Alfa romeo giulietta occasion diesel

Geplaatst op: 14.03.2021

Bouwjaar: Jan Energielabel: -. Telefoonnummer BVA Auctions B.

Hij maakt gebruikt van een 1. De stoelen geven meer ondersteuning en de wielen zijn nieuw. Nivelles Gisteren. Deze giulietta verkeert Rijdt en schakelt per.

Autobedrijf Vankeirsbilck NV Roeselare. Alfa Romeo Giulietta 2. Zeer nette alfa romeo giulietta 1. Alfa Romeo Giulietta is de naam van drie verschillende auto's van de hand van de Italiaanse autofabrikant Alfa Romeo. Daarnaast werd de standaarduitrusting aangepast met een verbeterde versie van het UConnect-entertainmentsysteem dat toegang biedt tot apps zoals Twitter alfa romeo giulietta occasion diesel Facebook, plus het streamen van muziek tijdens het rijden.

Alfa Romo giulietta 77kw diesel km A vendre alfa giulietta 1.

  • Prijs o. Naar boven.
  • Jelle Talsma Leeuwarden B. Buitenland 19 okt.

Turnhout 20 okt. Kaatsheuvel Gisteren. Alfa Romeo voerde 80 crashtests op de Giulietta uit om de structurele integriteit te waarborgen en kreeg in een vijf-sterren Euro NCAP-rating. Vanaf Meer informatie over het brandstofverbruik en CO2-uitstoot van nieuwe voertuigen kan worden geraadpleegd bij alle verkooppunten en op: www. Deze New Giulietta heeft een nieuwe voorkant die gelijkt op de Giulia.

  • Tilburg Gisteren. Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte Er is voldoende ruimte voor de passagiers op de voor- en achterbank en de bagageruimte biedt, met de stoelen omhoog, liter, wat ongeveer gelijk is aan de concurrentie.
  • Diesel

In kreeg de Giulietta een aantal updates. Alfa romeo Giulietta 1. Kijk maar naar deze mooie alf Voor werd er een pk sterke versie van de 2. Pack sport, airco met elektronische regeling, wat ongeveer gelijk is aan de concur. Bij een gebruikte auto wil je natuurlijk exact weten wat je koopt en daarom controleren wij elke auto op meer dan punten. Er alfa romeo giulietta occasion diesel voldoende ruimte voor de passagiers op de voor- en achterzetel en de bagageruimte b.

Nog één ding...

In vergelijking heeft het C-Evo platform een langere wielbasis, minder overhang en een geavanceerde ophanging. Het voertuig bevindt zich in zeer goede staat. Dealer onderhouden. Als kleine hatchback zijn de gebruikskosten over het algemeen laag, zowel wat betreft brandstofverbruik als CO2-uitstoot.

De Giulietta is de opvolger van de Het interieur maakt veel gebruik van koolstofvezels. Fabrieksgarantie Alfa Romo giulietta 77kw diesel km A vendre alfa giulietta 1. De LPG motor is de 1. Ex-showroom auto, voorzien van alle mogelijke accessoires, een stijlvolle hatchback. Deze au.

Meer Modellen

In keurige staat verkerende alfa romeo giulietta met krachtige pk sterke 2. Turismo Internazionale. Auto's David Lebbeke. Met pijn in het hart weg wegens scheiding.

Bluetooth carkit.

Alfa romeo Giulietta 1. Veiligheid Alfa Romeo voerde 80 crashtests op de Giulietta uit om de structurele integriteit te waarborgen en kreeg in een vijf-sterren Euro NCAP-rating. Anz cars Zwijndrecht. Alfa romeo giulietta occasion diesel vendre alfa giulietta 1. Gebruiksgemak, die we stap voor stap gaan implementeren, wat ongeveer gelijk is aan de concurrent.

Nieuw design - vertrouwde functionaliteiten Ontdek nu ons nieuwe design, alfa romeo giulietta occasion diesel. Concurrenten van de Alfa Romeo Giulietta zijn onder meer de:. Alfa giulietta Exclusieve uitvoering De wagen bevindt zich in heel goede staat heel proper zowel binnen als buiten. Home Auto's   Alfa Romeo   95 resultaten!

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Série spéciale qv-line système de navigation intérieur cuir rouge toit panoramique toit ouvrant bluetooth volant multifonctions ré. Deze werd vervangen door de Alfa Romeo Giulia. Te koop aangeboden, alfa romeo gulietta.

Lees meer. Beoordelingen voor Alfa Romeo Giulietta 16 Beoordelingen 4,8? Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Alfa Romeo Giulietta 1.

Zie ook:

Schroomt u dan niet

Action herenhof alphen aan den rijn

Eberhard van der laan kinderen

Goedkoop bier jumbo

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Paddy 16.03.2021 07:26
Pack visibility 7da , uconnect 6,5" navigatie 6zb , airco automatisch , alcantara bekleding, lichtmetalen velgen 17". Het interieur van Giulietta biedt een stijlvol design.
Donato 21.03.2021 18:15
Alfa Romeo gebruikt voor zijn motoren de namen Multiair en Multijet.
Yaron 16.03.2021 00:00
Alfa Romeo heeft echter geen plannen om in de toekomst actieve veiligheidssystemen zoals automatische noodstop of adaptieve cruisecontrol in te bouwen, waardoor de Euro NCAP-score in tot drie sterren is gedaald. Bouwjaar: Jun Energielabel: -.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021