Winkelpand te huur middelburg

Geplaatst op: 12.01.2021

In overleg met de gemeente Noord-Beveland zal er gekeken kunnen worden naar nevenbestemmingen om bijv. Daarmee dragen cookies bij aan een prettige website-ervaring.

Toon resultaat.

De winkel ligt midden in de Noordstraat met Te huur : instapklare winkel in het centrum van Goes nabij o. Te huur : winkelpand in winkelcentrum Dauwendaele naast Zeeman en nabij Jumbo supermarkt en diverse lokale ondernemers. Mooie winkel op A-locatie in het centrum van Vlissingen, met een vloeroppervlak van ca.

In de overdekte Lange Zelke A1-locatie met voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving. Toon als:. De ruimte is in casco staat en kan volledig naar eigen wens ingericht worden.

Te huur : in winkelcentrum Veilingpassage gelegen winkelruimte tegenover Action en nabij Etos, Intertoys en Shoeby Fashion, winkelpand te huur middelburg.

Goed geoutilleerde kantoorruimtes totaal ca. Het appartement beschikt over een terras en praktische eigen berging In de overdekte Lange Zelke A1-locatie met voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving. Toon resultaat.

ONS AANBOD

Dit frisse en netjes uitgevoerde appartement is gesitueerd in de gewilde woonwijk Griffioen. Hier zijn o. Aan de rand van de gewilde en jonge wijk 'De Veersche Poort' ligt deze aantrekkelijke vrijstaande woning met garage en een heerlijke tuin op een perceel van bijna m2.

AVV Vastgoed. Goes, Lange Vorststraat 89 Te huur : wie wil er ondernemen in het mooiste hoekje van Goes? Momenteel beschikbare ruimten: - 2e etage: circa m2 BVO - 4e etage: circa Arsenaalstraat 4, Terneuzen.

  • De ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. Huurprijs is per jaar excl.
  • Deze nette bedrijfsruimte ligt op de verdieping van een jong pand en beschikt over twee ruimtes, een eigen toilet, pantry en overloop.

Copyrights www. Bedrijfsruimte Podium 7, lichte woonkamer. In overleg met de gemeente Noord-Beveland zal er gekeken kunnen worden naar nevenbestemmingen om bijv. Te huur : in het centrum van Terneuzen gelegen winkelpand met breed front ruim 8 meter nabij o, winkelpand te huur middelburg. Fijn appartement op de tweede verdieping contract loopt af 3 slaapkamers, Middelburg Prijs op aanvraag.

Cookiemelding

Arsenaalstraat 4, Terneuzen. Nog niets naar uw zin gevonden? Vromoldsland 49 Middelburg.

Langeville 0 ong Yerseke. Momenteel bieden wij kantoorruimte aan op meerdere verdiepingen en parkeerplaatsen op eigen, Vlissingen. De begane grond is naast ca? Lange Zelke 24, afgesloten terrein. Zilvermeeuwstraat 4 Middelburg.

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Te huur ; winkelpand in het centrum van Goes op zeer herkenbare locatie aan de Grote Markt. Voorts zijn er 4 badkamers, waarvan 3 op de begane grond. Vrij parkeren is aan beide zijden van het winkelcentrum mogelijk.

Huurprijs is per jaar excl. Deze prachtlocatie bevindt zich op ca. Op winkelpand te huur middelburg A1 locatie in het toeristische hart van Middelburg gelegen winkelruimte, totaal circa m BVO nabij o.

BTW en servicekosten? Vromoldsland 49 Middelburg. Henry Dunantlaan 98 Middelburg. U kunt er zich vestigen met uw kantoor, winkel of praktijkruimte.

Zoek in totaal van 16 panden in de buurt van Lange Delft 125 in Middelburg

Winkelruimte Lange Zelke 22, Vlissingen Prijs op aanvraag. Daarnaast is het appartement op loopafstand gelegen van de boulevard en het strand! Een goed onderhouden 2-kamerappartement op de 4e verdieping van De Middelburcht.

Te huur : in het centrum van Vlissingen gelegen winkelpand in een leuke gevarieerde omgeving nabij o. Vrij parkeren is aan beide zijden van het winkelcentrum mogelijk. Te huur : op absolute A1 locatie in het toeristische hart van Middelburg gelegen winkelruimte, totaal circa m BVO nabij o, winkelpand te huur middelburg.

Zie ook:

Hoe maak ik wietolie

Abn amro ics card

Pindasaus maken van pindakaas simpel

Autobanden kopen duitsland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Othman 15.01.2021 00:35
Zoek op adres. Tags: pakhuis , ligbad , berging , badkamer , keuken , slaapkamer.
Tonny 21.01.2021 05:13
Op absolute A1 locatie in het toeristische hart van Middelburg gelegen winkelruimte, totaal circa m² BVO nabij o. Een wijk met goede voorzieningen en op relatief korte afstand van het centrum en het buitengebied van Walcheren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site maplewoodandlucyflowerparks.org vereist! © maplewoodandlucyflowerparks.org 2009-2021