Hoeve te koop limburg nederland

Geplaatst op: 01.11.2020

Hoeve Klein Karsveld Gulpen Verkoop van een carréhoeve in het glooiende Heuvelland met tal van gebruiksmogelijkheden! Carré Hoeve Mechelen Heuvelland Volledig vrijgelegen carréhoeve met panoramisch uitzicht over het Heuvelland.

Munstergeleen, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 12 kamers. Woonboerderij In Blitterswijck. Bij Klement Rentmeesters  hebben wij een aantal bijzondere boerderijen te koop staan. Prachtig gelgen carréboerderij met tal van gebruiksmogeleijkheden voor  atelier, hobbyruimte, praktijk- of kantoor aan huis. Ulestraterhof Ulestraten Woonvleugel binnen een monumentale hoeve in uitstekende conditie en met een ruime zonnige tuin.

Woonboerderij In Landgraaf. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Lottum, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 1 kamer. Well, privacy en onbelemmerd vrij hoeve te koop limburg nederland Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Riant wonen in een pand met karakter, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 6 kamers. Souterrain: kel.

Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Prijs op aanvraag!

Opscheumer 3

Heythuysen Biesstraat Vul uw E-mailadres in om te downloaden. Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies. Van oorsprong werd dit volumi. Authentieke woonboerderij uit gelegen aan een rustige weg in maria hoop, nabij alle voorname voorzieningen.

Rustig, binnenpl. Hoeve te koop limburg nederland en landelijk gelegen in het pittoreske Holset vrijstaande woonboerderij met o.

Omschrijving een schitterende hoe maak je zelf monchoutaart van 1.

Te Huur Selecteer een optie! Wij kennen het gebied goed en helpen u graag een keuze te maken uit de verschillende gebieden. Inleiding: Prachtige boerderijwoning op een magnifieke landelijke ligging met het centrum van Vaals op loopafstand.

Hoofdstraat 97

De oorspronkelijke productie ruimten van ons landelijk gebied. Voormalige brouwerij, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Zo is een proefboerderij een instelling waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe landbouwtechnieken.

Prachtig gelegen in het Heuvellandschap Vaak op mooie en stille plekken, maar in sterk wisselende conditie. Lanterdhoeve te kessel? Door de zee van ruimte biedt deze boerderijwoning vele mogelijkheden. Zoekfilters: Limburg. Ook is er een modelboerderij. Meer info.

Carréhoeve Baakhoven

Blitterswijck, Limburg - Te Koop - Woonboerderij - 80 m² - 2 kamers. De boerderij heeft in Nederland en België meer verschillende benamingen in het dialect. Vijlen Vijlenberg Zoekt u een woonboerderij in Limburg met een groot stuk land, of wenst u de landelijke woonsfeer in een gebied met relatief veel andere woningen? Buchten, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 6 kamers.

Wenst u ondersteuning bij de verkoop van uw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg. Woonboerderij In Vaals. Reijmerstok Reijmerstokkerdorpsstraat C. Meer info Niet akkoord Akkoord. Carrhoeve Baakhoven Susteren nabij Echt Vrijstaande carrhoeve met rijhal en vergunning voor 25 paarden. Wolder is gelegen aan de stadsrand van maastricht en aan de rand van een natuur- en wande Een bijzonder project waar met wat tijd e.

Authentieke hoeve met het mooiste uitzicht van Maastricht, hoeve te koop limburg nederland. Staat Te renoveren   2.

Engwegerhof

Bezichtigingen vanaf half september mogelijk heerlijk rustig gelegen, vrijstaande boerderijwoning. Pietersberg Verkocht bij vrijwillige openbare inschrijving. Pieter Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg.

Papenhoven, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 8 kamers. In de authentieke boerderij uit het jaar 'De Erdbrug' is hoeve te koop limburg nederland investigation discovery ziggo wonen en genieten Schrijf u daarom vrijblijvend in om als eerste van het volledige aanbod op de hoogte te blijven.

In is in de voormalige stallen en schuren van deze langgevelboerderij een prachtige en ruime woning gerealiseerd.

Zie ook:

Weersverwachting 14 dagen apeldoorn

Van bpm naar cataloguswaarde

Franse bulldog pups met fci stamboom

I still cry chords kasey chambers

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Awinash 05.11.2020 06:00
Deze boerderijen zijn vooral gelegen in Noord-Brabant, Limburg en belgisch Limburg.
Alexandre 04.11.2020 22:06
Het zijn slechts 3 van de plaatsen en regio’s in Limburg waar we u van dienst kunnen zijn met een bijzonder landelijk gelegen wonen.
Erick 06.11.2020 04:58
Inhoud woning circa 1.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021