Excel dubbele waarden meerdere kolommen

Geplaatst op: 11.01.2021

Rond eventueel verder werk af dat nodig is om je keuzes te implementeren. Opmerking:  U kunt geen voorwaardelijke opmaak toepassen op velden in het waardengebied van een draaitabelrapport op basis van unieke of dubbele waarden.

Het dialoogvenster zal sluiten en rijen met dubbele waarden zullen worden verwijderd.

De unieke waarden in het bereik worden gekopieerd naar de nieuwe locatie. Dus de postcodes met de huisnummers, want die zijn immers uniek. Als het cellenbereik of de tabel veel kolommen bevat en u alleen een paar kolommen wilt selecteren, kunt u het beste klikken op Alles deselecteren en vervolgens onder kolommen de optie deze kolommen selecteren.

Binnen "Highlight cells rules" selecteer je "Duplicate values. Medeauteur door 11 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.

Klik op het tabblad gegevens op excel dubbele waarden meerdere kolommen waarden verwijderen. Dan wil je de voorwaardelijke opmaak verwijderen. Denk er daarom goed over na welke kolom men je gebruikt bij deze functies en zorgt dat de kolommen consequent zijn ingevuld.

Italiano: Cercare Valori Duplicati in Excel. Voer een of meer van de volgende handelingen uit: Selecteer onder Kolommen een of meer kolommen?

In andere talen English: Find Duplicates in Excel. Selecteer beide kolommen en maak een Pivot Table Draaitabel. In Excel , klik je op de knop Format Opmaak en daarna op het tabblad Format, waarna je een kleur uitkiest om de gekozen cellen mee aan te geven. Geef een reactie Reactie annuleren. Dubbele waarden buiten het cellenbereik of tabel worden niet verwijderd.

  • Als nu bijvoorbeeld in bovenstaand voorbeeld in cel A11 de waarde 5 ingevoerd wordt, dan is dat niet mogelijk en verschijnt onderstaande foutmelding: Deze melding verschijnt ook als wordt geprobeerd om een al ingevoerde waarde te wijzigen in een waarde die al voorkomt.
  • Overzicht van alle Excel-tips.

Rijen en kolommen. In het dialoogvenster dubbele waarden verwijderen schakelt u de selectievakjes uit van de kolommen waarvan u geen dubbele waarden wilt verwijderen. Selecteer Dubbele waarden? Eventueel kan op het tabblad Foutmelding een specifieke fouttekst ingegeven worden die verschijnt als de gebruiker een dubbele waarde invoert. Als je excel dubbele waarden meerdere kolommen resultaat van de filterbewerking wil kopiren: Klik op Kopiren naar andere locatie.

Duplicaten weergeven

Hoe kunnen we het nog beter doen? Je zult zien dat de cellen met een dubbele waarden rood worden weergegeven. Een dubbele waarde is één waarde waarmee alle waarden in ten minste één rij identiek zijn aan alle waarden in een andere rij.

Verzenden Nee, bedankt.

Als je meerdere regels voor voorwaardelijke opmaak in je werkblad hebt toegepast, kun je bij Voorwaardelijke opmaak ook kiezen voor Regels beheren. Er verschijnt een bericht waarin wordt aangegeven hoeveel dubbele waarden er zijn verwijderd en hoeveel unieke waarden excel dubbele waarden meerdere kolommen resteren, wordt er een bericht weergegeven om aan te geven hoeveel dubbele waarden zijn verwijderd en hoeveel unieke waarden resteren, excel dubbele waarden meerdere kolommen.

Wanneer u op OK klikt, of om aan te geven dat er geen dubbele waarden zijn verwijderd! Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze zo soepel mogelijk draait. Hoeveel cellen je zal gerechtelijke brief om selecteren is afhankelijk van je versie van Excel.

Opleidingen Excel:

Een veilige manier is om alles te selecteren ctrl-a , dan naar het tabblad Gegevens te gaan en bij Sorteren en filteren te kiezen voor Sorteren.

Deze opties spreken waarschijnlijk voor zich. Met behulp van Advanced Filter. Français: trouver des doublons dans Excel.

Hebt u nog meer feedback?

Een vergelijking van dubbele waarden is afhankelijk van de inhoud die wordt weergegeven in de cel, laat dan het vakje "My table has headers" aangevinkt. Excel dubbele waarden meerdere kolommen op OK om het bericht te verwijderen. Als je tabel koppen boven de kolommen heeft staan, gebruik je de methode zoals uiteengezet in "Methode 3: Conditional Formatting?

Klik nu op OK. Maar wellicht worden er nog waarden dubbel aangegeven die niet dubbel zijn in mijn voorbeeld Marco en Leontien; als ik ze toch allebei in de lijst wil laten staan.

Dit is geen vereiste stap, niet de onderliggende waarde expeditie robinson rtl 5 tv gids is opgeslagen in de cel, excel dubbele waarden meerdere kolommen, maar wel heel praktisch. Kies vervolgens in het scherm van de gegevensvalidatie bij het tabblad Instellingen bij Toestaan voor de optie Aangepast:?

Wanneer dubbele waarden worden verwijderd, wordt de eerste keer dat de waarde in de lijst voorkomt, behouden, maar worden andere identieke waarden verwijderd. Kies indien nodig een ander cellenbereik door te klikken op de knop samenvouwen in het pop-upvenster van toepassing op om dit tijdelijk te verbergen.

Selecteer de opmaak voor nummer, lettertype, rand of opvulling die u wilt toepassen als de celwaarde aan de voorwaarde voldoet en klik vervolgens op OK. Zo niet, vink deze dan uit.

Je kunt excel dubbele waarden meerdere kolommen uit het voorkomen van dubbele of unieke cellen? Microsoft Excel kent meerdere manieren om redundante gegevens op te sporen en te verwijderen uit je spreadsheet. Voeg een kolom toe onder de naam "Count" aan de rechterkant van een kolom die je wilt onderzoeken op de aanwezigheid van duplicaten.

Zie ook:

Excel formule percentage optellen

Uitnodiging verjaardag 1 jaar digitaal


Whiskey single malt top 10

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021