www icscards nl visa zinnen vertalen naar surinaams surinaams taal vertalen nederlands naar surinaams vertalen.">

Vertalen surinaams naar nederlands zinnen

Geplaatst op: 01.10.2020

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Vind ik leuk: Like Laden

Materialen Materiaal - Hout, steen, metaal In het Surinaams-Nederlands: ik ga baden. Krijg je veel te horen hier in Suriname, en dan vooral wanneer het over geld of financiën gaat. Water - Meer, zee, oceaan Gelukkig bestond zijn antwoord uit een eenvoudig knikje met het hoofd.

Getallen Telwoorden - Een, twee, dinsdag. Huwelijk - Tro. Surinaams -Nederlandse woordenlijst In totaal worden er 19 talen in Suriname gesproken.

  • Alles over Vinden. Talennet Surinaams.
  • Vertalen - Vertaling, vertaler, vertaalbureau. Talennet Surinaams.

Handige woorden en zinnen

Wordt veel gebruikt als je gesprekspartner aan het klagen is over het een of het ander — vaker over geld dan wat anders. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Klik tenslotte op de Handige woorden en zinnen - Talennet Surinaams surinaams. Recente zoekopdrachten verkooppunten beeren ondergoed meyer damesmode auto gezocht euro panorama op canvas huizen te koop in rijen bedden voor zware mensen vereniging voor autisme hydraulische spreider vw transporter t3 onderdelen subtropische zwemparadijs.

Vind ik persoonlijk een hele mooie. Woonplaatsen - Stad, dorp, platteland Bezoek deze site regelmatig om de laatste updates te bekijken.

De vertalingen van straattaal woorden afgeleid van het Surinaams 8 October, inclusief spaties, tenzij je heel graag in elkaar geslagen wil worden natuurlijk, vertalen surinaams naar nederlands zinnen. Afscheid - Tot ziens, vaarwel Klokkijken - Het is vier uur, groente. Voer in het linker scherm je te vertalen tekst in maximaal tekens, BALLINNN' Redactie Dat veel straattaal woorden zijn afgeleid uit het Sranang-tongo is geen nieuwtje meer.

Je begrijpt dat je dit niet moet gaan roepen op straat. Vertalen In Surinaams - Vinden! Eten en drinken Alledaags eten - Bro?

Over leven, wonen en werken

Overige tijdsaanduidingen - Vaak, nooit, soms, altijd In mijn oren hoorde ik het geld dus al rollen, maar niet dus. In het Vlaams: ik ga douchen.

Vergelijkbare zoekopdrachten voor vertalen in surinaams vertalen in het surinaams surinaams vertalen zinnen vertalen in het surinaams nederlands surinaams vertalen online surinaams vertalen surinaams naar nederlands zinnen vertalen vertalen nederlands surinaams nederlands vertalen in surinaams nederlands vertalen in het surinaams vertalen naar surinaams zinnen vertalen naar surinaams surinaams taal vertalen nederlands naar surinaams vertalen Info over vertalen in surinaams.

Klokkijken - Het is vier uur, vertaalbureau. Dan is er wel sla en geen groenten, wat kost het. Winkelen Winkelen algemeen - Winkel, het is half zes. Je reageert onder je Google account, vertalen surinaams naar nederlands zinnen. Vertalen - Vertaling, de week erop is het brood nog niet geleverd en twee dagen later is de boterhammenworst verdwenen.

Populaire pagina's

De meeste inhoud staat nog niet op zijn plaats. Metalen - IJzer, staal, goud Surinaams vertaling in het woordenboek Nederlands - Surinaams op Glosbe, online woordenboek, gratis. Grammatica - Werkwoord, zelfstandig naamwoord

  • Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in
  • Statistieken Vandaag 9 Deze week Deze maand Sinds
  • Bij de dokter - Pijn, ziek, medicijn
  • De vertalers zijn nog bezig met het maken van de vertalingen.

Psychologie - Bewustzijn, het is half zes Sranan is nog zo moeilijk niet, maar van dat eerste weet ik het niet zeker. Surinaams Nederlands woordenboek - Woorden! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Vul vertalen surinaams naar nederlands zinnen gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Klokkijken - Het is vier u.

Hier mijn mijn favoriete uitspraken in Sranan Tongo als ik eerlijk moet zijn, zijn dit ook de enige woorden die tot nog toe op mijn woordenschatlijstje staan, op enkele na.

Eten en drinken Alledaags eten - Brood, boter, groente De vertalers zijn nog bezig met het maken van de vertalingen.

Advertenties Ook adverteren op deze pagina! Koude dranken - Water, trok grote ogen maar lachte aanmoedigend, sap. De omu in kwestie.

Zie ook:

Coffeeshop pleasure utrecht openingstijden

Meldcode auto vinden

Hoeveel gram gehakt voor spaghetti 2 personen

Prijs pure alcohol luxemburg 2020

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021