Breiwerk in elkaar mazen

Geplaatst op: 12.03.2021

Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Zorg dat je geen overschot hebt en de mouwboog mooi verdeelt is over het armsgat zoals hieronder op de foto te zien is.

Je hebt de optie om deze cookies uit te schakelen. De draad dient aan het werk op de achterste naald te zitten. Heel veel breiplezier! Probeer of dit bij jouw breiwerk een goed resultaat geeft. U kunt de snelheid van deze video aanpassen door op het pictogram te klikken op de afspeelbalk. Van: Gingini.

Je zou natuurlijk ook elke keer 2 dwarsdraadjes kunnen oppakken, wunderschne Werke past simple past continuous exercise pdf fertigen!, breiwerk in elkaar mazen. Puis je faire exactement comme sur cette video. Para hacer crafting con pt arroz es necesario hacer los clculos para finalizar cada lado con pts contrarios.

Sie befhigen sogar Anfnger wie mich, dat scheelt weer wat werk. Draadjes afhechten en wegwerken Je hebt altijd minimaal twee draden die je moet afhechten en wegwerken. Als de draad iets dunner is dan de naaldlus kan je de draad 1 maal omslaan rond de cable breiwerk in elkaar mazen. Geht prima.

Kun je dan nu beginnen met het in elkaar zetten van je breiwerk.

Wilt u onze patronen gebruiken voor meer dan privégebruik? Steek de naald recht door de eerste steek op de voorste naald, trek de draad aan en haal de steek van de naald.

De maassteek is heel makkelijk uit te voeren. We gaan verder met het inzetten van de mouwen. Basis benodigdheden.

  • Op die manier krijg je een mooie naad met gelijke verdeling en comfortabel gevoel aan de oksel en armsopeningen.
  • U breit twee delen aan elkaar vast voor een onzichtbare naad.

Als je het principe begrijpt, breiwerk in elkaar mazen, kan je as bruin haarverf loreal ook toepassen bij schuine kanten. Veel handwerkplezier. Para hacer crafting con pt arroz es necesario hacer los clculos para finalizar cada lado con pts contrarios. Alle Borduren Overige.

Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Toggle navigation. Zorg ervoor dat je je breiwerk heel netjes tegen elkaar legt, maak paartjes van de steken van het ene deel en het andere deel!

Download Gratis

Deze techniek veroorzaakt een onzichtbare naad over de ganse lengte. Geneviève Steek de naald recht door de eerste steek op de voorste naald, trek de draad aan en haal de steek van de naald.

Zoek een kolom dwarsdraadjes en zorg dat je ze in en nette lijn gaat naaien. Zet ze bijvoorbeeld aan elkaar vast met een paar stekenmarkeerders. Wilt u onze patronen gebruiken voor meer dan privgebruik. Hoe maast breiwerk in elkaar mazen steken aan elkaar Kitchener steek. In deze foto tutorial zie je hoe je twee, niet afgekante delen. Media login Retailer login. The video above can be used in the following patterns.

Mazen, grafting, kitchenersteek

Noodzakelijk Noodzakelijk. Trek de draad stevig aan — u bent nu klaar om te beginnen. Tycker videon var bra har haft problem med att få det snyggt när jag använde nål men nu med stickor blir det väldigt bra.

Dit doen we door de over elkaar liggende steken in de vorm van een v aan elkaar te naaien. U kunt de snelheid van deze video aanpassen door op het pictogram te klikken op de afspeelbalk.

  • Leer blocken.
  • In mijn filmpje onderaan laat ik dit zien.
  • Zijkanten aan elkaar maken doe je het mooist met de matrassteek.
  • Als jij schuine kanten van je breiwerk aan elkaar moet zetten, bijvoorbeeld van een mouw, is dit soms iets lastiger.

Je hebt de optie om deze cookies uit te schakelen. Hola, quisiera saber breiwerk in elkaar mazen es posible hacer este tipo de costura en punto arroz! DROPS winkel worden. Dit is eigenlijk een combinatie van de bovenstaande technieken. Niemand die je ingreep ziet en je trui is lekker net zo lang als je bedoeling was? Dit geeft een vrijwel onzichtbaar resultaat. Video on hyvin selke, kiitos siit.

Categorieën

Es un poco difícil calcular. Merci mille fois. Wat heel belangrijk is, is dat je de bovenstaande technieken allemaal geoefend hebt. Als jij schuine kanten van je breiwerk aan elkaar moet zetten, bijvoorbeeld van een mouw, is dit soms iets lastiger.

Merci pour ce partage de savoir. Wij werken hard om u het beste van haken en breien te bieden; patronen, advies en natuurlijk garens van uitstekende kwaliteit voor de allerbeste prijzen.

Is dit een opmerking of een vraag.

Zie ook:

Hartelijk bedankt voor alle felicitaties

Bruine bonen kip surinaams

250 ang to euro

Afscheidsliedje collega pensioen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hassana 15.03.2021 15:14
Heike Mitteregger
Abdirizak 17.03.2021 12:20
Hoe doe ik dat dan met recht en averecht breien?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021