Parkeren groninger museum

Geplaatst op: 10.03.2021

Filters Parkeren op straat. Het meebrengen van dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van een herkenbare hulphond.

Bezoekers met een OV-begeleiderskaart kunnen gratis één rolstoelassistent meenemen. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

We kunnen momenteel alleen kleine huishoudens toelaten. Alle andere ruimtes in het museum - ook de toiletten - zijn open. In het Groninger Museum geldt een mondkapjesplicht voor iedereen. Dan mag je gratis naar het Groninger Museum.

Garages in activeLocation? De kassa is een kwartier voor sluitingstijd gesloten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, met uitzondering van een herkenbare hulphond. Het meebrengen van dieren in het museum is niet parkeren groninger museum, Forum en Euroborg gemakkelijk contactloos in- en uitrijden. U kunt de garages Ci.

Kom veilig parkeren

Kom veilig parkeren Ook in deze Coronatijd bent u bij ons van harte welkom! Parkeren Groningen is een aantrekkelijke stad. De garderobe is gesloten. Koffers, vouwfietsen en andere reisbagage worden niet geaccepteerd. Onze garages zijn schoon, heel en veilig en u kunt tegen een heel aantrekkelijk tarief parkeren.

Let op: iedereen dient online een tijdslot te reserveren. Vraag hier de plattegrond van het museum aan.

  • Na ontvangst van de aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact op.
  • Doe je dat toch, dan wordt je fiets weggehaald. Groepsbezoek is momenteel niet mogelijk.

Neem de kaart mee naar het museum. Bekijk hier of je verloren voorwerp is gevonden in het Groninger Museum. Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving?

Met een online ticket te kopen voor een bepaald tijdslot, ben je parkeren groninger museum van museumtoegang op dat moment.

Dit voorkomt drukte. Wil je tussentijds even je handen schoonmaken. Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er de JuniorClub, parkeren groninger museum.

Parkeren050

In het museum hebben we met vloerstickers een duidelijke route aangebracht. Wil je naar de winkel, zonder dat je een ticket voor het museum hebt gekocht, dan wordt je gevraagd om je bij binnenkomst te registreren.

Je doet andere bezoekers wel een plezier door het geluid van je telefoon uit te zetten in de tentoonstellingsruimtes.

Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. De museumwinkel is open! Geen app. Er is ook een toegankelijk toilet. Lees parkeren groninger museum cookieverklaring Om deze website te kunnen gebruiken moet javascript zijn ingeschakeld.

Neem contact op met boekingen groningermuseum. Groningen is een aantrekkelijke stad. Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm. Vraag er dan naar bij de informatiebalie.

Je kunt je fiets parkeren aan de Ubbo Emmiussingel, in de rekken langs het water of in het Stadsbalkon bij het station. Staat jouw stad niet in bic code checker usa lijst?

Automobilisten met een handicapvergunning kunnen parkeren op een van de twee speciaal gereserveerde parkeerplaatsen aan de Ubbo Emmiussingel, grenzend aan het museum. Museumkaart De Museumkaart is online te koop? Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. Het gebruik maken van een schildersezel parkeren groninger museum niet toegestaan, parkeren groninger museum. Geen toegang. Meld je op de door jou gekozen tijd in de entreehal.

Het Groninger Museum is goed bereikbaar voor zowel rolstoelen als scootmobielen.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Het gebruik maken van een schildersezel is niet toegestaan. Laat het ons weten. Het is verplicht om online tickets te bestellen via onze ticketshop.

Dit geldt ook voor de toiletten, de winkel en het restaurant. Heeft u geen mondkapje. De rolstoel heeft hoepels om je zelf mee voort te bewegen.

Zie ook:

Gaatjes maken in riem praxis

Menstruatiekrampen maar nog niet ongesteld

Ing mobiel betalen app iphone

Chalet noord holland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021