De pil vergeten in week 1

Geplaatst op: 11.01.2021

Hoe gebruik je de pil? Je kunt de morning-afterpil bij de drogist of apotheek kopen, zonder recept.

Dus eerder dan je gewend bent. Er zijn middelen met en zonder hormonen. Wat als je je pil regelmatig vergeet? Twee tot zeven pillen vergeten in de eerste week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Hiermee is in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan.

Dan moet je extra voorzorgsmaatregelen nemen. Is de laatst ingenomen pil langer dan 60 uur geleden ingenomen. Pil vergeten. Bij het vergeten van n pil is de kans op zwangerschap minimaal. U kunt met dezelfde login gegevens bij leef.

De dag waarop je de eerste pil vergeten bent telt dan als eerste dag van de stopweek. Wil je niet wachten? Tip: zet elke ochtend of avond een wekker als je de pil in moet nemen, zo kun je hem haast niet meer vergeten!

Meer dan 12 uur te laat

Dan is een condoom niet nodig. Slik de vergeten pil alsnog. Dan hoef je je geen zorgen te maken. Een stopweek duurt 7 dagen. Neem die alsnog snel in. Ook al wil dit zeggen dat je twee pillen tegelijk moet innemen.

  • Er zijn verschillende methoden die betrouwbaar zijn, zonder dat je er elke dag aan hoeft te denken.
  • Een stopweek duurt 7 dagen.

De pil is nog betrouwbaar. Probeer het risico te verkleinen en bewaar er standaard 1 in je nachtkastje. Type zoekwoorden. Braken of diarree Lees altijd de bijsluiter van je pil. Een aanvullend voorbehoedmiddel is niet nodig.

U gaat naar Leef.nl

Ben je meer dan 3 pillen vergeten, dan is het advies: neem de laatst vergeten pil alsnog in en maak de strip af. De startdag is altijd op dezelfde dag van de week. Mogelijkheid 2: vervroegde stopweek Wil je de stopweek niet overslaan?

De stopweek overslaan. Na een paar weken uitstel krijg je wel kans op een tussentijdse bloeding? Als je pilpauze meer dan 7 dagen heeft geduurd, ben je niet langer beschermd. Neem deze alsnog zo spoedig mogelijk in. Neem dan contact op met je huisarts. Ben je de pil vergeten in week 1.

Heeft u nog heel eventjes?

Dan kan de werking van de pil verminderd zijn. De pilstrip verder innemen op het normale tijdstip. Heb je de pil weer 7 dagen achter elkaar geslikt, dan ben je weer beschermd. Kenmerken van de eenfase combinatiepil zijn: een strip met 21 pillen alle pillen hebben dezelfde kleur in elke pil zitten 2 hormonen: oestrogeen en progestageen in elke van de 21 pillen zit dezelfde hoeveelheid oestrogeen en progestageen éénfase betekent dat alle 21 pillen gelijk zijn tussen twee strips zit een stopweek 7 dagen dit is de meest gebruikte pil De adviezen hieronder gelden niet voor de pilstrip met 28 pillen, de meerfasenpil of de minipil.

Moet je binnen vier uur na het innemen van de pil overgeven of krijg je last van waterdunne diarree?

Ga op het gebruikelijke tijdstip verder met de resterende werkzame tabletten tot deze op alle bergen in zwitserland. Vul de vragenlijst niet in Vul de vragenlijst later in. Neem die alsnog snel in. Gebruik je de minipil, pleisters of een anticonceptiering scroll dan even verder naar beneden. Je kunt kiezen:. Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 dag 1 t.

Met keuzehulp: welke anticonceptie past bij jou.

Wat doe je als je meer dan twaalf uur te laat bent met je pil? Mythes en misverstanden over flexibel pilslikken Je hoeft niet elke 4 weken een pilpauze nemen omdat dat natuurlijk zou zijn. Je kunt dan kiezen tussen een morning-afterpil of een koperspiraal als je een zwangerschap wil voorkomen: Morning-afterpil Je kunt een morning-afterpil slikken. Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Mogelijkheid 1: doorslikken zonder stopweek Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in.

Neem, alsnog je pil. De volgende menstruatie kan iets eerder of later komen. Op deze pagina vind je meer informatie. Braken of diarree Lees altijd de bijsluiter van je pil.

Zie ook:

Lidl koffiecups bella

Elsa jurk met sleep

Carice van houten repo man


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Stoffer 12.01.2021 09:20
Meer informatie of onduidelijkheden? De pil beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen soa.
Tyrese 14.01.2021 00:51
U wordt doorgelinkt naar leef. Wat merk je van de pil?
Edita 16.01.2021 23:09
Een aanvullend voorbehoedmiddel is dan niet nodig. Ook als dit op hetzelfde tijdstip als je volgende pil is: het is niet erg dat je nu 2 pillen op een dag moet innemen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021