Bruine afscheiding in onderbroek

Geplaatst op: 15.03.2021

Uien, knoflook, broccoli en asperges veroorzaken een geur die veel mensen minder plezierig vinden. Bacteriële vaginose ontstaat wanneer je pH-waarde uit balans raakt en dat kan dus zorgen voor grijze afscheiding en een sterke geur.

Het voert dode cellen en schadelijke bacteriën af en helpt zo infecties voorkomen. Het zit namelijk vol met bacteriën en dode cellen. Als je vagina tijdens de seks te droog is, kan de wrijving voor bloedverlies zorgen.

Grijs met een vislucht Zodra je  afscheiding een grijs tintje krijgt en de geur je doet denken aan een vismarkt die in de zon staat, dan heb je te maken met een bacterie. Hoeveel afscheiding je hebt, verschilt ook per vrouw. Een van de minst leuke dingen van ongesteld zijn, is menstruatiepijn. Zo gaat gonorroe over het algemeen gepaard met een toegenomen hoeveelheid gele of groene afscheiding uit de vagina en juist een waterachtige afscheiding uit de plasbuis.

Dit kan vanuit de vagina ontstaan, maar het kan ook zijn dat de baarmoederhals wordt geraakt. Het kan zijn dat je last hebt van laagliggende placenta of voorliggende placenta. Als je op "Accepteer" klikt, dan bruine afscheiding in onderbroek je Gezondheidsplein toestemming om cookies voor social media en gepersonaliseerde advertenties te plaatsen. Smegma wordt door alle vrouwen en onbesneden mannen aangemaakt. In de meeste gevallen zal het ontstaan….

Tegen die tijd is het bloed vaak bruin van kleur geworden. Alles over prenataal onderzoek. Het kan namelijk zo zijn dat je een vaginale infectie of een SOA hebt opgelopen.
  • Over het algemeen is het oud bloed in de baarmoeder dat alsnog je lichaam verlaat.
  • Dit kan echter wel gepaard gaan met een zogenaamde doorbraakbloeding of bruine vaginale afscheiding.

Bruine afscheiding

Acne en het behandelen Acne is een huidaandoening die niet alleen zeer vervelend is, maar het is ook iets waar veel mensen last van hebben. Als er behalve bruine afscheiding een ander symptoom is, neem dan contact op met je huisarts. De symptomen van een poliep — waaronder bruine afscheiding — zijn echter vergelijkbaar met die van baarmoederhalskanker.

Iedere vrouw heeft vaginale afscheiding en dat is heel normaal. Korting op vakanties.

Bijvoorbeeld voor je menstruatie en tijdens de menstruatiecyclus. Andere symptomen zijn een bruine afscheiding in onderbroek gevoel bij het plassen, pijn bij het vrijen en soms wat vaginaal bloedverlies, maar ook bij welke gebeurtenissen het zich voordoet bijvoorbeeld tijdens of na de seks.

Zo wordt een vaginale schimmelinfectie meestal behandeld met een schimmeldodend medicijn dat in de vagina wordt gebracht! Altijd korting met je Voordeelpas. Noteer niet alleen de dagen. De symptomen van een poliep - waaronder bruine afscheiding - zijn echter vergelijkbaar met die van baarmoederhalskanker.

Meest gezocht:

Reageer op het artikel "Bruine afscheiding: oorzaken van bruine vaginale afscheiding" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Heb je dus bruine afscheiding na de seks, dan is dat heel normaal en niks om je zorgen om te maken. Lees hier meer over in ons privacybeleid en cookiebeleid.

Hij voelt zich betrokken en jij voelt je begrepen. Is dit het geval, stichtingen en medisch specialisten. En van de kenmerken van endometriose is bruine afscheiding. Heb je een condoom of glijmiddel gebruikt, bruine afscheiding in onderbroek, dan duurt het vaak langer voordat het bloed naar buiten komt. Wij werken samen met verschillende medische patintvereniging.

Gerelateerd

Er kan namelijk ook sprake zijn van een SOA, vaginale infectie of bacteriën die de bruine afscheiding veroorzaken. Hierbij kom je een beetje bruine afscheiding in je ondergoed tegen. Het kan namelijk zo zijn dat je een vaginale infectie of een SOA hebt opgelopen.

De hoeveelheid varieert per vrouw: de ene vrouw produceert relatief weinig vaginale afscheiding en de andere juist wat meer. Enigszins verwant met de vaginale afscheiding is smegma. Meer info. Burkely luiertas? Bruine afscheiding is in veel gevallen een normaal verschijnsel, bruine afscheiding in onderbroek, maar soms kan er een andere oorzaak zijn.

Zoeken naar:. Deze geur kan na seks verergeren.

Kleur en geur van vaginale afscheiding

Wanneer je eerder een vaginale schimmelinfectie hebt gehad, herken je het waarschijnlijk meteen en kun je bij de drogist of apotheek een middel tegen deze klacht halen.

Lees ook: Daar zit een luchtje aan: 5 veelvoorkomende vaginageuren   1. Menstruatiebloed is dus niet altijd rood van kleur. Toch komt het geregeld voor dat zwangere vrouwen wat bloed verliezen of last hebben van bruine afscheiding.

Wanneer je eerder een vaginale schimmelinfectie hebt gehad. Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur. Zo zorgt Miss Nederland Denise Speelman voor een huid met gezonde glow!

Zie ook:

Waar koop je mottenballen

Feyenoord tattoo sterker door strijd

Hoe laat moet nederlands elftal voetballen

Hoe laat moet nederlands elftal voetballen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emanuelle 21.03.2021 09:15
Maar ook je eetpatroon kan invloed hebben op de kleur en geur van de vaginale afscheiding. De afscheiding kan in sommige gevallen ook bruin van kleur zijn.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021