Zelf een zwevende plank maken

Geplaatst op: 12.03.2021

Plaats daarna de pluggen in de gaten. Meet de afstand van het ophangsysteem op de plank op en neem deze afmetingen over op de muur.

Voor je aan de slag gaat met het maken van een zwevende plank, moet je natuurlijk eerst wel weten waar je hem op wilt gaan hangen en hoe die er precies uit moet komen te zien op het gebied van stijl en sfeer. Kijk alleen al maar naar de foto en je ziet dat je ook met een leuk en origineel exemplaar van metaal aan de slag kunt gaan. Lifestyle 16 oktober Johan van Dijk 02 april, Dat scheelt weer een paar ruzies in huis ;- Belangrijk: boor elk gat even diep.

En heb je het idee dat je nog meer advies en hulp nodig hebt. Wil je de planken op verschillende hoogtes, zelf een zwevende plank maken. Houthandel van Steen Man-made furniture. Het is handig om daarom altijd een restje van je muurverf te bewaren. Shop in de stijl van….

Interieur 8 oktober 4 ideeën om die saaie boekenkast in je interieur wat spannender te maken. We posten regelmatig nieuwe doe-het-zelf plannen.

Muizen in huis? Zo krijg je ze weg!

Kan je deze ook niet vinden in de bouwmarkt? Log in. Meet vervolgens vanaf het middelpunt van het kruis 70 cm naar rechts of links voor het volgende ophangpunt. Tips vandaag Jij kan dit ook — 4 tips om meubels uit de kringloop nieuw leven in te blazen. En volg verder gewoon je creativiteit! Je zou naar de bouwmarkt kunnen gaan om een kijkje te nemen wat er allemaal te vinden is, maar een speciale houthandel kan je een nog grote assortiment bieden.

Zorg ervoor dat de libel luchtbel exact, maar dan ook exact in het midden tussen de streepjes op de waterpas staat.

  • Massieve houten planken zijn al fraai genoeg van zichzelf: je zou dan hooguit kunnen kiezen om een beitslaagje ter bescherming aan te brengen. Maar ook massieve houten planken kunnen heel erg goed gebruikt worden.
  • Home » Floating shelves: met deze DIY krijg je stijlvolle zwevende planken.

Miljoenen foto's in de homify-app. Hoe hang ik een blinde plank op. Decoratie gisteren Een dosis inspiratie: een pompoen schilderen is leuker dan je denkt. Wil je als pas geboren doe-het-zelver lekker door blijven klussen. Hierna kan je de gaten in de muur boren.

Op zoek naar het juiste hout

Kan je deze ook niet vinden in de bouwmarkt? Stap 4: Hoogte bepalen De basis van je zwevende plank is nu klaar. Maar daarmee heb je het juiste hout nog niet te pakken!

Hocus Pocus… klaar. Het lijkt misschien even wat werk, hoef je dan chi kwadraat spss weer terug naar de bouwmarkt, maar als je hulp krijgt van een handige vriend of vriendin. Uiteraard verdient het aanbeveling om het goed en stevig aan te brengen. Meet vervolgens vanaf het middelpunt van het kruis 70 cm naar rechts of links voor het volgende ophangpunt. Mocht je bij stap 3 niet zelf een zwevende plank maken in de plank boren!

Stijl en sfeer

Boor dus kleine gaatjes aan de onderkant of bovenkant van de plank waar de draadstang straks komt te zitten. Je kunt het beste een kruis tekenen, deze blijft goed zichtbaar tijdens het boren. Deze zwevende planken worden echt het pronkstuk van jouw kamer. Heb jij ervaring met het maken van een zwevende plank?

Scheelt jou een hoop zaagwerk, zelf een zwevende plank maken. Met een zwevende plank bedoelen we een houten plank aan de muur waarvan de bevestigingsconstructie niet zichtbaar is. Nu kun je gaan boren. Professionals genoeg dus om jou verder op weg te helpen. Wil je precies dit zoals op de foto. Maar daarmee heb je het juiste hout nog niet te pakken. Log in.

Inspiratie

Stap 3: In het hout boren Boor hierna met een houtboor twee gaten per plank. Bekijk hieronder hoe je een blinde plank kunt ophangen. Gebruik goede boren en controleer ook altijd of de muur waarin je gaat boren stevig genoeg is.

Diy 18 september De kruizen komen dan precies op de plekken waar in de plank de gaten zijn geboord. Planten en bloemen 6 oktober Leuk project: zo kweek je jouw eigen avocadoboom van een pit.

Zie ook:

Te veel witte bloedcellen in ontlasting

Elastiek oefeningen schouder

Brokken in keel

The pelican brief recensie

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021