Ov chip vergeten uit te checken gvb

Geplaatst op: 18.02.2021

Ik zal proberen daar een terugkoppeling van te krijgen. Als je vergeten bent uit te checken en dus meer hebt betaald voor je reis dan nodig, kun je geld terugvragen bij de vervoerder. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Wanneer je incheckt, wordt er een 'instaptarief' van je kaart gehaald. Maar dat is een heel ander verhaal. Het veranderen van stationsomgevingen, hoe frustrerend ook, kan veel tijd in beslag nemen.

Het is echt een vervelende en domme klucht geworden. Bij eenmalige chipkaarten valt er niets te verdienen aan verkeerd uitchecken, dus daarvoor kunnen ze de poortjes net zo goed klantbewust programmeren.

Ik zag dat ze gele kaartjes hadden maar omdat ik haast heb ik niet gekeken wat voor kaartjes. Denk aan de stationsbeheerders, collega-vervoerder etc.

Tot nu toe is GVB naar eigen zeggen nog zeer coulant met het terugbetalen. Maar dat is een heel ander verhaal. Ik heb je topic verplaatst naar het subforum OV-chipkaart. Pas dus op sbo de piramide je verwijtende toon, zeker omdat het forumteam er alles aan doet zo goed mogelijk alle cases te beheren en te escaleren.

Onthoud mijn gegevens.

Dit mag zeker 3x per jaar uit coulance worden rechtgezet.
  • Klik hier om te lezen hoe dit in zijn werk gaat. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.
  • Welkom op het forum maaike!

Vul je OV-chipkaartgegevens in

Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Daar komt je vraag het beste tot zijn recht. Wachtwoord vergeten? Welkom Nog geen account? De SP-fractie in de Amsterdamse gemeenteraad wil echter dat GVB nog actiever probeert mensen het teveel betaalde geld terug te geven.

Hoe vraag ik geld terug? Dat gaat echt niet gebeuren.

  • Enter your username or e-mail address. Klik hier om te lezen hoe dit in zijn werk gaat.
  • Ik zal proberen daar een terugkoppeling van te krijgen.

Bij het uitchecken bij de metropoortjes werd ik door buitenlandse toeristen gevraagd waarom ze niet door de poortjes konden.

Dat is nog altijd beter dan net iets minder treuzelen, waardoor het klaphekje tegen je neus dichtgaat! Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Verstuur Terug naar overzicht. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Was deze informatie nuttig?

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Hier zou content moeten staan van bijv. Ik begrijp ook heel goed dat het niet prettig is om te lezen dat er zoveel fout gaat.

Dat bedrag is altijd minstens 78 cent: het opstaptarief. Inge NS. Hoe vraag ik geld terug. Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren. Hoe weet ik of ik ben ingecheckt.

Maar het is soms net of je tegen een muur van onbegrip aan het praten bent. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Over een jaar gaat het station verbouwd worden. Beste antwoord door Klaas-Jan NS 24 november ,

Natuurlijk biedt een verbouwing wel mogelijkheden om de bewegwijzering en de verlichting aanzienlijk te verbeteren. Een mail sturen naar alle vergeetachtige reizigers - zoals de SP wil - zit er volgens het bedrijf echter niet in. En dan alleen op dit forum. De kaartautomaat geeft bij het uitchecken altijd aan hoeveel je reis heeft gekost aan de linkerkant van het scherm en hoeveel saldo je nog op je kaart hebt staan aan de rechterkant van het scherm. Bont gevoerde laarzen dames ook: Vervoerders strijken miljoenen op via ov-chip.

Kan zo naar de probleeminventariseerders gestuurd worden. Zou de locatiemanager van Ov chip vergeten uit te checken gvb Amstel meelezen. Het probleem met verkeerd inchecken is daarmee natuurlijk niet opgelost. Wanneer je incheckt, geeft de kaartlezer een signaal wanneer je kaart gelezen is en er voldoende saldo op staat: je hoort een piep, wordt er een 'instaptarief' van je kaart gehaald, ov chip vergeten uit te checken gvb.

Meld je aan

Dat kan voor NS via de klantenservice op of via een ander kanaal. Ik begrijp ook heel goed dat het niet prettig is om te lezen dat er zoveel fout gaat. Dit mag zeker 3x per jaar uit coulance worden rechtgezet. Hier vast een selectie met topics over Amsterdam Amstel en Duivendrecht.

Dat bedrag is altijd minstens 78 cent: het opstaptarief. Bestand scannen voor virussen Sorry, dan kun je niet meer uitchecken bij NS. Wanneer je een check-in bij NS hebt gedaan en op je eindbestemming check je per ongeluk uit bij bijvoorbeeld GVB, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Zie ook:

Te vroeg begonnen met pil na stopweek

Freek vonk dekbed kruidvat

Verjaardag zusje grappig


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Alie 20.02.2021 01:56
Maar dat is een heel ander verhaal. Wanneer je een check-in bij NS hebt gedaan en op je eindbestemming check je per ongeluk uit bij bijvoorbeeld GVB, dan kun je niet meer uitchecken bij NS.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021