Cafe klaas uitgeest

Geplaatst op: 19.02.2021

De oprechte vriendelijkheid, gastvrijheid en uitleg vind je niet overal maar hier wel! Een absolute aanrader, maar wel op tijd reserveren!

Janneke 7 punten. Zeker een aanrader! Leuke band, prima muziek maar iets te veel decibellen voor deze ruimte wat ons betreft. We hadden 4 gangen we moesten en ruime week van te voren al kiezen welk menu we gingen eten. Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Meer beoordelingen bekijken.

Chardonnay was erg goed. Beoordeeld op 20 oktober via mobiele applicatie Voortreffelijk gegeten zoals tijdens elk bezoek. Travellers' Choice. Heerlijk gegeten. Wie weet is daar nog iets aan te doen.

Datum van bezoek: februari Raadzaam om te reserveren!

Corona informatie

Dank voor uw reactie en wij hopen u nu binnen 6 maanden wéér te mogen ontvangen! Hoe was jouw ervaring? Als ik dan toch een klein puntje van kritiek moet noemen, het maken van het nagerecht duurde lang tov de andere gangen.

Maar ja, je hoeft het niet weg te gooien; de varkens lusten ook nog wel iets, want als eigenaar maakt je dit niks uit of de klant overdreven veel bijgerechten krijgt. Zoals hier meer vermeld staat is de akoestiek nog niet helemaal top, maar de sfeer is verder goed.

Enige minpuntje vonden wij het Echt fantastisch, eten bij Klaas met zeer vriendelijk personeel die volgens mij een flink staaltje horeca ervaring hebben!

  • Waardering van reizigers.
  • Het voelt dorps terwijl de service, de drankjes en het eten je elke keer verrassen. Restaurant Havenrijk.

Sfeer, hier gegeten met gezin! Monique Louter. Margreet Bult. Sfeer was gezellig, personeel erg vriendelijk. Door omstandigheden circa 6 maanden niet gedineerd in caf restaurant Klaas.

BORRELHAPPEN

Joop Wellen. Kwaliteit door ambachtelijke en lokale producten. Zeer goed eten, heel goede bediening. Klaas is werkelijk een mooie aanwinst in ons dorp.

Allemaal heerlijk gegeten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, alleen het geluid klinkt erg door. Als toetje nog de cheesecake, cafe klaas uitgeest.

Alles is goed, uw profiel bij cafe klaas uitgeest werken en nog veel meer. Nu exact in de juiste periode voor het wild seizoen en wat hebben we genoten. Beoordeeld op 22 augustus via mobiele applicatie Wat een fijn restaurant.

KLAAS kwaliteit bij u thuis!

Dat ben ik vergeten te melden, dus een leerpuntje voor de volgende keer. Een topper in Uitgeest. Een eenvoudig recept, zoals patat, voldeed niet aan de eisen: teveel doorbakken.

Matig 1. Zoom in om de bijgewerkte cafe klaas uitgeest weer te geven! Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Sate persoonlijk liever niet van kippendijen ivm veel flubbertjes.

Floris en Dieteke. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Nederlands De bediening was keurig netjes en we hebben alle 4 genoten. De lekkerste kipsat eet je hier. Ook nu weer heerlijk gegeten.

Wij hebben vertrouwen in het lokale marktaanbod.

Alles is goed, alleen het geluid klinkt erg door, het leek of het héél druk was. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Klaas is een grote aanwinst voor Uitgeest!

Ontvangst en bediening was erg goed en vriendelijk.

Leuk restaurant in wat vroeger een kroeg was met zicht op de open keuken. In Caf Restaurant Klaas geweest. Beoordeeld op 1 november via mobiele applicatie Een feestje, cafe klaas uitgeest.

Zie ook:

Er blijft water in de wasmachine staan miele

Wie accepteert vvv bonnenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021