het normaal dat het ruikt.
  • En dat is maar goed ook.
  • Samen met de geur kan dit ook rook en andere dampen veroorzaken.

Ze doen de tegendruk onnodig hoog oplopen omdat basic fit duokaart onverbrand roet achterblijft! Bovenaan Onderaan. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of auto ruikt verbrand na rijden browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

Rare plek voor een lamp. Stinkende koppeling. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Bekijk deze korte handleiding om vier veelvoorkomende oorzaken van een brandende rubbergeur in uw auto te ontdekken.

Soms helpt het om de ventilator te laten draaien met de airconditioning uit.

3 Een motorolie lekkage

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Samen met de geur kan dit ook rook en andere dampen veroorzaken. Op de plek waar het gloeiende licht vandaan kwam zat op deze plek: Foto 3 Dit losse onderdeel: Foto 4 Door de hitte ging deze natuurlijk gloeien.

Als je nou in Almere woont kan je ook wel even langsrijden, niet te hard want dan ruik ik het niet. Jammer, dure grap waarschijnlijk. Antwoord Het antwoord is: ja, een koppeling stinkt uitsluitend als hij oververhit wordt.

Zie ook:

Camping aan de bodensee met zwembad

Rijmen sinterklaas groep 12


Wat betekent nijverheidsschool

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021