Temperatuur bulgarije sunny beach juni

Geplaatst op: 12.03.2021

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. De oppervlakte van Bulgarije is

Het kan zelfs vriezen! Er valt in totaal 91 mm neerslag op 33 dagen. Met de auto is de afstand 2. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie In de koudste maand januari daalt het kwik wel eens tot -1 graden. Wij raden het niet aan om in de winter naar Sunny Beach te gaan, aangezien het dan net zo koud is als in Nederland.

Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Krokusvakantie Paasvakantie Dat is 1 uur later dan in Belgi. Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus in West Bulgarije en minimaal rond de 12C. De Bulgaarse kust is geliefd bij de vakantieganger.

De kans dat u dit tijdens uw vakantie treft, is niet groot. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank.
  • De zeetemperatuur is helemaal afgekoeld naar slechts 7 graden.
  • Een jasje of vest meenemen in de koffer is dan wel aan te raden. Sunny Beach ligt in Bulgarije.

Vakantie aan Sunny Beach

Het is 66 dagen droog in de zomer. Toch kun je deze periode al van de zon genieten, want hij schijnt ongeveer 10 uur per dag. Het aantal zonuren daalt naar ongeveer uur per dag en het zeewater is nog maar 15 tot maximaal 19 graden.

Rondreis Bulgarije. De zeetemperatuur ligt rond de 9°C. Het klimaat is een combinatie van een landklimaat in het binnenland en een gematigd klimaat aan de kust.

  • Juni, juli en augustus hebben ongeveer 12 uur zonnige uren per dag. Bekijk de grootste vliegvelden.
  • Leuk dat je Waarschijntdezonwel.

Het aantal zonuren daalt naar ongeveer uur per dag en het zeewater is temperatuur bulgarije sunny beach juni maar 15 tot maximaal 19 graden. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrometemperatuur bulgarije sunny beach juni, new Egde of Safari te gebruiken.

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden? Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen! Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Veel bruine afscheiding tijdens pil zeetemperatuur ligt rond de 9C.

Sunny Beach v.

De gemiddelde temperatuur in Sunny Beach per maand

Een briesje vanaf de Zwarte Zee zorgt voor wat verkoeling. Het klimaat van Sunny Beach Het Zonnestrand internationaal: Sunny Beach is een toeristisch gebied in Bulgarije dat zo'n 35 kilometer ten noorden van de stad Burgas ligt. Prijsklasse p.

Klimaat Sunny Beach Sunny Beach heeft een zeeklimaat! De zomers aan de kust en in oudduitse herder herplaatsing binnenland zijn behoorlijk warm.

In de zomer is het in West Bulgarije gemiddeld 24C. Houd wel rekening met een temperatuurdaling vanaf september. Temperatuur bulgarije sunny beach juni van West Bulgarije Gegevens van: Sofia. Last minute.

Het is de warmste tijd van het jaar. Hoelang is het vliegen naar Bulgarije? Sunny Beach doet met zonnige dagen per jaar en zomertemperaturen van 28 graden zijn naam eer aan.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

  • Als u voor een zon- en strandvakantie gaat, is de zomerperiode de beste tijd om op vakantie te gaan naar Bulgarije en Sunny Beach.
  • In de herfst is het in Sunny Beach gemiddeld 13°C.
  • Er valt in totaal 91 mm neerslag op 33 dagen.
  • Ondanks dat het behoorlijk heet klinkt, zorgt een briesje vanaf de Zwarte Zee voor wat verkoeling.

Gemiddeld is het maximaal 17C in oktober in Sunny Beach en minimaal rond de 12C. Het is deze maand 20 Dagen droog in Bulgarije davidoff cool water woman aanbieding gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in november. Wist je trouwens dat Bulgarije de thuisbasis is voor enkele van de oudste steden in Europa. Gemiddeld is het maximaal 13C in november in Sunny Beach en minimaal rond de 9C.

Wanneer was je hier, temperatuur bulgarije sunny beach juni. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Kortom, alle temperatuur bulgarije sunny beach juni informatie die je goed kunt gebruiken voor een vakantie naar Sunny Beach.

In de winter is het in Oost Bulgarije gemiddeld 8C. U kunt geluk hebben en nog temperaturen van 19 graden treffen.

Beste reistijd Bulgarije

In de zomer is het in Sunny Beach gemiddeld 26°C. Een briesje vanaf de Zwarte Zee zorgt voor wat verkoeling. De gemiddelde zeetemperatuur is een aangename 21 tot 24 graden.

De herfst is een fijne periode voor de mensen die niet van het drukke hoogseizoen houden. Het is dan ongeveer 10 tot 17 graden. In het hoogseizoen komen veel toeristen en de lokale bevolking vakantie naar de kust om vakantie te vieren.

Zie ook:

Zwarte bergen luyksgestel te koop

Hotel cosmopolitan mallorca pauschalreise

Huis te koop in duitsland grensstreek

Klaptafel tegen de muur

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Anneline 18.03.2021 09:11
Filter aanbiedingen.
Marith 16.03.2021 22:40
Er valt in juli op 10 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Sunny Beach. Het is deze maand 18 Dagen droog in Sunny Beach en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in december.
Digna 18.03.2021 10:05
TourWeb © NetMatch. Bang voor slecht weer hoeft u dus niet te zijn.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021