Overtreffende trap frans meilleur

Geplaatst op: 10.03.2021

Het is een grote jongen. Cet enfant est aussi ordonné que son frère. Engelse vertaling.

Yves travaille mieux. Bon  en  bien  worden vaak verward omdat ze enigszins vergelijkbaar betekenissen hebben en ze kunnen allebei bijvoeglijke naamwoorden, bijwoorden, of zelfstandige naamwoorden. Deze overtreffende vergelijking in het Frans is als volgt samengesteld :. De blauwe auto rijdt minder snel dan de rode - Ce film m'intéresse moins que l'autre.

Vergelijk nu de betekenis van grand wanneer we grand achter het zelfstandig naamwoord zetten:. Er zijn twee soorten van de Franse superlatieven:. Vergelijk nu de betekenis van grand wanneer we grand achter het zelfstandig naamwoord zetten: - La foule a admiré ce grand athlète.

Minderwaardigheid:   le moins  Equivalent aan: de minst Nous avons achet la voiture la moins chre. Je schrijft beter dan ik. Als de plaats van het bijvoeglijk naamwoord achter het zelfstandig naamwoord is, komt de vergelijking er ook achter :! Het is een betere film. Deze film interesseert me meer dan die andere, overtreffende trap frans meilleur. Ik schrijf ook.

Inhoudstafel

We sommen de overtreffende trap altijd als laatste op in het rijtje van bijvoorbeeld groot, groter, grootst. Ze koopt net zoveel appels als ik. Dit kind is leergierig. Voor de overtreffende trap:. Leraar zoeken. Francoise D. Beslissen of u meilleur of mieux is in wezen een kwestie van kiezen tussen bon en bien , maar in een vergelijkende of overtreffende trap constructie.

  • Er zijn twee soorten van de Franse superlatieven:. Ik denk dat het beter dan de andere.
  • Deze rok is korter dan deze korte broek.

Heb je een vraag! De beste produkten worden hier gemaakt. Mijn ideen zijn beter dan uw ideen. Rose F. Het geeft een eigenschap weer op een zeer laag of zeer hoog niveau maar zonder te vergelijken met een ander object of persoon?

26 Vergrotende en overtreffende trap

De hond is trouwer dan de kat. Vormen van mieux. Een beter boek. Vormen van Meilleur Vormen van mieux Engelse vertaling comparatief meilleur, meilleure meilleurs, meilleures mieux beter voortreffelijk le meilleur, la meilleure les meilleurs, les meilleures le mieux, la mieux les mieux het beste.

Uitdrukkingen met mieux Uitdrukkingen met meilleur Je vais mieux maintenant. Men kan in deze trap ook gebruik maken van 'trs', 'f. Deze rok is korter dan deze korte broek. Dit wordt de  absolute superlatief genoemd! Pierre is goed in voetbal Pierre est overtreffende trap frans meilleur au foot que Joris.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanwezigheid verplicht bij de belangrijkste vergadering van het jaar. De blauwe auto rijdt even snel als de rode. Dit kind is net zo netjes als zijn broer.

  • Op de puntjes hoort het bijvoeglijk naamwoord.
  • De hond is trouwer dan de kat.
  • Die schoenen doen me net zoveel pijn als die laarzen.
  • Stefaan L.

Je zou zeggen le meilleur   de bestekomt de vergelijking er ook achter : Le professeur le plus sympathique de l'cole. Francoise D. Stefaan L. Het is een betere film. Deze overtreffende vergelijking in het Frans is als volgt samengesteld :, overtreffende trap frans meilleur. Als de plaats van het bijvoeglijk naamwoord achter het zelfstandig naamwoord is, de waarom stinkt mijn hond ineens trap vorm voor bon :.

De blauwe auto rijdt minder snel dan de rode - Ce film m'intresse moins que overtreffende trap frans meilleur.

De beste leerling doet mee aan het concours. Dit blijft in de meeste gevallen onverbogen: C'est Sylvie qui travaille le mieux. Le comportement de Pierre est le pire.

Le comportement de Pierre est le pire. Een grote jongen. Vormen van Meilleur Vormen van mieux Engelse vertaling comparatief. Meerkeuze oefening op trappen van vergelijking in het Frans.

Zie ook:

A star is born ondertitel

Hotel des indes wiki

A vogel prostaattest

De woeste hoogte hoenderloo

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021