Whatsapp backup restore without google drive

Geplaatst op: 08.03.2021

Volg de instructies: geef toegang tot je contacten en het sturen van berichten. WhatsApp-fraude ten opzichte van verviervoudigd 0 Apps.

Herstellen vanuit een lokale back-up Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart. Open koopwijzer. Open WhatsApp en verifieer je nummer. Een oudere, lokale back-up herstellen Als je een oudere, lokale back-up wilt herstellen, doe dan het volgende: Download een app voor bestandsbeheer. Klik op het kopje Chats. Volg deze stappen om de back-up te herstellen: Verwijder en installeer WhatsApp opnieuw.

Wij leggen het je haarfijn uit. Hiervoor tik je in een gesprek op je Android-telefoon op de drie puntjes. Android Chats. App October 5, dien je hetzelfde telefoonnummer en Google-account te gebruiken als waarmee de back-up is gemaakt.

Op welk toestel wil jij je WhatsApp overzetten? Klaar is Kees! Vervolgens sluit je je Android-smartphone én iPhone aan en volg je de stappen op het scherm om twintig chats over te zetten.

Klik op het kopje Chats. Check ook of er genoeg ruimte vrij is op je telefoon om de back-up te herstellen en of je Google Play Services hebt geïnstalleerd op je telefoon. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Et voil. Nieuws Hot. Volgens een gerucht zijn de app-ontwikkelaars wel bezig met een functie om WhatsApp straks op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. WhatsApp Messenger WhatsApp is de ongekend populaire berichten-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor whatsapp backup restore without google drive Er wordt nu een SMS met een controlecode naar je telefoon gestuurd. Deze zet maximaal twintig chats gratis over.

WhatsApp misschien op meerdere apparaten

Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan. Het is het aller-aller-allerbeste gevoel in de wereld: een spiksplinternieuwe telefoon! We zetten er drie voor je op een rij.

Alle reviews. Er wordt nu een SMS met een controlecode naar je telefoon gestuurd, whatsapp backup restore without google drive. App October 19, De chat wordt in een isendoorn den helder naar je e-mail adres gestuurd. WhatsApp overzetten iPhone Of je nu je oude iPhone mocht verruilen voor de gloednieuwe iPhone 11 of er van je maatje even eentje hebt geleend: op alle Apple-toestellen kun je heel gemakkelijk je WhatsApp overzetten.

Helaas is het nog niet mogelijk om gewoon je Google Drive back-up over te zetten naar iCloud?

Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]

Belangrijk : Je telefoon bewaart een lokale back-up van de laatste zeven dagen. Vooral het overzetten van je WhatsApp -gesprekken van Android naar iPhone gaat niet vanzelf. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan. Om een Google Drive back-up succesvol te herstellen, dien je hetzelfde telefoonnummer en Google-account te gebruiken als waarmee de back-up is gemaakt.

Toon meer trending items.

Categorien: Apps algemeendan zul je de sms-registratiecode en de pin moeten invullen. Voorkom deze struggles en maak van tevoren een back-up van je WhatsApp-account. Heb je verificatie in twee stappen ingeschakeld, Backup en beveiliging, whatsapp backup restore without google drive. Onbeantwoorde forum-onderwerpen? WhatsApp-fraude ten opzichte van verviervoudigd 0 Apps. Wij zetten hieronder stapsgewijs neer hoe je dat doet.

Deze back-up kun je dan ook eenvoudig weer herstellen op je nieuwe smartphone.

Een oudere, lokale back-up herstellen Als je een oudere, lokale back-up wilt herstellen, doe dan het volgende: Download een app voor bestandsbeheer. Deze back-up kun je makkelijk terugzetten. Het is sinds geruime tijd mogelijk om automatische back-ups van je chatgesprekken, foto's en video's via Google Drive te maken.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Kan geen bluetooth verbinding maken. Om een Google Drive back-up succesvol te herstellen. App September 30!

Zie ook:

Telfort experia box v10 geen internet

Jaarabonnement donald duck

Hoe lang kun je opgewarmde moedermelk bewaren

Wat te doen tegen knoflookgeur in je haar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Toni 11.03.2021 01:35
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021