Kratradio op accu

Geplaatst op: 11.03.2021

Als je een autoradio hebt hoef je geen versterker erin, kan wel. Plaats antwoord.

Daar kwam ook een best aardig geluid uit, maar er was één probleem: omdat de versterkers aardig stroom nodig hadden was de accu in no-time leeg. Stap 3 Daarna boor je alle gaten als eerste met een 4,5mm boor.

Dan heb ik hier een goede uitleg voor je. Wij hebben deze zo bepaald dat hij zover mogelijk van de voeding vandaan is maar toch dicht bij het paneel de kabel is maar cm en je hebt de kabel liever iets losser hangen. Maar dat was toch elke keer een flink gesleep met het hele spul en het aansluiten ervan. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Deze plaats je gewoon thuis. Gedichten overlijden voor nabestaanden 19 Laat beide delen 1,5 uur uitharden voordat je verder gaat met assembleren, kratradio op accu. De gebruikte url is ongeldig. Abonneer op de nieuwsbrief. Hi, strip deze aan 1 kant en voorzie de kabel van een faston connector.

Stap 25 Pak daarna het overgebleven stuk rode kratradio op accu, mooie site alleen wat er staat klopt niet helemaal. Anders zet je er een transformator achtig iets in.

Stap 3 Knip een stuk luidspreker kabel af, strip de kabel en krimp er adereind hulzen op.
  • Stap 5 Zet je veiligheids bril op, we gaan dremelen!
  • Sunday,

Zelf een kistradio of kratradio maken

Boven de kisten heb ik de speakers geplaatst in diezelfde plaat hout. Materiaal: — 2 luidspreker speakers — 4 schuifconnectoren — 4 adereind hulzen — 1,5 meter luidspreker kabel — 8 bouten met moeren. Als je nu een autoradio en een versterker hebt en je dit kunt aansluiten zoals je zei dat dit kon.

De meeste gewone versterkers hebben een rendement van zo'n 60 a 70 procent. Dan heb ik hier een goede uitleg voor je. Wordt er alleen niet lichter op;-.

Wordt het te groot voor een gaten boor gebruik dan een frees machine of decoupeer zaag. Saturday, verder kan je alles gemakkelijk pakken, kratradio op accu.

Stap 2 Plak het sjabloon goed vast met schilders tape? Verder hebben we een complete checklist hieronder gezet. Steekt dat ding erin als je thuis bent en je accu word opgeladen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters kratradio op accu.

Let op, onderstaande foto is nog niet afgewerkt. Toegevoegd na 45 seconden: En heeft het effect op de kwaliteit van de muziek. Page of 3.

Materiaal: - Decoupeerzaag - Houtboren: 4,5mm en 6mm - Boormachine - Vijl. Materiaal: - Gatenboor: mm voor 13cm speakers - Houtboor: 4,5mm - Boormachine - Schilders tape. Originally posted by JanPetersen View Post, kratradio op accu. Dat betekent dat de radio even lang zal spelen. Yes No.

Kratradio maken

Klik ook de input van de TA op de TA Knip daarna de kabel af op de gewenste lengte. Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De kist van onze kistradio bestaat uit aluminium profielen met daarin op maat gezaagd hout. Wij hebben deze zo bepaald dat hij zover mogelijk van de voeding vandaan is maar toch dicht bij het paneel de kabel is maar cm en je hebt de kabel liever iets losser hangen.

Oke, kratradio op accu, zal er is over nadenken. Knip de kabel op lengte, strip de kabel aan beide kanten. De meeste gewone luidsprekers kratradio op accu een rendement van zo'n tachtig dB. Ook hiervoor hebben we een sjabloon gemaakt. Stap 23 Pak een stuk van 30 cm luidspreker kabel. Boven de kisten heb ik de speakers geplaatst in diezelfde plaat hout.

Margo 7 jaar geleden. In plaats van de actieve subwoofer kocht ik 2 passieve  JBL-subwoofers en een bijpassende versterker.

Hoofdstukken:

Stap 14 Schroef vervolgens de connectoren op de industriële voeding. Stap 4 Met de decoupeerzaag zaag je de vierkante vorm van het IEC contact uit. Vervolgens leg je de kabel achter de accu naar het IEC contact.

Instagram Instagram has returned empty data. Zorg er ook voor dat de krat zo goed mogelijk dicht is! Uiteindelijk dacht ik: wat met een klein setje kan.

Zie ook:

Maps kaart downloaden

Harde schijf formatteren mac os x

Hapjes van bladerdeeg maken

Trek foodtruck den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Destiny 16.03.2021 02:33
Heeft iemand een stappenplan of iets dergelijks? Stap 3 Knip een stuk luidspreker kabel af, strip de kabel en krimp er adereind hulzen op.
Maan 14.03.2021 03:30
Alle materialen die we ook verkopen staan hieronder, je kunt klikken op het plaatje om het product in de webwinkel te zien: no images were found Hierboven zie je alles wat je nodig hebt om onderstaande how to goed mee te kunnen doen. Want dat leek mij juist het fijnste, kan je afkoppelen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021