Bemmelenberg 21 bergen op zoom

Geplaatst op: 18.02.2021

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Datum van bezoek: juni

Geen idee. Door elkaar smaakt niet. Fijne plek om na een boswandeling even wat te drinken. Jullie zien ons zeker terug binnen niet al te lange tijd. Lekker eten en lief en behulpzaam personeel! Gelukkig hebben we elders wel van een hele gezellige avond mogen genieten. Ik heb gisteren 8 april bij De Berk gegeten met mijn dochter.

Gemiddeld Lijst wordt bijgewerkt Bruiloft Op 28 augustus hadden we onze bruiloft gepland staan bij brasserie de Berk. Daar kregen wij op zeer onvriendelijke zloty euro koers te horen dat er absoluut geen plaats was!

Datum van bezoek: december Ook de koffie verdient een compliment.

Een dag waar we naar uit keken! Datum van bezoek: februari
  • Zie erg veel negatieve reacties, zelf herken ik hier niet veel van! Datum van bezoek: september
  • Hier zaten mijn tafelgenoten en Ik al redelijk vol van. De prijzen van de lunchgerechten zijn aan de prijs bijna 9 euro voor een tosti en bijna 9 euro voor 8 bitterballen.

Brasserie de Berk

Het jonge team is altijd enthousiast en je wordt op je wenken bediend. Het eerste gesprek liep soepel, je hebt vertrouwen in zo'n zaak. Na een boswandeling zijn we hier gaan lunchen. Gewone normale koffie is daar een xxl koffie. Gemeente Bergen op Zoom - Verlening omgevingsvergunning voor het wijzigen van een restaurant vernieuwen aanbouw , Bemmelenberg 16, Bergen op Zoom Betreft: Omgevingsvergunning gmb

  • De Berk was altijd onze favoriete restaurant om te lunchen, maar het gaat hier hard achteruit. Caroline kerstens.
  • Plaats recensie. Na weer al bijna 2.

Net even geluncht in dit etablissement. Biedt dit restaurant service aan tafel. Niet voor herhaling vatbaar. Service Catering High-tea. Heb begrepen dat er een andere kok is.

Algemene informatie Bemmelenberg 5 t/m 21

Hoe dichter we bij de bruiloft kwamen, hoe vager de communicatie. De Berk : al tig jaren trouwe gast, maar de Berk verliest zichzelf. Beoordeeld op 4 februari Heerlijke locatie om wat te drinken

Eveneens Lemans. Annie Matthijssen 7 punten. De verlichting binnen zou iets beter mogen zijn. Beoordeeld op 14 juni Onder de maat! Vroeger kreeg ieder zijn eigen portie : dus maar weer bijbestellen….

Grote gezelschappen

Echt een aanrader! De dagen heb ik wel uitbetaald gekregen nadat ik het gevraagd heb. Goed personeel.

  • Heb begrepen dat er een andere kok is.
  • Beoordelingen filteren.
  • De Berk was altijd onze favoriete restaurant om te lunchen, maar het gaat hier hard achteruit.
  • Jammer wel dat de appeltaart

Carina Overvecht op 1 juni Bediening is lekker snel en je krijgt altijd enorm veel eten voor je geld, achter de schermen is het minder aangenaam. Echt geen Bourgondische lunch, bemmelenberg 21 bergen op zoom. Niet voor herhaling vatbaar. Ja Nee Weet ik niet zeker. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Slechte zaak, 's gehad? Ook al ziet een locatie er dus leuk en gezellig uit, en erg lekker.

Meer informatie

Atjar smaakloos. Vooral de gerechten Cassave van de Lidl.

Beoordeeld op 6 september via mobiele applicatie Lekker, netjes maar prijzig, bemmelenberg 21 bergen op zoom. Maar ongeacht de grote van de groepen krijgen beide tafels 1 brood plankje genoeg voor 21 bakje friet en 1 bakje appelmoes beide porties genoeg voor een persoon geserveerd Ook de koffie verdient een compliment?

Zie ook:

Liefde in het arabisch

Pizza opnieuw opwarmen

Huizen te koop in zwolle centrum

Haven apotheek leiden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lianna 19.02.2021 01:05
De brasserie zat vol wat vast betekent dat het een goede zaak is.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021