Alfa romeo giulietta 1750 tbi problemen

Geplaatst op: 11.01.2021

Ervaring met Giulietta: Rvcorse pk erop bij km, had al squadra software van eerste eigenaar maar dit is echt een wereld van verschil. Zodra Ronald een meting van de Alfa Romeo Giulietta QV heeft gedaan hij heeft de computer al uitgelezen las ik op de site van Vireo Auto stuurt hij mij een mailtje.

De nieuwe aluminium turbomotor heeft die echter niet. Wij ontwikkelen de motormanagement software vanuit onze technische kennis, jaren lange ervaring en zijn realistisch over wat wel en niet mogelijk is qua koppel- en vermogenswinsten. De stoelen zouden iets smaller kunnen zijn. Het mooie aan deze doodlopende weg was namelijk dat er vanwege de aanleg van nieuw asfalt een hoogteverschil tussen de verschillende asfaltlagen zat middenin een bocht.

Registreren Inloggen.

Naam :  Uwzo ook nu weer. In die bocht staat mijn snelheidsrecord nog steeds op naam van de fabuleus goede Renault Mgane RS. De fabuleuze soundtrack is bovendien steeds van de partij. Vanzelfsprekend is door de bouw van de auto de 4C veel sneller.

  • Voordat je als niet-techneut het onderstaande verhaal over de gasrespons-grafieken gaat lezen is het denk ik goed om nog even te melden dat het gaspedaal tegenwoordig van het type drive-by-wire is.
  • Eigenlijk baalden we er een beetje van dat het zo betrekkelijk simpel leek.

Mooie auto , mooie uitvoering maar gewoon niet " mijn" auto. Ervaring met Giulietta: Giulietta is een super auto met fantastische rijeigenschappen maar de navigatie is zeer slecht, Fred Flintstone zou er jaloers op zijn, dealer heeft mij zelfs een TOMTOM gegeven want die schamen zich ook dood. De eerste bochten voelt alles prima aan, en beetje bij beetje gaf ik steeds meer gas en zette het gas er ook steeds vroeger in de bocht al op.

Ook niet bij de aanbevolen olie, of lees ik ergens overheen? Terminaal onderstuur, ja, ja, daar geloof ik dus werkelijk helemaal niets van.

  • Comfortabel genoeg wanneer het moet, verrassend snel als het mag.
  • Dit systeem zorgt voor een aanpasbare interactie tussen motor, remmen, stuur, vering en transmissie in drie verschillende standen. Uiterlijk beperken de wijzigingen zich tot andere spijlen in het radiatorrooster en een aantal nieuwe kleurencombinaties.

Een recente facelift en de implantatie van de motor van de 4C moest de Giulietta QV een pak meer grinta opleveren. Wat is dit. Dat van de GH2 heb ik zeker gemist. Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.

De QV blijft ook na zijn facelift een echte allrounder. Naam :  Tom , datum: 30 augustus Ervaring met Giulietta: Koop deze auto echt te mooi. Ik vind het niet zo erg en het is teken dat mijn Giulietta een echte Alfa is.

Hij schakelt vaak net te vroeg op en lijkt soms te twijfelen over de juiste versnelling. Bericht door Wouter81 ma nov 12, we komen uit op ongeveer NM, Re: Alfa Romeo Giulietta tbi Bericht door Niels ma nov 12. Aanpassing gaspedaalreactie in D-stand. Het door de fabriek opgegeven motorkoppel van Nm halen we net niet.

Meer over Squadra Tuning

Bij tuning gebruiken we natuurlijk de laatste softwareversie. De resultaten liggen tussen de en pk. Het was overduidelijk dat dit nu wel het geval was. De gemeten waardes zijn dan ook gelijk.

En dat laatste is gelukkig het geval, ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht. Op bovenstaande zaken na heb ik niets met de auto gehad, die met goed gevolg de test En met dit symbool hebben zij heel veel races gewonnen?

Toch knaagde het een beetje en besloten daarom de tuningssoftware nog niet via de website aan alfa romeo giulietta 1750 tbi problemen bieden. Belangrijk vind ik dat het interieur vrij is van rammeltjes en kraakjes. In deze rubriek schitterde al eerder een Alfa Romeo Giulietta, geen foutmeldingen of storingen oid. Ik kon daardoor heel mooi kijken wat de Giulietta QV zou doen als ik vol accelererend over het hoogteverschil in de asfaltlagen heen zou rijden.

Autoreview

Dat werd plots exorbitant rijk. Niet helemaal want er bleef iets verschrikkelijk aan mij knagen. Forumoverzicht Technisch - Technical Algemene Technische vragen.

Onderhuids ging de opfrisbeurt een stuk verder. Ik weet dat het boekje Selenia aanbeveelt, of te veel van het goede. Een gouden duo, maar dat is natuurlijk ook maar net waarmee Fiat een afspraak heeft.

Zie ook:

Elektrische accu auto met afstandsbediening

Opel mokka problemenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mark 14.01.2021 05:36
Mijn vrouw vindt het heerlijk om op de autoweg alles wat er op haar bumper hangt eruit te trekken.
Katarina 19.01.2021 11:05
Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe fotolocaties en nieuwe bochten. Bericht door Niels » ma nov 12,
Rudolf 14.01.2021 07:35
De werkelijke hoeveelheid gas is hier 85 procent.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021