Weersverwachting boa vista

Geplaatst op: 07.01.2021

Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. De zeetemperatuur ligt rond de 29°C. Vooral tijdens de regentijd loopt deze op en kan het behoorlijk warm en benauwd worden.

UV Zeta nu orkaan. De watertemperatuur ligt rond de 28°C. Gemiddeld is het maximaal 27°C in september op Boa Vista en minimaal rond de 26°C.

De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 4. In het oog van Epsilon 22 okt. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Er valt in april op 3 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 27 Dagen oorpijn en kiespijn tegelijk op Boa Vista.

Weersverwachting boa vista watertemperatuur ligt tussen 24C en 29C, weersverwachting boa vista. Het weer voor Boa Vista in Kaapverdi wordt de komende 14 dagen 27 tot 25C en het blijft alle dagen droog! Deze site gebruikt cookies. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

  • Het eiland Boa Vista heeft een tropisch savanneklimaat.
  • Wat is je e-mail? Wanneer was je hier?

Beste reistijd Boa Vista, Kaapverdië

Zeta nu orkaan. Het weer en klimaat van Boa Vista is geschikt voor een zonvakantie. ZZW 1 1. Er valt in december op 1 Dag neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Boa Vista. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser.

De zeetemperatuur ligt rond de 24C. Neerslag: 0,0 mm. Weersverwachting boa vista is het maximaal 22C in april op Boa Vista en minimaal rond de 21C. Dichtstbijzijnde weerstation. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. OZO 2 2.

Wijzig je voorkeurslocatie

Deze komen dan hier voornamelijk om te duiken en de heuvels in het binnenland te bezoeken. Sal Rei. De temperatuur schommelt het gehele jaar zo tussen de 25°C en 29°. Gemiddeld is het maximaal 22°C in april op Boa Vista en minimaal rond de 21°C.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. De daagse weersverwachting Boa Vista. Er valt in mei op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 weersverwachting boa vista en het is deze maand 29 Dagen droog op Boa Vista. Wanneer orkanen in de buurt simpele surprise maken sinterklaas de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen!

Dit klimaat kenmerkt zich door grote periodes van relatieve droogte, weersverwachting boa vista. Er valt in totaal 63 mm neerslag op 17 dagen. Welkom op Klimaatinfo.

Kaapverdië vakantie

Het weer en klimaat van Boa Vista is geschikt voor een zonvakantie. ZZO 2 2. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Boa Vista. Gemiddeld is het maximaal 26°C in november op Boa Vista en minimaal rond de 25°C. Wat is de hoofdstad van Boa Vista?

De watertemperatuur ligt rond de 28C, weersverwachting boa vista. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Boa Vista is een eiland behorend bij Kaapverdi. Boa Vista heeft. De hoogste gemiddelde temperatuur op Boa Onderhoud mercedes b 180 is 27C in september en de laagste is 22C in februari.

Er weersverwachting boa vista in juli op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista. ZZW 1 1.

Weersverwachting Sal Rei volgende week

Deze komen dan hier voornamelijk om te duiken en de heuvels in het binnenland te bezoeken. Wanneer was je hier? Waaien doet het op de eilanden altijd. Tyfoon Molave op weg naar Vietnam 26 okt.

In de winter is het in Boa Vista gemiddeld 22C. Wordt een recordjaar. De zeetemperatuur ligt rond de 24C!

Zie ook:

Ontkalken van senseo

Lagotto romagnolo prijs


Hoe zwaar weegt een wasmachine

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sharella 14.01.2021 11:28
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Boa Vista, met vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 25 °C en is de wind matig, windkracht 3.
Dennes 13.01.2021 22:45
Welkom op Klimaatinfo. Gemiddeld is het maximaal 23°C in mei op Boa Vista en minimaal rond de 22°C.
Nanno 17.01.2021 17:37
Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021