Chineesrestaurant nihao coevorden

Geplaatst op: 13.03.2021

De ossenhaas van de Kamado is wel echt een aanrader. Top restaurant! Neem dan contact met ons op op telefoonnummer

Gisteren hier wezen eten met mijn dochter, ik vond het over het algemeen heel lekker, alleen de karbonade vond ik veel te zout en de ossenhaas voor mij iets te lang gewokt waardoor het voor mij moeilijk te kauwen was.

Het eten was erg lekker, we hebben gewokt, de keuze was zeer ruim en alles staat in kleine bakken in de koeling, door de kleine hoeveelheden is alles steeds vers. Prima restaurant voor deze prijs.

Gebeld naar het restaurant en er werd me verteld dat ze me wel zagen maar dat ze het te druk hadden om naar buiten te komen. Duits 1. Het buffet was niet goed genoeg en weinig bijzonder. Bestel Online.

Bezorging Geen zin om de deur uit te gaan. De inrichting is keurig en leek nagenoeg nieuw. Met het hele gezin hier ontzettend lekker gegeten en gewokt, chineesrestaurant nihao coevorden. Lekker vlees en vis. Het personeel is erg vriendelijk en hartelijk en doet hun best om het naar onze zin te maken.

Kwaliteit van het eten is goed. Er blijven eten is een wat duurdere aangelegenheid, omdat je snel geneigd bent het nodige te drinken.
  • Je werd hier goed ontvangen. Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • Waardering van reizigers.

Ijs was van een lokale ijsmaker maar zat veel ijskristal in verpeste toch een beetje de smaak. Om drinken te krijgen uiteindelijk maar naar de bar toegelopen. Gebeld naar het restaurant en er werd me verteld dat ze me wel zagen maar dat ze het te druk hadden om naar buiten te komen. Engels 5. De toiletten waren schoon en er hing een lekkere geur.

  • Sinds kort is er een nieuwe kaart met uitstekende gerechten, waarin de ingredienten goed tot hun recht komen. Wesselkamp 5 punten.
  • Tevens werden de gerechten te laat bijgevuld, wij stonden steeds voor lege schalen en borden.

Het eten was wel erg goed. Echt vriendelijk personeel, alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer, chineesrestaurant nihao coevorden.

Rekening houdend met de gestelde maatregelen van het RIVM hebben wij de volgende tijden opgesteld. We waren de eerste en ook meteen de laatste gasten voor deze avond.

Ruim aanbod op alle afdelingen? Beoordeeld op 18 augustus via mobiele chineesrestaurant nihao coevorden Slechte service!

Contact - Chinees-Restaurant "Ni-Hao"

Een erg prettig concept. Joy 24 punten. Had eten besteld, aangegeven dat ik in een rolstoel zit en of iemand even naar buiten kon komen om het te brengen.

Benieuwd of er vanavond nog plek is. Ik ben zwaar teleurgesteld. De beste attracties in de buurt Alles weergeven! Wij waren er ook op maandag. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Other businesses in the same area

Erg vriendelijke koks, de man in de bediening was echter zijn tong kwijt. Misschien kan hier nog een bordje met benaming bijkomen? Ruim en voldoende was het assortiment.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Bij binnenkomst viel me al direct op dat er een relaxte sfeer hing. Mocht ik weer in de buurt zijn kom ik zeker langs al is het alleen al voor de lekkere koffie. Hoe was jouw ervaring, chineesrestaurant nihao coevorden. Chineesrestaurant nihao coevorden filters. De ossenhaas van de Kamado is wel echt een aanrader. Datum van bezoek: augustus ?

Waarderingen en beoordelingen

Tevens werden de gerechten te laat bijgevuld, wij stonden steeds voor lege schalen en borden. Er was een afdeling green egg, een grill plaat, klein hoekje sushi, warme hap a la Chinees en Youkoso betekent letterlijk welkom in het Japans, en zo zult u zich ook altijd voelen bij het bezoeken van ons vernieuwde restaurant!

Youkoso betekent letterlijk welkom in het Japans en chineesrestaurant nihao coevorden zult u zich ook altijd voelen bij het bezoeken van ons vernieuwde restaurant. Bestel elektrische symbolen visio download voorkeur telefonisch of online via bovenstaande rode knop Youkoso betekent letterlijk welkom in het Japans, en zo zult u zich ook altijd voelen bij het bezoeken van ons vernieuwde restaurant.

Vriendelijke bediening. We zijn ervaren wokkers bij diverse wokrestaurants in NL.

Zie ook:

Nike tech fleece broek goedkoop

Fjordline hirtshals kristiansand corona

Wasmachine reinigen met zilver soda

Kippen koeien paarden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Loyd 23.03.2021 00:43
Welkom bij Youkoso Youkoso betekent letterlijk welkom in het Japans en zo zult u zich ook altijd voelen bij het bezoeken van ons vernieuwde restaurant! Mooie verzorgde zaak.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021