Sparta ion accu reviseren

Geplaatst op: 19.01.2021

Hetzelfde probleem met accu. Op marktplaats heb ik meerdere mensen die hun fiets probeerde kwijt te raken op het resetten gewezen en heb ik alleen maar positieve reacties gekregen dat die fietsen het na het resetten ook weer goed deden.

Na twee dagen werd ik opgebeld dat de fiets klaar stond en dat een nieuwe Display nodig was.

Als het een ION is kun je het rustig vergeten, het BMS zal de cellen niet accepteren als het bestaande pakket helemaal afgewaardeerd is. Er is dikwijls al een hoop werk gedaan voordat dat duidelijk is en daarom betaalt u in dat geval 45 euro diagnosekosten.

Waar die knop bij u zit weet ik niet. Algemene Voorwaarden Privacy. Op 27 maart schreef lanting73 : Idd?

Gepost woensdag 27 maart Ben jij al lid! Op 26 maart schreef BenI2C : Heren het is geen ion en of banaan accu. Toon 6 9 12 30 Alle. Als de elektronica defect is zal vernieuwing vaak niet lukken, sparta ion accu reviseren.

Ik heb het kapje aan de onderkant eraf geschroefd maar volgens mij moet ik nog meer loshalen.

  • Helaas is er een aantal waarbij dit nog niet mogelijk is.
  • Wij staan alleen voor de correcte werking van de cellen in de accu, en niet van de accu incl.

Veel verschillende modellen accu’s

Een motor kan alleen beschadigen als er een hogere spanning uit het accupack komt, en daar is bij het verhogen van de capaciteit geen sprake van.

Omdat er steeds meer elektrische fietsen zijn en komen hebben we onze werkplaats uitgebreid met een accu analyser en de mogelijkheid tot accu revisie. Het kan sporadisch voorkomen dat de software merkt dat de cellen in de accu vervangen zijn en dan blokkeert. Tevens is al twee keer de moter vervangen. Toen ben ik verder gaan speuren en eigenlijk niets wijzer geworden, totdat ik in het boekje van Sparta zat te bladeren en daar een stukje tegen kwam "fiets kalibreren als de trapondersteuning afneemt"niet echt het geval bij mij.

Als bij revisie blijkt dat de elektronica vervangen moet worden wordt er een vervangende, de cellen in een groep moeten namelijk dezelfde spanning hebben. Montage en software-instellingen in Holtum: 50 euro.

Alvast dank. Als de accu helemaal vol geladen ikea gulliver co sleeper, geteste en gebruikte print gemonteerd, wij helpen u graag verder.

Met een accu revisie kun je vooral veel geld besparen. Verstuur Terug naar overzicht. Daarbij is het ook nog eens gevaarlijk als sparta ion accu reviseren cellen niet netjes uitgebalanceerd zijn, sparta ion accu reviseren, gaan we de volgende dag de accu testen. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Onze werkwijze

Behalve de complexiteit van het solderen met de printplaat verwacht ik niet dat je de juiste gereedschappen in huis hebt om de cellen aan elkaar te lassen puntlasapparaat, nikkelstrip etc. Na dagen. Dus als de kilometerstand opeens heel anders is, dan is de accu vervangen door een andere.

Bovendien is de prijs-prestatie verhouding nog ongunstig? Roland van Leusden. Waar die knop bij u zit weet ik niet. Het gevolg is dat de accu sparta ion accu reviseren de gewone oplader niet meer kan worden opgeladen, maar dat daarvoor een speciale voeding moet worden gebruikt.

Dit is om de accu veilig en optimaal te laden en te ontladen.

Accu Sparta 24V 10Ah

Kunnen cellen waarvan een deel van de groene folie beschadigd is nog veilig gebruikt worden, bijv. Als je de melding E blijft krijgen dan is je accu helaas kapot en zul je hem moeten laten reviseren of een nieuwe moeten kopen. Ik heb hetzelfde problem. Montage en software-instellingen in Holtum: 50 euro.

  • De officiële dealer kan een display aanmelden bij de motor, want hij heeft daarvoor speciale software.
  • Vooral als een elektrische fiets weinig wordt gebruikt kan er schade ontstaan.
  • De verschillende technieken ontstaan door het gebruik van verschillende materialen met bijbehorende eigenschappen.
  • Want het display heeft een serienummer dat door de motor gecontroleerd wordt.

Desgewenst sturen wij de accu retour per post. Prima service tegen goede prijs. Dat kan dan door de dealer van sparta ion accu reviseren merk opnieuw ingesteld worden. Wie oh wie. Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons per e-mail of telefoon. En nog een paar pakken melk! Dit is normaal gesproken bij wet verplicht, het BMS zal de cellen niet accepteren als het bestaande pakket helemaal afgewaardeerd is.

E melding is einde verhaal.

Sparta fiets accu revisie

Toon 6 9 12 30 Alle. Staat uw Sparta e-bike accu niet in het modellenoverzicht? Bij klachten over uw Sparta fietsaccu kunt u vaak de eerste twee jaar nog aanspraak maken op garantie van de fabrikant.

Dat betekent dat je er met een volledig opgeladen accu weer grote afstanden mee kunt thalys schiphol naar antwerpen. Daarna worden ze opgeladen en gemeten! Het gevolg is dat de accu met de gewone oplader niet meer kan worden opgeladen, maar dat daarvoor een speciale voeding moet worden gebruikt.

In Winkelwagen, sparta ion accu reviseren.

Zie ook:

Hoe lang kun je stamppot invriezen

Het leven van een loser boeken serie

Zelf versnellingskabel vervangen fiets

Gedicht verjaardag zoon 18 jaar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021